+ Benim * Tanıdık bir kız
4 mesaj attıktan sonra dönüş sağlamadı
+Yatay geçiş işini ne yaptın?
*Yapmadım
+Noldu ya vaz mı geçtin? Benim sınavım cuma gibi bitiyor.
+Şansına pazara kadar burdayım diğer arkadaşlara filan da gideceğim. Sen ne diyorsun nasıl yapalım?
+Bugünkü sınavın çıkabilecek sorularından birkaçını sordu. Sana da atayım. (Ben bu kıza her seferinde zaten soru atardım bütünlemede de çok yardımcı oldum bu kıza)
+Belirtmeyi unuttum kb pazar da dahil
Anlamadım açıkçası İstanbul a geldim kız yatay geçiş yapacağını duydum diye ben gitmeden göreyim dedim bir daha karşılaşmayabiliriz diye geçen sene tanıştık dersler konusunda yardımlaştık filan öyle.
Daha az önce aradım bebek bakmaya gittiğini söyledi. Ben de dedim sınavlarım bitti nasıl yapalım diye o da bu hafta çok yoğunum sen ne zamana kadar buradasın dedi. Ben de bu pazar giderim sizin işler bu kadar mı yoğun diye sordum e öyle bütün işlere bakıyorum 2 kişi ben de tabi anlayış gösterdim mağaza zinciri gibi yerlerde çalıştığım için. Ben de dedim artık okula gelirsem öyle görüşürüz dedim kısa ve öz vedalaştık sonra kapattık.
Boynunda da sonsuzluk kolyesini fark edince sandım ilişkisi var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Biraz geri çekilebilirsin artık birşeyler teklif etme
Yok zaten okula bile doğru düzgün gitmem İstanbul da yatay geçiş yapacak diye vefalı davranmak istedim o kadar da yardım ettim kıza yardım da istedi zamanında benden. Sonradan soğuk davranınca dedim aşırı istekli gibi mi anladı. Profilden sonsuzluk kolyesini de görünce ilişkisi de olabilir diye düşünmedim değil.
Ayarlamaya çalışıyorum işim olmasa yaparım diye geçenlerde demişti ondan da sınavım bittikten sonra bir arayım dedim. Bugün de bebek görmeye gitmişler.
Senin görüşün nedir? Rahatsız olmuş mudur? Tekrar ısınır mı bana bilemedim. Sormayı gerek gördüm.
Gideceği için belki artık uzak durmak istemiş çünkü bazı insanlar böyledir işi bitince artık soğumaya başlarlar bence ekstra bir çaba gösterme yanında istiyorsa olursun zaten
Haklı olabilirsin şu an biraz rahatladım teşekkürler. Bir an darladım da rahatsız ettim filan sanmıştım biliyor musun?
Peki bu sonsuzluk kolyesinin boynunda olması ilişkisinin olduğunu mu gösterir görüntüde altın idi
Hayır ya ne alakası var zaten kolye detayını çok saçma buldum kendisi de almış olabilir ya da birisi hediye etmiş olabilir sevgilisinin olmasıni gösterdiğini düşünmen yanlış.
Kendini kötü hissetme ben yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum
Ciddi misin?
Evet neden sordun
Ne bileyim sen böyle deyince bir an rahatladım söylemeye çok utanıyorum ama tipim o kadar kötü ki herkes benimle resmen gönül eğlendiriyor. Bu durumdan çok sıkıldım o kadar çirkinim ki? Ucube bile bana aynı tepkiyi verir eminim. Sırf benimle tanışmamak için erkek arkadaşıyla fingirdediğini gördüm. Yadırgadım.
O zaman uzak dur böyle insanlardan sana ancak zarar verir bu durum
Böyle insanlar dışında olanı anladım. Peki ya herkes tarafından reddedilmem? Onlar bile gönül eğlendiriyor. Resmen durumum Johny Bravo nun Abazan olmayan hali gibi oldu.
Anladın?
Herkes şanslı doğmuyor ama Allah insana elbet mutlu olacağı bir dönem bahşediyor.
