Bu yanlış anlaşılmanın altından nasıl kalkıcam?

Üniversitede ve yurtta benim eşcinsel olduğuma dair söylentiler çıkmış, hem de tesettürlü biri olduğum hâlde. Sebepleri de şu, mesela yakın bir kız arkadaşım bana hoşlandığı sevgili olduğu çocuğu anlatır ben de fazla güvenme bağlanma gibi şeyler söyledim. Bana sürekli niye sevgilin yok diyorlar, gerek duymuyorum kimseyi sevemiyorum diyorum sırf sevgilim olması için sevgili olacak değilim ya demi. Evlilikle alakalı konular açıldığında da evlenmeyi hiç düşünmediğimi , çünkü tahammülsüz olduğumu söylemiştim. Yakından takip ettiğim sevdiğim de bir kadın şarkıcı var, bi keresinde Instagram'dan da çekildiğimiz fotoyu paylaşıp "çok seviyorum" yazmıştım. Ayrıca feminist değil de, kadın cinayetlerine toplumsal olaylara çok duyarlıyım onlar da bunu biliyor, bununla alakalı sayfalari da takip ediyorum. İnsanlardan genelde uzak duran sessiz içine kapanık biriyim, kesin anlaşılmasını istemiyor onun için bizden bu kadar uzak duruyor gibi şeyler de söylemişler. Lise yıllarım çok kötü geçmişti şimdi üniversite de öyle geçiyor. Bıraksam ya da yatay geçiş mi yapsam diye düşünüyorum ama bu sefer de kabullenip kaçmışım gibi olacak. Of napıcam bilmiyorum. Benden size tavsiye kimseye nelere duyarlı olduğunuzu kimlere hayran olduğunuzu bile söylemeyin sonra işte böyle saçma sapan tezler yürütüyorlar olmayan beyinlerinde
Bu yanlış anlaşılmanın altından nasıl kalkıcam?