AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
bazen evet arada büyüdüğüm mahalleye gidiyorum
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ Bu soruma da beklerim :*
Özlemek için oradan ayrılmış olmak gerek ve oralarda yaşarken güzel anılar biriktirmiş olmak gerek... Ben özleyen taraftayım.
Hâlâ aynı sokaklardayım.
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim
Me: evet, çünkü o sokaklardan çok uzaktayım.
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim
Çocukluğuma dair, mutlu bir anım yok.
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim :*
Aslında o sokakları değil de o anıları özlüyorum
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ Bu soruma da beklerimm
Çocukluğumun geçtiği evi özlüyorum
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerimm
o sokaklardayim yine
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerimm
Özlediğim zamanlar direk gidiyorum
Az çok az dayak yemedim yaramazdım sjajs
Çoook hemde buram buram tütüyo burnumda😔
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim...
Tam yaşanacak dönemde yaşadım çocukluğumu
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim 🙏👸🌸
Evet, çok hem de. Ben köyümü özledim 😃
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim...
her zaman geçiyorum o sokaklardaan
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ Bu soruma da beklerim sizi :* papatya hanım
Detaya katılıyorum bende🥳
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu sorum da beklerim :*
Hem de nasıl..
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim..
Bende hala o sokaktayım hanımefendi.
Korkarım 50 yaşıma geldiğim de yine burada olucam beyefendi
Hiç zannetmiyorum ve inşallah güzel bir yuva kurar ve o sokaklara tekrar çocuklarınızla beraber ziyarete gelirsiniz inşallah hanımefendi..
Heheh göriciz ölmezsekk 🤪
Görürsün görürsün daha genceciksin daa 😅
Gencecik yaşımda gocattılar beni ya 🤣
Hahaha kız ne ettiler de gocattılar seni
Tırnağımı kırdılar zalımlar hainler 🤪sen büyüksün hadi döv onları
Bir tırnak için mi kocadın daa :) Ben sana porselen tırnak yaptırayım daha da gençleş 😅
Vaaaay olur seve seve ahh 💅😂
Sizden önemli mi hanımefendi siz yeter ki neşenizi kaybetmeyin
Gocamayın bu genç yaşta 😅
Yav onlarda beni gocatmasınlar bezdum da 😂düşünceniz için dankeşön
Kimmiş o uşaklar sen bağa söyle bundan sonra ben onların icabına bakarum daa 😅
Rica ederim..
Protez tırnak yaparsan ben de bir yandan tırmalarım parçalarım parça pinçik yaparım onları 🤪🤣
Dimi ya sen gocayacağına onlar gocasunler 😅
Evet puhahaa yaşasın kötülük 🥳🤪😂
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim :*
Özlüyorum ama sokakları değil oradaki hatiralarimi daha mutlu olduğum zamanları sadece
Kırmızı başlıklı kız seni
Hayır özlemiyorum
Özlüyorum
Valla bir gram özlemedim.
çocukluğumu özledim hayat çok acımasız
Herzaman yaşlandık be
Hayır özlemiyorum çocukluk mu yaşadık sanki
Evet
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim ..
Özlüyorum..
Hala aynı sokakta yaşadığım için hayır fkrk
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim ..
Hayır
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim :P
Ozlemez olur muyuz yahu
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ Bu soruma da beklerimm
Hem de nasıl...
özlerim
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da bekleriim
Özlemiyorum
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim..
Oyuncak arabalar
Son soruma da gelir misiniz 🌸🙏👸
Nedir
Özlemiyorum hiç 😕
Yok özlemiyorum..
basen cokk.. annemi baba. mmi temiz dünyamı
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim.. :*
hem de cok
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerim :P
oyuncak arabalarla oynardim
Yooo
Sen şanslısın ben özlüyorum ama 🥺
Evt.
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ Bu soruma da beklerim
Özlüyorum
Ahh hacısükru çok özlüyorum
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ Bu soruma da beklerim :)
Evet
Bu tatliş kim 🥰
Ahah gelecekte ki kızımm👸🌸
Çok tatlı yaaa
Bende Hala o sakaklardayim
Fazlasıyla.
özlüyorum ve sık sık gidiyorum..
eskiye dair tüm bu özlemler güzeldir.
Fazlasıyla özlüyorum.
Çok değil
Oyuncak arabalarla mı yoksa bebeklerle mi daha çok oynadınız? ↗ bu soruma da beklerimm :)
Doğduğumdan beri aynı sokakta oturuyorum ☺
Özlüyorum evet
çok özlüyorum
Hayır dostum
eski tarza dönüş
Özlüyorum
Hem de nasıl..
evet hem de çok
Hâlâ o sokaklardayım
Evet hemde çok