Eminim sende bir gün hayalindekilere kavuşursun.
Ben kendim için de temennim bu elbet bir gün düzelir her şey Allah'a güven.
Benim anam babam bile çirkin değil? Ben bu çirkinliği nereden aldım nasıl bir genetik koda sahibim bilemedim? Belki de Allah nurumu aldı?
Öyle bir şey varsa nurumu geri verir mi Allah?
Beni aşan sorular soruyorsun ve şunu bilki kendine karşı çok acimasizsin
Acımasızlık değil reddedilmemin sebebi demek ki bu bir tane güzeli reddeden bir karşı cins gördün mü?
Kaç kızla tanistin şu hayatta
Tamam kız yine bulunur artık ondan şüphem yok. Ancak istediğim şekilde bulunması imkansız gibi.
Misal ben ikimiz için bir ilki yaşamak isterdim doğrusu çünkü ben de deneyimsizim o da deneyimsiz olsun isterdim. Demek istediğimi anladın mı?
Umarım bulursun o zaman sadece umudunu hiç bir zaman kaybetme yaş aralığın eğer doğruysa çok gençsin daha o yüzden umutsuz olma hiç bir zaman
Lisede 4 bir tanesine bir şeyler hissettim de ayrıldım en ağırı oydu kızlara açılmaya bile soğumuştum bir dönem. Üniversitede aha sana bahsettiğim kız işte. Bu 5 kıza karşı bir şeyler hissediyordum ama fiilde el tutuşması bile yok. 2020 li yıllara geldik hiç ışık yoktu.
Diğerleri de zaten arkadaştan takılmaktan daha öteye gitmedi.
24 yaşındayım genç miyim? Ruhum zihnim dersen 64.
Gerçekten ne diyeyim bilmiyorum sadece çok karamsar ve umutsuz düşünüyorsun
Ben lise zamanlarımda böyle umutsuz değildim üniversitede yedim kazığı umudum çöp oldu. 18 - 19 yaşında toy biri olsam tamam diyeceğim ama 25 yaşına geliyorum bu yediğim kazıkları artık kaldıramıyorum doğrusu.
Sen bile ilkini yaşamıyorsundur eminim kaldı mı hani? Umudum bırak ta kalmasın.
Benim 3 sevgilim oldu 3 ü tarafından defalarca terkedildim bir tek siz mutsuz değilsiniz yani
Ama sevgilinle el ele tutuştun öpüldün anladın mı benim bunlar bile yoktu.
Yani sen o bahsettiğim 5 kişinin sevgilim filan olduğunu mu düşünüyorsun?
Hayır sen dedin ya ay pardon ben soruyu yanlış anlamışım ben yani sen ilkini daha yaşamadın demek istediğini sandım
İlkini yaşamadım daha elime kız eli bile değmedi doğru anladın. Tamam şöyle sorayım şimdi ben sana 4 kıza karşı bir şeyler hissettim ama fiilde yok filan dedim ya bu benim geçmişte sevgilimin olduğunu gösterir mi?
Sevgililik karşılıklı olan bir şey karşılık var mıydı senjnkinde o önemli illa fiziksel bir şey olmasına gerek yok
Nasıl bir karşılık?
Yani gerçekten sevgili miydiniz
Yav ben sanmıyorum o kız bana ne hissetti onu bile bilmiyorum:
Şu olabilir o dört kız için söyleyim her seferinde normal halimi hatrımı sorardı bir dönem hatta sevgililer köşesi diye adlandırdığımız köşede oturup muhabbet bile ederdik sınıf arkadaşlarım da bana sürekli hayırlı olsun diyip dururlardı sınıfa da gelirdi ben onun sınıfına giderdim tenefüste. Bir tanesiyle ig de bile takipleşiyorduk sonra yaptığım bir hata benim kızlardan hatta hayattan soğumama sebebiyet vermişti.
Yalnız sen bana karşılıktan kastını da söyleseydin ona göre daha sağlıklı bir cevap verebilirdim.
