Hayal kırıklıkları sizi ne kadar etkiler? Ne kadar sürede kendinize gelebiliyorsunuz?
İnsanlar sizi hayal kırıklığına uğrattığında kendinize gelmenize neler yardımcı olur?
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Birileri sonunda soru sormayı teşrif edebilmiş yahu.. Soruya gelecek olursam, hayal kırıklığına uğratan kişinin kim olduğuna bağlı olarak değişir. Yani bu arkadaş çevremden biri ise, toparlanmam pek uzun sürmez. Ama tabii yakın arkadaşım ise hayal kırıklığına uğratan, o kişi ile zaten yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemiştir, dert ortağımdır her şeyimdir o sebeple fazla kırılıp ve incindiğimden dolayı hüznümün geçmesi zaman alır. Bir özür beklerim açıkçası, adım atmam. İkili ilişkiler açısından bir hayal kırıklığı ise, bu benim canımı en çok yakanlardan biri olabilir. Sonuçta aşk daha farklı bir kavram, çoğu duygudan daha hissiyat içerir. Haliyle de toparlanma sürem zaman alır, muhtemelen o gelip gönlümü alana kadar da eskisi gibi olamam. Biraz fazla duygusal olmamdan kaynaklı sanırım bu durum.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
İnsanlar beni hayal kırıklığına uğratamıyorlar.. Eskidendi o duygu durumları maalesef.. İnsanlarla alakalı bir şey hissedersem doğru iz üzerinde ilerliyorum eninde sonunda beni sonuca ulaştırıyor.. Kimse için asla %100 şunu yapmaz ya da bunu yapar gibi bir beklenti ya da söylemde bulunmam, kimse de benim için bulunmasın.. Çünkü herkes damarına basılana kadar sakindir.. Sonrasında yapılacakların, söyleneceklerin garantisini asla kimse veremez.. Emin olun kafa daha rahat ediyor.. Az beklenti, az insan, çok huzur modu en güzeli.. Hayat zaten yeterince sıkıntılı ve yorucu onu da boş beleş insanlarla ziyan etmemek gerek.. Keyifli günler..
Bir söz yeterli oluyor; "Hep olan şey..." diyorum kendi kendime. Doymuyoruz hayal kırıklıklarına. Gelen vuruyor, giden vuruyor. Biri bir sözüyle yapıyor, diğeri bir davranışıyla. İnsanların sözleri de, davranışları da beni yere sermiyor artık. Hayal kırıklıkları karşısında güçlü bir duruş sergileyebilmeyi öğrendim.
Kızlar Bir Adım Öne Bundan çok fazla etkilenen biri değilim çünkü buna oldukça hazırlıklıyim ama İşin içinden çıkarmadığım zamanlar sevdiğim insanlardan akıl aldığım oluyor
Olay başıma nerede ise onlarca kez geldi diyebilirim. Kendi başıma kalıp birazcık düşünmem yeterli oluyor. Kendime sen neler atlattın bunu da mı atlamayacaksın diyorum. Yürüyüş yapmak, spor yapmak, kitap okumak denizi izlemek bana iyi geliyor. Bunları yaparak kendime format atabiliyorum.
Oğuz Atay güzel söylemiş. Bende böyle yaparım. O hayal kırıklıkları mı düşünmemeye çalışırım. Negatif düşüncelerim bataklık gibidir, düşündükçe dibe batarım.
Zaman zaman ataklar halinde gelse de kırılan hayallerin parçaları, bu parçalar çıkarabilirim.
Bana yardımcı olan şeyler Dizi &Film; müzik gibi şeyler. Bir de KS diyebilirim kendi sorunlarım dan uzak durmak daha da iyi hissettiriyor.
Hayallerimi ünsanlara anlatmıyorum bu yüzden yıkmak için uğraşmıyorlar. Ayrıca yaşanmamış hayqlleri yıkmaları çokta önemli değil o olmazsa yenisinin hayali kurulur. Kafamdan uzak olsunlar yeter.
bana olan sevgileri. insanlar hata yapar. bunu kabul edip özürlerine güvenip bundan ders alıp devam etmek ve tekrarlanmadığnı görmek umut veriyor bana ve o kırılanlar da onarılıyor.