Kişilik & Karakter Son zamanlarda beslenme seklinizde neler değişti? Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Artık neyi fazla neyi az yemeye başladınızBen kızartma artık az yemeye başladım Son zamanlarda beslenme seklinizde neler değişti? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. hiçbir şeyi az yiyemiyorum dede kara delik gibiyim klfmgkld :D 0 46 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Yediği arkaya gidiyor anlaşılan 😀 Yorumla thecutewitch +1 yıl dsmflkdms bilmiyorum :D Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sende göbüş yok tu değil mk Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Mi Yorumla thecutewitch +1 yıl biraz var slmfks :D türk kası türk kası ne göbüşü mfklgd :D Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Simittir o bir şey olmazBen yesem direk göbeğim yanağım şişiyor beOhhgg Yorumla thecutewitch +1 yıl benim heralde arkaya billmem lsdmklf yanaklarımm şişmiyor malsef Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Çenen vurdu demek ki🤪 Yorumla thecutewitch +1 yıl heh sende abartma be dede ya dlfmg :D Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sus kızBana da çeneli kız lazım zatenKız dediğin konuşur Ahh bir de Felsfe filan seveydinSenle sahura kadar dırdır ederdik Yorumla thecutewitch +1 yıl bir sınav senesinde sevmiştim hepsi bu felsefeyle oun dışında alakam yok be dede dlkgm :Dama konuşkan kızım evet Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Senin boyun 170 olmasaydıSana bicirik diyecektimOyy tatlı bicirik Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sessin güzel mi bariÖterken başım ağrımasın Yorumla thecutewitch +1 yıl zaten değilim dedeiyi misinkısaydım ben unuttun mu fmkgkdlf :D Yorumla thecutewitch +1 yıl mdflfksdm baya güzel hiç sorma onu :D Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ne bilem loYaşlılık evlâdım 160 di heralde Yorumla thecutewitch +1 yıl keşke 160 olsa ldkfmgl kurban keserim :D Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl O zaman özür diliyorum be Yorumla thecutewitch +1 yıl yok yok sorun değil uzun hatırllaman hoşuma gitti dede beni öyle bil lkfmgkdl :D 170 bil Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sus minyon Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sen olmak madam Az bulmak devir Yorumla thecutewitch +1 yıl hayır hayır artık uzun bir kızım senin hatırladığın gibi dlfgmdfk :D Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Kendini sevBeni sevemiyorsan Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Şu yazdığım dize de derin bir anlam vardırBul bakalım yegenim Yorumla thecutewitch +1 yıl yaa şaka yapıyorum tabi ki seviyorum beybe merak etme senide seviyorum arkadaş olarak dede :) Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Bak orada beni sevmiyorsandan kasıt Yani ben sen olmuşum Senin menfaatineyim Ya kendiniYa kendini sev demek Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Aa sana da şiir yaziyoruz begendiremiyoruz ya Yorumla thecutewitch +1 yıl ayy ben şiirden anlamam dayı ya odunum kusura bakma sldkfm :D Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Karadenizin nemli oduni Anca adam döversinBaşka bir şeye yaramaz.. Yorumla thecutewitch +1 yıl yok be adam dövmem ben uslu odunum flfmfgkd :D Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Heh inandım Yorumla thecutewitch +1 yıl inan in<n ben dövmem dede ya lmkl :D Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Inandim Yorumla thecutewitch +1 yıl peki :) Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Dün kız hesabı açtım Tonla abaza yazdı la Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Hatta bir tanesi para vericem filan da diyordu Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Neden kızların sıkıldığını anladım bu siteden Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ben bile baya soğudum Yorumla thecutewitch +1 yıl yaa nne çektiğimizi gör mklmk benim neden takipçim çok sanıyorsun dede ünlü olduğum iiçin değil herhalde kmmk :D Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Şu abazalar piyasayı düşürüyor beKızların bir yerleri kalkıyor