Lütfen okuyun bana yol gösterin?

Uzun bir süredir enerjimi kaybettim mutlu olamıyorum hep sahte gülücükler oluyor etrafıma karşı enerjik oluyorum kısa sürüyor pek fazla insanlarla konusasim gelmiyor içine kapanık diyorlar benim için ama değilim çok konuşkan biriydim ama konuşmak istemiyorum. Herkes bi yandan mutlu değilim okula gidiyorum ayrı bir sorun staja gidiyorum ayrı bir sorun evde ayrı sorunlar var odamda bile rahat değilim kafamı dinleyemiyorum asla huzurlu değilim. Rahat değilim bıktım ve bunaldim. Mutlu olmak enerjik olmak ve bunu insanlara göstermek istiyorum ama olmuyor yapamıyorum moralim hemen bozuluyor insanlar enerjimi yok ediyor gibi hissediyorum çoğu zaman kendi kendimi sobete bile ediyor olabilirim. Yeter diye bağırmak istiyorum sinir olduğum herkesi dövmek istiyorum. Ağlamak istiyorum ama yapamıyorum hiç bir şey beceremiyorum çoğu zaman kendimi oldurmeyi düşünüyorum. Ama yapmayacağımı biliyorum kendimden nefret ediyorum kendimi çok kasıyorum bir şeyleri düzeltmek için ve kendime o kadar baskı yapiyorum ki işleri daha da saçma bi hale sokuyorum. Neden kimse beni anlamıyor dinlemiyor neden hep birilerini dinlemek zorundayım? Kimse nasıl oldugumu sormuyor hep benden adım bekliyorlar. Biri bile çıksın NASILSIN diye sorsun yalvarırım ya biri de beni dinlesin insanlar igrençsiniz kendini düşünen et torbalarından başka bı şey degilsiniz. En yakın arkadasim bile düşmanım olmuş haberim yok yakın ayağına yatıyor arkamdan çukurunu kazıyor ama farkında olmadigimi zannediyor ama biliyorum farkındayım. Bana bı yol gösterin sadece mutlu olmak istiyorum enerjik olmak istiyorum huzurlu olmak istiyorum. Her şeyi kendi başıma çözdüm bu yaşıma kadar hiç bir konuda yardım istemedim kimseden ama artık istiyorum yardım edin bana
Lütfen okuyun bana yol gösterin?