Tamam siz sevgili olmamissinjz sen sadece hoslanmissin o kadar yani
Anladın mı? Senin bile olmuş benim bir tane bile olmadı.
Peki karşılıktan kastını da açıklayabilir misin yanıtsız kaldı da?
Anlatsana (özele kaçmasın) üç sevgilinle neler yaşadınız:
* El ele tutuşmak
* Birbirinizi öpmek
* ve akla gelecek diğer şeyler
Senin bile olmuş ne demek pardon.
Benim sevgilim olamaz mı?
Diğer soruya gelecek olursak hepsi oldu
Bile edatı gereksiz oldu tamam düzeltiyorum.
Seks te dahil yani?
Bencede gereksiz oldu.
S*visme oldu ama birleşme olmadı.
B*kireyim yani.
Peki sana bir şey soracağım good guy diye tabir edilen erkek profilinden nasıl kurtulabilirim? Aşırı good guy bir tipim sanırım.
Bilmiyorum
Nasıl bilmiyorum 3 ilişki yaşayan sensin bunu bilmen lazım diye biliyorum.
İyi adam tipinden çıkmak mi istiyorsun sen bilirsin bu bence hiç doğru değil ama sen bilirsin.
Kötü olmaya çalış başka ne diyebilirim ki
Neden doğru olmasın? Kendim mi olayım?
Kendin olman doğru olman iyi olman her zaman değerlidir bırak seni bu halinle bulan bulsun
Ben zaten kendim olayım diyorum sadece good guy tipinden biraz sıyrılmamın sadece dost arkadaş olarak yaklaşmanın sonucunun olumsuz olacağının kanaatindeyim. Sonuçta siz kızlar da insansınız sevgi ilgi seks sadece benim değil sizler için de temel ihtiyaç kabul edin.
Eminim ki böyle yaklaşmam sonucu bana yaklaşımınız bütün işleri bana kilitlemeniz ihtiyaçlar için başka bir erkek bulup ta bana işiniz düşünce gelmeniz kaçınılmaz bir durum.
Farkında mısın benim bunca senedir bulamadığım hatamı bulmamı sağladın😀
Neymiş peki hatanız
Anlamadın mı kızım geçmişteki manitaların sence beyefendi tiplerden miydi? Hepsi de yırtık serseri filan değil miydi?
Konusmalar cirkinlesmeye başladı bu konuşma burada bitsin bence artık
İyi bitsin sana dokunacak bir şey yok burada sadece yırtık serseri tiplerden olduğu varsayımına girdim.
Tanımadan etmeden ne kadar da kolay fikir elde edebiliyorsun insanlar hakkında seni tebrik ederim
Tanıdığım için varsayıma girmedim erkek profillerini az çok kestirebiliyorum. O yüzden varsayıma girdim.
O zaman bu süper zekanızdan ve mükemmel öngörülerinizden dolayı sizi tebrik eder ve size başarılar dilerim 🙂
Kafa mı buldunuz yoksa tahminimin şimdi doğru olduğunu mu söyledin.
Daha az önce çirkinleşti ortalık lütfen bitsin diyordun?😉
Zeka ile tecrübe senin için aynı şeyler mi?
Neyse son kez bir şey demek isterim ki sizinle konuşmak pişmanlıktı.
Sebebine gelecek olursak benimle ilgili bir sürü saçma soru sorup sonrada kendi kafanızda beni ve hayatıma giren ya da girecek kişileri çizdiniz.
Sonrada bunca saçmalık yetmezmiş gibi benim üzerimden genel bir kanıya vardınız şu hayatta en sevmediğim şey olan önyargılı yaklaşım ve kibirli , bilmiş bilmiş tavırlardır.
Rica ediyorum bir daha cevap vermeyin iyi günler hayatınızda başarılar diliyorum size.
Kızım cevap veren sensin hadi sana da başarılar. Şuna bak.
Önyargılı ve kibirliysem bile sizler kadar değilim.
Sandığınız kadar iyi görünmüyormussunuz demekki sorun iyi olmanız değilmiş biraz daha iyi düşünmenizi tavsiye ederim ilişkiler konusunda 👍