Kendini en iyi tanıyan kendinsin. Hangi kötü huyun var ve hangi huyunu değiştirmek isterdin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendimce aşırı rahatsız olduğum bir huyum yok fakat insanlar biraz dik başlı olduğumu söylerler. Ben bu yönümü de seviyorum, şimdiye kadar beni istediğim her şeye ulaştıran da buna göre...
03 Yorumla
Soran+1 yıldik başlı derken sürekli kendi bildiğini okuyan mı
- +1 yıl
Hayır aslında sürekli, her konuda değil.
Sadece benim hayatımı etkileyen ve sonucu iyi de, kötü de olsa ucu bana dokunan şeyler için geçerli.
İnat gibi değil, gerçekten istediğim ve kafama koyduğum şeyler de böyle bu...
Soran+1 yılevet bende öyleyim
En İyi Cevaplar
+1 yılKötü huylarımı bile seviyorum, bunlardan biri olacaksa hep kaçmaya çalıştığım kıskançlığım olurdu sanırım. Ama artık kaçmıyorum, kimseye zarar veremeyeceğinin farkına vardım çünkü.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
19Cevap
+1 yılKlişe olabilir ama çok güvenmek diyorum. Çünkü bugüne kadar bir kez olsun güvendiğim hiçbir şeyden ve kimseden gerektiği gibi karşılık alamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılzamanla dozunu ayarlamayı öğrenirsin çünkü bi yere kadar bunu yapabilirsin zamanla insanlara bu kadar güvenilmez dersin
+1 yılÇabuk sinirlenmem sanırım. Yani hemen sinirlenip hemen de yatışıyorum. Fevri hareketlerim var kısacası. Elimde olsa direkt değiştiririm net.
03 Yorumla
Soran+1 yılelinde zaten zaman lazım sana sadece
- +1 yıl
Evet aslında haklısın. Yani bu konu da sürekli kendimi dizginlemeye çalışıyorum. Yavaş yavaş da olsa etkisini gösteriyor bi şekilde.
İlerde de hepten kurtulurum inşAllah
Soran+1 yılşimdiden değiştirmem gerek diyorsun farkında olman bile sakinleşmeye giden yola koyulduğunu gösteriyor
+1 yılÇabuk sinirleniyorum affedici değilim önyargılarım var ve kırmak zordur ğeşin hüküm verebiliyorum bazen
05 Yorumla
Soran+1 yılmaşallah iyi çalışmışsın bırakmak için birinden başla bence
- +1 yıl
Özeleştiri yapabiliyorum. O piti piti yapar başlarım
Soran+1 yılbu güzel işte en azından ben buyum diyip huylarının arkasına saklanmıyorsun tebrik tebrik
- +1 yıl
Bana senn şunu yaptın hemen özür dile diye kafamı ütelemedikleri taktirde şapkamı önüme koyar düşünürüm ama özür dile diye diklenirlerse özeleştiri yapmam
Soran+1 yılçok iyi anladım
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok anlayisliyim ben ya pamuk gibi kızim bunu sevmiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılkendini vitrine koy önünde cam olsun sadece sana baksınlar türünün tek örneğisin çünkü
- +1 yıl
Anlayış derkende bir sınir var yani sadece ufak seylere tepki vermem birikir birkir birden silerim
Soran+1 yılevet o huy bende de var biriktiririm biriktiririm sonra notunu veririm
- +1 yıl
Ben yine bir tepki vermem sessiz sakin konu kapanır
Soran+1 yıldediğim gibi senin ait olduğun yer vitrin
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bir şey isteyince gerçekten istiyorum insanlar bunu takıntı olarak algılıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbu kötü huy değil özellik ne istediğini bilmen ve isteğinin peşinden bırakmaman çok güzel
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİnatcılık
Fevri davranmak
Kötü huyum çok 😅01 Yorumla
Soran+1 yılmağaşallah bayağı donanımlısınız 😀
Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı. Karşımdaki insanla mesafeyi tutturamıyorum ya çok samimi ya çok soğuk oluyo
01 Yorumla
Soran+1 yılayna ol 1 adıma 1 adım 1 geri adıma 1 geri adım formül bu
+1 yıl1-Kendi düşündüklerimle hareket ediyorum 2-benle zıtlaşan kişilere aşırı sinirleniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılkendiliğinden geçmesi muhtemel huylar bunlar
Hiç sevmediğim huyum bazı şeylere çabuk sinirlenmek.
