Hiç bir şeyi haketmediğimi ve bu dünyaya boşuna geldiğimi düşünüyorum. Bu benim şansızlığım mı?

Yıllardır kimim neyim benim amacım ne neden mutlu olamıyorum neden kimse beni sevmiyor gibi içe dönük sorularla meşkul oldum. şu an 20 yaşındayım ve bana sorarsan ben ne yetişkinim ne bir çocugum.
Beni hiç bir şey mutlu etmiyor. Çok yalnız ve mutsuzum. Kaygılıyım. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum ve bana ne yapmam gerektiğini söyleyen biri de yok.
Hem içsel hem dışsal yalnızlık çekiyorum.
Arkama dönüp baktığımda hiç de güzel bir şey yaşamamışım bu koca 20 yıl içerisinde. Hep dram hep dram.
Bir sürü eksikliğim var. Bunları düzeltmek içinse hem geç kaldığımı hemde yanımda ya da arkamda bir desteğin olmadığının farkındayım. Hasta bir anne umursamaz bir baba ve her biri farklı şehirlerde sefalet içerisinde yaşama tutunmaya çalışan diğer aile bireylerim. Aile nedir? Anne baba sevgisi nedir hiç bilmiyorum. Hiç bir zamanda bilemiyeceğim.
Bu kadar kötü bir atmosferin icerisinde aklımı kaçırmayışım da tam bir piyango.
Bu kadar eksik yanımla kendimi topluma nasıl kazandırıcam. Gün geçtikçe çekingenliğim artıyor özgüvenim yok oluyor ve içime kapanıyorum. Aklıma kötü seyler geliyor. Hiç bir zaman yaşıtlarım gibi olamayacağım sanırım. Fazla iyimser düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınızı bekliyorum-
Hiç bir şeyi haketmediğimi ve bu dünyaya boşuna geldiğimi düşünüyorum. Bu benim şansızlığım mı?