Aşırı mı istekli davrandım? Öyleyse nasıl yanlış anlaşılmanın önüne geçebilirim?

+ Benim * Tanıdık bir kız

4 mesaj attıktan sonra dönüş sağlamadı

+Yatay geçiş işini ne yaptın?

*Yapmadım

+Noldu ya vaz mı geçtin? Benim sınavım cuma gibi bitiyor.

+Şansına pazara kadar burdayım diğer arkadaşlara filan da gideceğim. Sen ne diyorsun nasıl yapalım?

+Bugünkü sınavın çıkabilecek sorularından birkaçını sordu. Sana da atayım. (Ben bu kıza her seferinde zaten soru atardım bütünlemede de çok yardımcı oldum bu kıza)

+Belirtmeyi unuttum kb pazar da dahil

Anlamadım açıkçası İstanbul a geldim kız yatay geçiş yapacağını duydum diye ben gitmeden göreyim dedim bir daha karşılaşmayabiliriz diye geçen sene tanıştık dersler konusunda yardımlaştık filan öyle.

Daha az önce aradım bebek bakmaya gittiğini söyledi. Ben de dedim sınavlarım bitti nasıl yapalım diye o da bu hafta çok yoğunum sen ne zamana kadar buradasın dedi. Ben de bu pazar giderim sizin işler bu kadar mı yoğun diye sordum e öyle bütün işlere bakıyorum 2 kişi ben de tabi anlayış gösterdim mağaza zinciri gibi yerlerde çalıştığım için. Ben de dedim artık okula gelirsem öyle görüşürüz dedim kısa ve öz vedalaştık sonra kapattık.

Boynunda da sonsuzluk kolyesini fark edince sandım ilişkisi var.

Aşırı mı istekli davrandım? Öyleyse nasıl yanlış anlaşılmanın önüne geçebilirim?