08 Yorumla
Soran+1 yılsinirinin süresine bağlı ve neticesine bağlı sorup olup olmadığı
- +1 yıl
Uzun sürmez beş dakika sonrasında bir şey olmamış gibi olurum. Bir iki konu var zaten öyle çok yok.
Soran+1 yılsenin gibi bi arkadaşım var bir şeye sinirlenir benide gerek 2 dakika sonra espiriye şakaya başlar sende öyleysen mesele yok
- +1 yıl
Aynen öyleyim kardeşim. Hayatta küslük sevmeyen biriyim.
Soran+1 yılne mutlu sana dostum
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim. İnsan kendini bildikten sonra sorun olmaz. Hayattan bunu öğrendim. ☺️
Gecen güzel olsun.
Soran+1 yılhayattan daha neler görücez hayatın gösterdiği şeylere kör olmakdıkça sorun olmaz
- +1 yıl
Aynen kardeşim. Hayattan her gün bir şeyler öğreniyoruz. Yeter ki gönül yani kalp gözümüz açık olsun. Beden gözleri daha net görür o zaman.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan yerine koyulmayacak kişileri insan yerine koymak gibi kötü bir huyum var.
01 Yorumla
Soran+1 yılbuda kendiliğinden geçer merak etme bi yere kadar bunu yapabilirsin
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHangi birisini sayayım ya? Var da var, var da var yani.
00 Yorumla
+1 yılHer yeni şeyden çabucak hevesimi alıp sıkılmak buna her şey dahil ilişki, eşya, sporlar ve hobilerim
00 YorumlaHızlı güvenmek ve sadakati olmak karşılığında ihanet görüyorsunuz 😂
00 YorumlaÇok çabuk bağlanmak 😔
11 Yorumla
Soran+1 yılkarşı cinse mi?
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeye çabuk sinirlerim
05 Yorumla
Soran+1 yılistisnasız bütün tuğbalar sinirli oluyor sakin tuğba tanımadım
- +1 yıl
Sahiden öyle mi?
Soran+1 yılliseden şimdiye kadar tanıdığım bütün tuğbalar sinirli yani evet sahiden akrabam var 3 tane onlarda sinirli.
- +1 yıl
Ahahh 😃 öyleyiz
Soran+1 yılallah tuğbalara güzellik verirken haksızlık olmasın diye sinirde eklemiş dikensiz olmasın diye
cabuk sıkılmam hic yerimde durmamam
08 Yorumla
Soran+1 yılne istediğini bilmeyenlerde olur genelde çabuk sıkılma huyu
Soran+1 yılne güzel işte çoğu kişide üşengeçlik erteleme hareket edememe gibi huylar var seninki özellik
Soran+1 yılürkütücü bir huymuş uyanıp gezmek tekrar uyumak ender insanlardansın kabul etmeliyim
Soran+1 yıl"hiperaktif" in "hiber"inide attın mı tamamdır
+1 yılAnında rest çekme huyum..
01 Yorumla
Soran+1 yılrest çekdiğine şişman olmuyorsan bu özelliğin derim
İnatçılığım ve çok uykucu olmam.
01 Yorumla
Soran+1 yıluykuyu düzeltebilirsin ama inat zor.
İnatçı kişi inadı bırakma konusunda bile inat yapar. zordur inatçılarla anlaşmak. umarım dozu düşürürsün.
Kişilik & Karakter konusunda 560 cevap paylaştı. İnsanları değerinden fazla değer vermem.
