Seni sürekli bir şeyler için peşinden sürükler, sen çağırınca bahaneler uydurur ve genel de gelmez. Fikrini alır fakat kendi bildiğini yapar. Yarfımcı olmsya çalışır ama aslında işini daha da zorlaştırır. Maddi konularda nadir de olsa büyük destekler ister ama sadık değildir. Paylaşımcı gibi görünür fakat kendine ystırımcıdır. Yanında gözyaşı döker ama sen ağlarken gizli gizli tebessüm eder ve seni uzsktan seyir eder. Aynı ortam da bulunduğunda senin hoşlandığın kişi ile senden daha samimi olur ve sinsilik yapar. Seçimlerinde zorlandığın bir konuyu danıştığında vazgeçmenin daha doğru olduğunu söyler ve sözde yardım severdir. Telefon görüşmelerinde yanından ayrılmaz özeline girer ve zaafını kullanır. Beraber aktivite yaparken bulunduğun ortam da yalnız bırakır ve arayış içinde olur. Kısaca sermayesi ve yatırımları yalancı duygusallık üzerine kurulmuş insan profilidir. Saygılar... 😌
Biraz tanımam ve gözlem yapmam bana yardımcı oluyor. Kendilerini öyle güzel belli ediyorlar ki. Ben hiç uğraşmıyorum bile. Notunu verip anında uzaklaşıyorum...
En İyi Cevaplar