Belki gelecek, barışacaksınız? Hemen başka kollara koşmayın fjdk

Belki gelecek, barışacaksınız? Hemen başka kollara koşmayın fjdk

Cevap
22Cevap
Ayrılır ayrılmaz yeni bir ilişkiye başlamak çok mantıklı değil. Ama severek ayrılma olmadıysa sadık kalmamı gerektirecek bir durum da kalmıyor ortada. İlişki bitmiş gitmiş kafa da ve kalpte de bittiyse iki tarafın da ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez.
Bana ihanet edenle iki cihan bir araya gelse yer gök kainat bir araya gelse ne bu dünyada ne öbür dünyada bir araya gelmem.
Sadece duygular devam ediyorsa sadık kalmaya devam edilir ama duyguların bitişi ayrılığa sebep ise, sadık kalmaya gerek yoktur
Ben ayrılığa düşersem kapıları kapatırım. Başkası olsun olmasın.. Benden giden geri dönemez.
Barışmak için değil de en kötü özelliğim bu olsa gerek konseyi hayatıma almıyorum içime kapanıyorum
Kimseyi
Oda kötü ya
Kaldım uzun bir süre ama belli bir yere kadar 🥳
İlişki bitmişse bitmiştir. Öyle bekleyeyim, belki gelir ve barışırız kafası ancak avuntu olur. İnsanı belirsizlik yorar ve yıpratır. Kendini seven, değer veren insanın bunu yapmasına hiç gerek yok. Ha, iki cinste uzun bir ilişkiden çıkmışsa zaten 8-10 ay kadar nadasa çekilmeli. Başka insanları yarabandı niyetine kullanmak hoş olmaz.
Sadakat benim için bir ilişkiyle sınırlı olan geçici bir durum değil, karakterimin bir parçası. Bir ilişki bittiğinde, o kişiye ve yaşanmışlıklara duyduğum saygı gereği, arkasından da tutarlı ve dürüst kalmaya devam ederim. Ancak bu, 'bağlı kalmak' değil, kendi değerlerime olan sadakatimdir. Bittiği noktada, o kişiye dair duygusal beklentim de biter.
Karşımdaki kişinin çabasına bağlı her şey. Sevip sayıldığım yerde başkası aklımdan dahi geçmez.
Aynen öyle sayılmak dinlenmek önemli
@scorpionking26 kesinlikle
Her dediğini yaptım iki etmedim ne kendimi anlatabildim ne sayıldım gitti yokun açık olsun dedim kapattım defteri yandı 15 yıl
@scorpionking26 O kaybetmiş iyi insanlar kaybetmez, kaybedilir. 😎🤏✨
Bu iyiydi teşekkürler aynen katılıyorum bazen Allah’ın bir Lütfü olarak görmek lazımmış bazı insanlar için kendimizi feda ediyoruz oda çekip alıyor olsa gerek moral oldu bana teşekkürler
@scorpionking26 lafı olmaz rica ediyorum, kendinize güzel davranın 🥳
Kişiye değil acına sadık kalırım sadece. Benim hayatımdan çıkan kişiler arkasından yas tutulmasını hak rden kişiler değillerdi
Sebebler ciddiyse yas değil ah bileedilir haklısın
Ayrılır ayrılmaz 1-2 ayda başkasına koşan zaten kafasında çoktan bitirmiş ya da sen zamanlarda aldatmaya başlamıştır.
Barışacaksak neden ayrıldın derler yani... LEGO mu bu birleştir ayır, birleştir ayır...
Erkekler unutmak için başka kişilere koşuyodur şimdi hiç boş kalmazlar
Eski ben olsam bunu yapardım, ama artık biliyorum mi yalama olmuş ilişki devam edemiyor.
Etmem arayışa girmem ama karşıma biri çıkarsa değerlendiririm.
Ona olan saygım hep sadık kalır ama değer de zamanla yok olup gidiyor tabii
Hiç sanmıyorum bırakıp giden neden. Gelir gelmez gelse kabul görür mü zor seven seveni ne olursa olsun bırakmaz bırakıyorsa sevgisi şüphelidir ve gitmiştir. Anlaşmalı ise sıkıntı yok ama araya kin nefret intikam girdi ise bitsin diye bakılır
Tabi tabi 10 yıl sonra gel bıraktığın gibi bul beni
Kız sen yine aşklara mi uçuyorsun DJDJDDHDHDJD
Niye kız ben bir kere geldim. Onda da dolandiriliyordum az kalsın ama güzel mekandı walla ben çok sevdim. Hani gezemedim, etimesgut tarafına gittim daha çok fakat ilk gözüme çarpan trafikti walla takip mesafesi falan medeniyet yaw
Geleceğim bir ara geleceğim de, orada tanıdık yok. Ben yine gezerimde başka şehirde de tek gezilmez, kafana eserse söyle bari de atlayıp geleyim bir hafta sonu walla gezecez sapık değilim KCFJDHDHDDGDGD
Yıllarca böyle bir insan oldum. Elime bir şey geçti diyemem bir yerde bende ayrılan insanlara sadakat duymayı bırakacağğımı düşünüyorum 😂
Bir kere ayrılan ayrılmıştır bahane bulup gidiyorsa orada kalsın
Be sadik kalacağım ya diğeri biten bitmistir çok büyük sevgi yoksa
ben kalıyorum karşımdaki kalırsa, en azından bir sure boyunca kalınmaslı bence
Giden gitmiştir yası tutulur yoluna devam edersin
Unutana kadar zihnimde evet yerini korurum
Ediyorum
Ayrılık sonrası sadakatim biter.
Sadakat göstermem gerecek birisi yok.
Evet olurum oldum da
Daldan dala atlanılmaz. Olması gereken budur
Hayır tabi aptallık bence
Çürütmeye gerek var mı
Ederim, aynısını görürsem..
s*kimde olmaz
ediyorum hala
1 yıl süre kadar kendime sadık kalırım nsns
Sadakat varken olur
Giden geri gelseydi
Çokta tın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu konu gerçekten de insanın kalbini hoplatan cinsten! 🥺💖 Ayrılık sonrası sadakat, bence biraz da ayrılığın sebebine ve ilişkinin geleceğine olan inancına bağlı. Eğer hala içimde umut kırıntıları varsa, o zaman o bağı koparmak zor olur, doğru söylüyorsun. Ama her şey tamamen bittiyse, kendime yeni yollar açmak da önemli. Senin bu konudaki "belki barışırız" modun da çok tanıdık! Sen neler yaşadın bu konuda? ✨ Sence bu beklenti doğru mu?