06 Yorumla
Soran+1 yıldeğer aldığın kadar değer ver dostum tavsiyem budur
Soran+1 yılyorulup kendiniliğinden bırakıcaksın merak etme
Soran+1 yılbu kadar basit bazı huylar kendiliğinden geçer
Takıntılı olmam galiba. Hiç sevmiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılbu huy kemirir seni
Soran+1 yılzamanla bu huyun geçer bende öyleydim bu huy seni yorar sonra aman dersin bırakırsın
Soran+1 yılyaş kaç
+1 yılÇok çabuk sinirlenmem
01 Yorumla
Soran+1 yılsinir uzun sürüyorsa sıkıntı
Kinci ve inatciyim.. 🐐
03 Yorumla
Soran+1 yılinat işte aradığım kötü huy çok korkarım inarçı insanlardan
Soran+1 yılharbi bu huy kurusun yani 😁
Üşengeçlik. Onun dışında pırlanta gibiyimdir 😅
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜşengeçlik
00 Yorumla
+1 yılHiç bir kötü huyumun olmaması
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok konuya pozitif yaklaşmak 🤦♂️😂😂
00 Yorumla
+1 yılKötü huyum yok melek gibi adamım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe istediğimi bilmiyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılne istediğini bilmiyorsan mutlu olmayıda bilmiyorsun o zaman ciddi bir huy seninki
Cevap sahibi+1 yılEvet bazen üzülüyorum kendi ellerimle her şeyi yıkıp yok ederim sonra pişman olurum falan düzelemiyorum😒🤦🏻♀️
Soran+1 yılnerden bildim ama sana tavsiyem kendine hefef belirle biraz zor bir hedef olsun ama sonra o hedefi gerçekleştir muhakkak gerçekleştir ondan sonra kendini görürsün
Cevap sahibi+1 yılHedeflerime ulaşıyorum genelde istediğim şeyleri yaparım ya da alırım fakat çabuk sönerim sıkılırım hemen
Soran+1 yılsıkılıyorsan istediğin bir şey değildir o zaman
Cevap sahibi+1 yılYok öyle değil mesela bir şeyi istiyorum onun için her şeyi göze alırım yeter ki benim olsun fakat benim olduktan sonra bir süre sonra sıkılırım. sonra yine isterim yine sıkılırım bu döngü hiç şaşmaz🙄
Soran+1 yılenteresan
Cevap sahibi+1 yılHiç sorma
Soran+1 yıldinlemek isterim huyunun detayını
Cevap sahibi+1 yılDetaylı dinlersen deli dersin herhalde cjcj
Soran+1 yılinsanları çözme konusunda iyiyimdir çözemediklerimi psikologlara yönlendiririm
Cevap sahibi+1 yılÖyle gözüküyor fakat benim durum bence psikolog anlayamazsın beni çünkü😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüm duygularımı en uçlarda yaşamam
01 Yorumla
Soran+1 yılbu bir özellik
+1 yılinsanları çabuk silerim..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayırsızlık, kimseyi arayıp sormam.
04 Yorumla
Soran+1 yılal benden de o kadar🤣
Soran+1 yılbiz daha samimiz boş ver kanka. nasılsın iyiyim sen nasılsın bende iyiyim napıyosun iyiyim bir şey yokken neden arayayım nie boş boş sorular sorayım🤣🤣 biz hayırlıyız kardeşim boş ver
Aşıri merhamet herkese inaniyorim kolayca
01 Yorumla
Soran+1 yılbende öyleydim zamanla dozunu ayarlayabiliyorsun merhametli olduğun kadar gaddar olabilirsin sadece zaman
+1 yılcok uyurum ya 36 saat yatmisligim da var
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk gün neredeyse bravo
- +1 yıl
ara ara kalktim ihtiyac icin ama 😁
+1 yılÜşengeçlik ve erteleme harakete geçememe😒😑😑
02 Yorumla
Soran+1 yılkendine bi hedef belirle bu huyun ilerde seni üzgün kılar benden söylemesi
- +1 yıl
Çoktan üzgün kıldı bile. Neyse düzelicez insallah be
+1 yılVar birkaçtane
08 Yorumla
Soran+1 yılbereket versin😁
Soran+1 yılaşırı sinirlisin
- +1 yıl
Öyle gibi bazen ufak bir şey reaksiyon yaptırıyor 🤣
Soran+1 yılufak bir şey reaksiyon yapıyorsa mantıkken büyük şeyler füzyon reaktörü etkisi yapıyor🤣
- +1 yıl
Hemde nasıl, işyerindeki bir sıkıntıyla o şehre atom bombası bilr atasım geliyor
- +1 yıl
Herşeye kızan biri değilim biri bir yanlış yapıyor uyardığın halde hatasını savunuyorsa sonra ortalığı toplamak sana kalıyorsa gibi düşün,
Soran+1 yılelini sallasan öyle adama çarpar. sinirlenmekle haklısın devamke
- +1 yıl
İşte mesele o çoğaldılar 🤣
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aşırı takıntı
01 Yorumla
Soran+1 yılTakıntı hemde aşırı. Aşırıyı atmanı temenni ediyorum. hayatını zindan eder çevrene belli etmemek için çabalarsın ama başaramazsın kendi kendini kemirirsin
+1 yılKıskançlık :/
01 Yorumla
Soran+1 yılkıskanç olmayan kız, down sedromudur zaten türkiyede kızların kıskanç olması bir yasa, allahın emri 🤣
Biraz bencil ve gururluyum.
