Hayatimda hicbir basarim yok?

Yas 26 omrumde tek bir basarim bile yok. Hayatimi anlatayim. ailem egitime cok onem verirdi beni ilkokulda iyi egitim goreyim diye ozel okula verdi 8 senede 160.000 para verdiler okula sonuc ben oks sinavindan 320 puanmi ne aldim aldim o puanlada anca kici kirik meslek lisesine gidiliyordu ailemde anadolu lisesi istiyordu 450 puan ustu. Sonuc olarak anadolu lisesi kazanamayinca mecbur lisedede ozel bir anadolu lisesine parayla gittim.2. senemde okulun en basarisiz ogrencisi olmamdan mutevellit 3. sene kaydimi yenilemediler bir nevi okuldan atildim. Gittim baska bir ozel okula orada devam ettim sonra oss sinavina girdim oradada baraji zor gectim bir yeri kazanamdim mecbur yine ozel okula devam ettim. Yeditepe uniye gittim orada hicbir ise yaramayan uyduruk bir grafik bolumu okudum. Neyse ailem tum egitim hayatima toplam 520.000 civari para harcadi su ana kadar egitim hayatima ama sonuc olarak uyduruk bir grafik bolumu okudum. mezun olduktan sonrada bana verilen paralari begenmedigim icin bu paralara calisacagima hic calismam daha iyi diye dusundum ve o gun bugundurde hic ise gitmedim bir ara babamdan para alip is kurmaya kalktim gurcistandan araba alip satacaktim dolandirildigimla kaldim ustune bir bardak su ictim oturdum neyse bir arada internetten freelancer olarak calismayi denedim ama aylarca tek bir musterim bile olmadi sonra ciftlik banka girdim babamin parasiyla oradada dolandirildim bir ara bitcoine girdim ama hep zarar ettim neyse hayatimda su ana kadar kendim 1 tl bile kazanmadim. Ailemle yasadigim icin pek harcamam yok zaten hic sorun olmadi. İste evde oyun oynayarak takiliyorum butun gun. Neyse ailem olene kadarda boyle devam etmeyi dusunuyorum. ayrica araba kullanmayida bilmiyorum hayatimda hic araba kullanmaya kalkmadim hic surucu kursunada gitmedim hatta onunden bile gecmedim ehliyetimde yok.
Ayrica hic sevgilim olmadi 2 kere eskorta gittim hayatimda o kadar kizlarla dogru duzgun konusmuslugum bile yok.
Tavsiyeleriniz nelerdir. var mı benim gibi olan.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica suanda asker kacagiyim ama askere gitmek istemiyorum sokakta polis jandarma asker vs gordummu yolumu degistiriyorum.
Hayatimda hicbir basarim yok?