"İnsanlardan hiçbir şey beklemeyen mutludur; çünkü o, hiçbir zaman hayal kırıklığına uğramayacaktır."☺️☺️

"İnsanlardan hiçbir şey beklemeyen mutludur; çünkü o, hiçbir zaman hayal kırıklığına uğramayacaktır."☺️☺️

Başkalarıyla ilgili beklentiye girmem her zaman kendi plan ve hayallerim önceliğim olur. Birileriyle ortak hayaller kurulabilir ancak bu hayallere tutunmam olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım. Kendi yolumda devam ederim. Sadece kendi kendimi hayal kırıklığına uğratırsam ciddi anlamda üzülürüm kendi beklentilerimi karşılamak önceliğim.
Kendinin değerini bilmen harika🎀
Beklentiyi kestim herkesten, hayâl kırıklığına uğratılınca şaşırtıcı bile bulmuyorum, zaten o kazığı bekliyor daha doğrusu öngörüyor ve gardımı almış olduğumdan, en fazla pazarda ucuz kıyafet bakan müşteri misali bıkmış modda bu model de mi varmış iyi deyip geçiyorum. İçimdeki uçurumlar derinleşiyor. Daha da fazla kesiyorum her türlü beklentiyi her canlıdan..
Benzetmelerin yerinde✨
Teşekkürler, soruların sabah kahvesi tadında 💗😎
Ay ay sabah aldığım en güzel iltifat olabilir bu.🌹🌸🌸zihin gücü uyanıyorsa ne mutlu☀️
Hayal kırıklığı yaşadığımda, duygularımı tanırım ve onları kabul ederim. Ardından, nedenini anlamak için durumu objektif bir şekilde değerlendir ve gereken dersleri çıkarırım. Son olarak, pozitif bir bakış açısıyla ileriye bakar ve yeni fırsatları ararım. Duygusal hayal kırıklıklarında ise vardır bunda bir hâyır der yoluma devam ederim. 😅
Hayal kırıklığı yaşamaya çok alışık olduğum için bir şey yapmıyorum bana yabancı bir duygu değildir.. bu yüzden de bekliyorum tekrar deniyorum sabrediyorum. ya da hayal kırklığı yaşadığım konu neyse onda kendimi geliştirmeye çalışıyorum tekrar aynı duyguları yaşamamak ya da kaybetmemek için.. ve hatalarımı da sorguluyorum..
Cevap
12Cevap
Genellikle duygusal olurum bazen de çok sinirli
Duruma göre diyorsun🌸
Genellikle biraz zaman ayırırım ve duygularımı anlamaya çalışırım. Olumsuz duygularımdan kurtulmak için yapabileceğim olumlu şeylere odaklanırım. Bu, kendime zaman tanımak, destek aramak veya hoşuma giden aktivitelerle meşgul olmak olabilir.✨️
Kendinin koçu ve terapisti olmuşsun🌹
Haha evet öyle oldum zamanla ✨️🌸
beklemeyen mi beklemeden mi? ^^'
Hayal kırıklığı kolay kolay yaşamam gidişattan sonucu aşağı yukarı tahmin ederim. Diyelim ki yaşadım hayatımda karalar bağlamam, show must go on değil mi?
Hayal kırıklığı genelde beklenti sonucu olur beklerken beklenmedikle karşılaşmak denebilir.
Ben yazmış olduğun cümlede ki bekleyenden bahsetmiştim. Yanlış yazdığını düşündüğüm için sormuştum. Bu konuda sevdiğim cümlelerden biridir."Sen 1 yıl boyunca ilgilendiğin diye ağaç sana meyve vermek zorunda değil."
Yok yanlıs değil doğru alıntı o bir düsünürden🙃
Alexander Pope'de yanlış yazmış olabilir mi acaba? Kafamda deli sorular haha
Yok yok doğru sorun yok o cümlede😌
Toprağı bol olsun bu kimmiş diye oturup okudum ^^
"Biraz bilmek tehlikelidir, ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma. çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler." Bu sözünü çok beğendim ^^
Beklentiye girmediğim için pek yaşamıyorum ama yaşadığımda genelde içime kapanır ve araya mesafe koyarım
Beklentiye girmemekle akışı çözmüşsün bile tebrikler🌹
Doğrudur😌
Karşımdaki kişiye verdiğim değere göre değişir ama bu zamana kadar bir kere tek yaşadım Onda da kendi kişiliğime yakışır bir şekilde Susarak ve karşıdaki insanın yapacağı açıklamayı dinleyerek beklerim
Hayal kırıklığı yaşar isem elinden bu gücü alırım..
Bu durumu artık çabuk kabulleniyorum.
Metanetli olmuşsun demekki☺️
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk
💯👌🏻
Susarım. Eski heyecanla ictenlikle konusamam
Yalnız kalmayı tercih ediyorum genelde
herkesten kısa sürede olsa uzaklaşırım
Adanalıyım direk söverim
Alıştık artık
Üzülüp içime atarım ya…
Davranmam 🤣
Ahahah oda güzel😄😂