03 Yorumla
Soran+1 yılbencil ve gururlu mu? gururlu insanlar bencil olmaz bencil insanlarda gururlu olmaz ikisini tutturmak zor olmadı mı?
Soran+1 yılortağımda çok bencildi aşırrı ama onun yüzünden batma eşiğine geldim ondan ayrıldım gerçi ağzıma geleni söylüyorum haklısın diyor bir şey diyemem diyor 1 saat sonra bir şey yokmuş gibi şakalaşıyor bencillik var evet gurur nerede? her insan bencildir birazı geçersen çok laf edilir gururlu insanda kendine laf gettirtmez bencil satarda hakta yer yalanda söyler gururlu insanda bunlar olmaz o yüzden iki özelliğine şaşırdım
- Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılSadist olmam
03 Yorumla
Soran+1 yıltehlikeli boyutta mı
- +1 yıl
Fazlası ile
Soran+1 yılaman aman
Zaman zaman ani yükselişler
01 Yorumla
Soran+1 yıl25 ine kadar düzelir rahminimce
+1 yılTakıntılı olmak
02 Yorumla
Soran+1 yılbir çok kişide olan bir huy takıntı olmak yarından koparır veya zorlaştırır dozunu iyi ayarlayabiliyor olman lazım
- +1 yıl
Ayarlamam için taktığım olayı çözmem gerek onun dışında biraz zor
+1 yılKinci biriyim.
05 Yorumla
Soran+1 yılyerine göre iyi veya kötü huy oluyor bu
- +1 yıl
Hayatımdaki insanlar icin baya kötü asla unutmam bana yapılan kötülüğü üzerinden 10 sene gecsede bunu yapmıştın derim.
Soran+1 yılyapılan iyiliğine kötülüğüne unutmamak gerekiyor tabi 10 kötü 1 iyiliği varsa salla gitsin
- +1 yıl
Bende 1 kötülük tüm iyiliği götürüyor
Soran+1 yılyaptığı kötülüğe bağlı tabi
+1 yılinsanlara haddinden fazla yüz vermem
03 Yorumla
Soran+1 yılbu huyun kendiliğinden gidecek merak etme
- +1 yıl
umarım 🤞
Soran+1 yılhaddin fazla yüz veriyorsan sürekli evet diyenlerdensin hayır diyemeyenlerdensin eğer böyleyse çevrende çok sahte kişiler var
+1 yılKinciyim ama bence güzel bi huy çok işe yarıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılkin seni bitirir ama kin kapılacak biri varsa çıkar hayatından gitsin
- +1 yıl
Bitiyorum o zaman..
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖfke
00 Yorumla
+1 yıldışarı çıkmak,
00 YorumlaAni sinirlenmem.
00 Yorumla
+1 yılHepsi kötü😄
00 YorumlaSüslenmeden çöp dökmüyorum. Rahat olmak isterdim
00 Yorumla
+1 yılüşengeçlik
01 Yorumla
Soran+1 yılbir üşengeç daha 😀
+1 yılGüvenmek
02 Yorumla
Soran+1 yılbu kötü huyun zamanla gidecek merak etme
- +1 yıl
Umarım öyle olur
+1 yılÇok negatifim
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü huymuş bende öyleydim eskiden
- +1 yıl
Nasıl düzeldin
Soran+1 yılnegatifsen hiçbir şey istediğin gibi gitmediği için negatif düşünüyorsun birşeyleri yoluna koymak için yeterince çaba sarfedersen yapabiliyorum dersin cesaret gelir pozitif olmayı alışkanlık haline getirirsin
- +1 yıl
Haklısın. Deniyorum ama iradem çok zayıf.
Soran+1 yıldinlemek isterim sana iyi gelecek hayat hikayem olduğuna inanıyorum
+1 yılTembelliğim 😂
00 Yorumla
+1 yılIsrarcı olmam
00 Yorumla
+1 yılCok düsünmek
00 Yorumla
+1 yılÜşengeçlik maleseff
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz