Benim en kötü huyum takıntı, gereksiz bir çok şeye anlam yükler kendime takıntı yaparım, gereksiz ve anlamsız işte takma diyorum ama takıyorum bir süre, neyse ki fazla uzun sürmüyor bu.
İkiletilmeyi sevmeyen dik başlı bir insanım. Olaylara karşı daha çok negatifliği ele alıyorum ve bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir konuda ''gerçek'' bir çözüm üretmektense seçenek sunulunca negatif seçenek ağır basıyor. Misal bana sen çözüm üretmek yerine ''benimle konuş ya da konuşma'' diyorsan seçenek belli.
Bunun dışında bazen karşı tarafı dinlemiyorum. Direkt sonuç odaklı olabiliyorum. Bu da açıkçası sevmediğim bir huyum. Hayatımdan çok kolay şekilde insan çıkartabiliyorum. Bu huyumu hiç ama hiç sevmiyorum. Kolay aldığım kadar kolay çıkardığım insanlar dışında uzun süredir arkadaş olduğum kişileri yanlışlarında yolu gösterdim. İçten içe üzse de böyle işte.
Fazla duygusallık, dik kafalılık ve sabırsızlık, aslında insanlara karşı fazla sabırlıyım fakat bir şey istiyorsam eğer hemen olmalı böyle bir sabırsızlık mevcut bende.
Dengesiz bir kişiliğim var bazen elit bir hanımefendi bazende serserinin teki.. Son derece inatçıyımdır ve bir lafın altonda kalacağıma kamyonun altında kalmayı tercih ederim (kızlar için geçerli bu) sldlsl
Kendim için merhamet ve insan sevgisi Başkası için sinirlendiğim an azıcık kırıcı olabilirim Ama tamamen kendimi kaybetmem Ve onarilmiyacak laflar söylemem
En kötü huyum yemek seçmek Kabul ediyorum mızmiz birisiyim Sevdiğim tadını beğendiğim bir yemek olunca yiyorum sadece Yabancı tatlara karşı kapalıyım çok önyargılıyım
Öfkem. Saman alevi gibidir. Bir anda başlar , ve kimseyi gözüm görmez. Bu yüzden de ağzımdan çıkanların farkına varmam. Sinirim yatışıncada çok pişman olurum. Bu huyumdan hiç hoşlanmam
Aşırı derecede sinirlendiğimde yapabileceklerimin sınırı yoktur. Bir de bir yanlışta silebiliyorum insanları. Silmediklerime ise bir daha istesem de güvenemiyorum.
En İyi Görüşler