Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Beni gerçek anlamda tanıyan insanlar bilebilirler bunu.. Yakından tanıyan insanlar iyi biri olduğumu söyleyebilir.. Dışarıdan bakıldığı zaman kötü biri imajı çizebiliyorum bazı insanlar için ama kimse benden daha iyi ya da daha kötü değil bence.. Çünkü herkes damarına basıldığı zaman başka birine dönüşebilir.. Kimse her olaya aynı tepkileri veremez.. Melek değiliz.. Her birimizin iyi yanları olduğu gibi kötü yanları da mevcut.. Ben en azından mükemmel olmadığımı ya da iyilik meleği olmadığımı kabul ediyorum.. Yerine, insanına ve olayına göre davranıyorum diyelim.. Keyifli günler..
Enayi olduğumu söylüyorlar, iyi insanlara bu gözle bakılır. Bir kere hastanedeyim dolandırıcı bir teyze okadar insan arasından beni bulup iki saat sohbet etti, bir gözü de cantamdaydı. Neyse orada uyanık davrandım. İyi olduğunu hissettirirsen acımadan mikerler. 21 yıldır bunu gördüm iyilik yapmanın hiçbir faydasını görmedim 🤷🏻♀️
Kısmen. İnsanlara biraz acımasız tarafımı gösterdiğim için içimdeki iyi niyetimden habersiz şekilde görüneni yorumluyorlar. Onlar da haklı. Bu izlenimi veren benim. Şikayet etmeye hakkım yok. Ki etmiyorum da.
Sık sık mı dile getiriyorlar dikkat etmedim ama, sen ne iyi niyetli bir kızsın sözünü arkadaşlarımdan illa ki haftada bir doz duyarım. Bu da sık sık oluyor mu bilemiyorum..
Beni tanıyan ve iletişimde olduğum kişiler bunu soyler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok masumsun çok temiz kalplisin çok farkli bir dünyan var diyorlar sonuc hadi Allah ısmarladık ne anladim ben bundan kız arkadaşlarım aşıri nankör menfaatci erkek olanlar ya aklı cinsellige kayiyor uzaklasıyoe ya da senden hoslanmaya basladim gorusmeyelim diyorlar cunku ben hayir diyorum o anlamda bana yaklasma olmaz tavrimi koyuyorum acaba gercekten iyi biri miyim yoksa yalan mı söylüyorlar asla tahamul edilmeyecek biriyimde ondan mi oyle yalan soyluyorlar anlamadim