Senin en kötü huyun nedir? Huylu huyundan vazgeçer mi? GÜNAYDIN 💙💙💙 İnatçı olmam ve karşımdakini kendim gibi sanıyor olmam... Huylu huyundan vazgeçmez, yedisinde ne ise yetmişinde de odur...
Huylu huyundan vazgeçmek isterse vazgeçer ama değişim sancılı ölüm. Benim en kötü huyum çevremdekiler çok serzenişte bulunurlar bana, mesaj yazıp hemen çıkıyorum ama bunu bilinçli yapmıyorum, sohbette olduğumuzu unutuyorum bazen.. Onun için kardeşim hemen çıkmayım diye mesajlarıma anında döner ama ben yine hemen çıkarım.. Mesajlara geç cevap veriyor olmam ve bağımlılığıma aşırı düşkün olmam, fevri oluşum, burnumun dikine gidiyor oluşum en kötü huylarım
Sanırım benim de en kötü huyum senin ki gibi inat bir de ona artı olarak fazla dobrayım ve bu dobralık biraz patavatsızlık çizgisine yakın. Çoğu yerde işime yarayan bir huy aslında.. Ama ilişkiler konusunda bazen yıpratabiliyor, gerçi dobralık sahte ilişki kurmamı önlüyor.. Gene de sevmediğim huy veya kötü huy diyemem ama biraz törpülenmesi gereken bir huy 😅
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
İnadım benimde. Eğer canım istemiyorsa o an sonradan istese bile baştan "hayır" desiysem inadımdan "evet" olmaz o. Bazen saflığım tutuyor herkesi bende kendim gibi sanıyorum. Herşeye rağmen istesemde bile isteye kimseye kötülük yapamıyorum.
İnatçıyım. Her ne kadar belli etmemeye çalışsam da bir şeyi kafaya koydum mu veya istedim mi her konuyu, her yolu oraya çıkartırım. Bazen bıktırırım. İstediğimi alana kadar da duramam. Durmayı isterim belki ama elimde olan bir şey değil cidden. Bu huyumu yenmeye çalıştım ama olmuyor. Bir şey çekiyor. Ben bir şeyi istiyorsam illa alacağım gibi bir his doğuyor içime.
Çok inatçıyım. Çalışmayan bir şeyi mutlaka düzeltmeliyim. Aşırı akan musluklara tahammülüm yok, mğsaitse lavobonun altındaki küçük muslukları mutlaka kısarım. İster restorant olsun, ister misafirlik. Boşa su harcanmasını hiç sevmem. Elimden gelse her eve kendi tasarladığım tasarruf ucundan takarım. Bazen çok fazla sakinim, inat ederken bile çok sakinim, karşımdakini sinir edecek kadar.