Yorumla thecutewitch +1 yıl aynen bak işte orada haklısınhep o abazalar yüzünden ben abazaları umursamıyorum şahsen onlardan gelecek iltifat hiç olmasın daha iyi çünkü aynı şeyleri başka kızada söylüyorlar hepsi aynı işte bu abazaların Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Puuu Kiymeti mı bil Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Kölem ol Yorumla thecutewitch +1 yıl kıymetini biliyorum metak etme dede kmlmkl :D Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Eferin torun sen madamsin Yorumla thecutewitch +1 yıl sende adamsın dede :) Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Biraz fazla kaçırmaya başladım acilen kısmam lazım. 0 3 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl 'ye yeğenimEn fazla göbeğinde çay taşırsın nolucak Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Yememem lazım olmaaax Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Erkekler balık eti bol sever Umarım balina olmaz Yorumla
Birisii__ Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ekmek ve seker yok. Ekmek hic yokta Seker tek tük 0 3 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sen zayıflamaya başlarsın Yorumla Birisii__ +1 yıl Bir ayda 8 kilo verdim.. Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl WoeweMetobolizman agliyirdur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hiçbir şeyi az yiyemiyorum dede kara delik gibiyim klfmgkld :D
Yediği arkaya gidiyor anlaşılan 😀
dsmflkdms bilmiyorum :D
Sende göbüş yok tu değil mk
Mi
biraz var slmfks :D türk kası türk kası ne göbüşü mfklgd :D
Simittir o bir şey olmaz
Ben yesem direk göbeğim yanağım şişiyor be
Ohhgg
benim heralde arkaya billmem lsdmklf yanaklarımm şişmiyor malsef
Çenen vurdu demek ki🤪
heh sende abartma be dede ya dlfmg :D
Sus kız
Bana da çeneli kız lazım zaten
Kız dediğin konuşur
Ahh bir de Felsfe filan seveydin
Senle sahura kadar dırdır ederdik
bir sınav senesinde sevmiştim hepsi bu
felsefeyle oun dışında alakam yok be dede dlkgm :D
ama konuşkan kızım evet
Senin boyun 170 olmasaydı
Sana bicirik diyecektim
Oyy tatlı bicirik
Sessin güzel mi bari
Öterken başım ağrımasın
zaten değilim dede
iyi misin
kısaydım ben unuttun mu fmkgkdlf :D
mdflfksdm baya güzel hiç sorma onu :D
Ne bilem lo
Yaşlılık evlâdım 160 di heralde
keşke 160 olsa ldkfmgl kurban keserim :D
O zaman özür diliyorum be
yok yok sorun değil uzun hatırllaman hoşuma gitti dede beni öyle bil lkfmgkdl :D 170 bil
Sus minyon
Sen olmak madam
Az bulmak devir
hayır hayır artık uzun bir kızım senin hatırladığın gibi dlfgmdfk :D
Kendini sev
Beni sevemiyorsan
Şu yazdığım dize de derin bir anlam vardır
Bul bakalım yegenim
yaa şaka yapıyorum tabi ki seviyorum beybe merak etme
senide seviyorum arkadaş olarak dede :)
Bak orada beni sevmiyorsandan kasıt
Yani ben sen olmuşum
Senin menfaatineyim
Ya kendini
Ya kendini sev demek
Aa sana da şiir yaziyoruz begendiremiyoruz ya
ayy ben şiirden anlamam dayı ya odunum kusura bakma sldkfm :D
Karadenizin nemli oduni
Anca adam döversin
Başka bir şeye yaramaz..
yok be adam dövmem ben uslu odunum flfmfgkd :D
Heh inandım
inan in<n ben dövmem dede ya lmkl :D
Inandim
peki :)
Dün kız hesabı açtım
Tonla abaza yazdı la
Hatta bir tanesi para vericem filan da diyordu
Neden kızların sıkıldığını anladım bu siteden
Ben bile baya soğudum
yaa nne çektiğimizi gör mklmk
benim neden takipçim çok sanıyorsun dede ünlü olduğum iiçin değil herhalde kmmk :D
Şu abazalar piyasayı düşürüyor be
Kızların bir yerleri kalkıyor
aynen bak işte orada haklısın
hep o abazalar yüzünden
ben abazaları umursamıyorum şahsen onlardan gelecek iltifat hiç olmasın daha iyi çünkü aynı şeyleri başka kızada söylüyorlar hepsi aynı işte bu abazaların
Puuu
Kiymeti mı bil
Kölem ol
kıymetini biliyorum metak etme dede kmlmkl :D
Eferin torun sen madamsin
sende adamsın dede :)
Biraz fazla kaçırmaya başladım acilen kısmam lazım.
'ye yeğenim
En fazla göbeğinde çay taşırsın nolucak
Yememem lazım olmaaax
Erkekler balık eti bol sever
Umarım balina olmaz
Ekmek ve seker yok. Ekmek hic yokta Seker tek tük
Sen zayıflamaya başlarsın
Bir ayda 8 kilo verdim..
Woewe
Metobolizman agliyirdur
hiç bişey