Çok kötü bir kabustan uyandım... 🥲 Peki uyanıkken gördüğümüz kabuslardan nasıl kurtulacağız? Bize sunulan tek seçim hangi kabusu yaşayacağımız mı? Öyleyse canımı daha çok yakanı seçiyorum.
Günaydınlar. ☁️🌸☁️☁️
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok kötü bir kabustan uyandım... 🥲 Peki uyanıkken gördüğümüz kabuslardan nasıl kurtulacağız? Bize sunulan tek seçim hangi kabusu yaşayacağımız mı? Öyleyse canımı daha çok yakanı seçiyorum.
Günaydınlar. ☁️🌸☁️☁️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayatın kendisi
Kabusta gözüm açık ama ulaşamıyorum aramda demir perde var gibi
Mazoşist kokusu alıyorum
Kendi kendime yabancılaştığımdan beridir kendime hiç acımıyorum. Belki de bu beni sadist yapar? :))
Senin sorunların var ve hayatına giren insanlar sana hep zarar verecek bu senin suçun belkide başkası sebebiyet verdi ama şu an senin suçun
Hayatıma yeni insanlar almayarak doğru yoldayım desene.
Flört ettiğin insanlar seni kullanıyor cinsellikte şiddet sözlü veya fiziksel insan beynine zarar veriyor ve ruh halini çok etkiliyor haberin olsun
Haberim oldu şu an. ✅
Flört konusunu özellikle belirttim çünkü bazııı kadınlar birden fazla erkekle konuşarak onları kullandığını vb. Şeyler düşünüyor ama henüz bu durumu kullanılmak olarak algılayan erkek görmedim ve duymadığım için mantıken kullanılan kadın oluyor her neyse
Bu arada mazoşist ya da sadist değilim. Benim hakkımda bir şey bilmeniz gerekmiyor ama yine de bilginize arz ederim.
Genelde Allahsız kitapsız kızlar ilgimi çeksede bir insanın zevklerim uğruna erimesi karakterime biraz ters çakışıyor yoksa yavşardım zaten :D
Anlıyorum. Dinle olan ilginç bağlantınıza şaşırmamak elde değil. Bahsettiğimiz portfolyoda olan birisinin zaten sizin karakterinizin inisiyatifine kalmadan da doğru seçimi yapabileceğini düşünüyorum. (Kişisel alınmadım.)
Çoğu zaman insanlar seçim yapmaz manipüle edilir çoğu zaman insanlar yaşadığı tramva sonucu hayatını cehenneme çevirir günümüzde insanların önemi yoktur bedenlerin önemi vardır dünya günümüzde menfaat üzerine döner siz ilgi beklerken karşınızda ki sadece cinsellik bekleyebilir günümüz dünyasında kimse kimsenin umurunda değil ve ne kadar inisiyatife gerek yok desenizde zaten ben gibi inisiyatif yapan çok nadir insan var dünyayı nasıl görüyorsunuz bilmiyorum ama gördüğünüz gibi olduğunu düşünmüyorum
Ah pardon. Lütuf ettiniz mi demeliydim?
Yüzdeliğe vurduğumuzda çıkar üzerine ilişkiler kuranlar ne yazık ki azımsanamayacak kadar fazla. Ama bu sevgiyi yitiren bir topluluk içerisinde yaşadığımızı göstermiyor. Belli ki karşınıza yanlış insanlar çıkmış. Benim de çıktı ve çıkmaya devam edecek.
Bu durumda da insan hatalarından ders çıkarıp yeni kişiler için daha seçici davranır.
Sizin gibi cinsiyete dayalı bir ego duvarı oluşturmaz.
Sevgi yatak odasında ki birkaç saatten ibaretse evet haklısın çok insan tanıdım çok insan gördüm ama kimse bana egoist dememişti belliki beni yanlış anlamış veya ben kendimi yanlış ifade etmişim her neyse çok önlemi değil yanlış insanlar karşına çıkmaya devam edecek bunun sana garantisini veriyorum
Teşekkür ederim ama bu garantiyi ben zaten sizden çok daha önce kendime verdim. Mutlu pazarlar. 😇
Garantiyi kendine vermişsen bahsettiğin muhabbet senin hayal dünyanda dönüyormuş, sanda...
Beni tanımadan yaptığınız hakkımdaki gereksiz yorumlarınızla beraber çok da güzel sandım. Şimdi müsaadenizle işlerim var.
Stabil bir şekilde konuşmadın ben mazoşist birine yanıt verdim :D kolay gelsin işiniz varsa yazmayın yoksa yanıtlamak durumunda kalırım
MAZOŞİST DEĞİLİM? İlla ağzımı mı bozmam gerekiyor? Soruma gelip beni tilt eden sensin. Neyse yazmıyorum zaten artık!!
Duş al ya da yürüyüşe cik
Çok var ya geneli ölüm korkusu.
Kabus gormem pek