Hem içimde, ruhumda koskoca bir boşluk hissediyorum, hem de okyanusta yüzmenin insana verdiği soğukluk ve heyecanla rahatladığımı hissediyorum. Bazı insanlarda talassofobi var. Bende bu fobi yok çünkü okyanusun derinliklerindeki balinalardan ya da nesli tükenmiş megalodonlardan korkmuyorum.
Benim asıl korktuğum, yanı başımızda dostumuz gibi görünen balina tipi insanlar. Balinaların geliş şeklinden, yüzüne kadar her yanından amacını anlayabiliriz çünkü. Yapabileceği max şey de ölümü tattırmak olur.
Oysa balina tipi insanları, ne gelişinden ne de bakışından tanıyabilirsiniz. Çünkü bir oyuncu kadar iyi maske takarlar ve ona uygun rol biçerler kendilerine. Bu yüzden dipsiz, soğuk okyanuslardan değil; sahte, anlaşılmaz insan denizinden korkuyorum. Onları görünce dağlara kaçasım geliyor ☾
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Sonsuzluk, yer yer parıldayan suyun yansımaları, yer yer devasa dalgalarıyla insana korkuyu iliklerine kadar hissettiren ilahi bir gücün varlığı.. Suyun insana verdiği derin huzur, derinliğin insana verdiği korku.. Derinlerinde en gizemli ve en bakir canlıları barındıran karanlık bölge.. Ulaşılmazlık, bilinmezlik.. En merak edilen yerlerden biri ama bir o kadar da insana garip hissettirip geri adım attırıyor.. Bazen içine dalıp çıkmamak istiyor insan, bazen de boğulmamak için uzaktan bakmaya razı geliyor.. Keyifli geceler..