Soru sorup cevabı dinlememek, ciddi konuşmanın ortasında alaycı gülmesi, sürekli sözünün kesilmesi, olumsuz bir örnekleme yapacağı zaman karşı tarafı baz alıp, "mesela sen böyle yapsan, böyle desen" şeklinde hoş olmayan emsaller. Çok var aslında ilk aklıma gelenler..
Bunlar sanalda & Realde ikiye bölünür Ben cümle değilde davranışları söylemek istedim
sanalda insan gibi konuştuğun iletişim kurduğun kişi tarafından kaba bir şekilde Bilmeden yargılaması ve haddsizce konuşması
Realde Güler yüzlü kibar bir şekilde iletişim kurduğun insan sana soguk nevale gibi gelmesi hiç bir problem yokken bile huy edinen kişiler için söylüyorum (sıcakkanlılık ) her insanın harcı değil bunu sağlamak güzel yürek ister 🌸
Yorumları okudumda bazıları Göz teması kurmamak demiş ben buna katılmıyorum belki hastalığı var karşındakinin otizm gibi mesela? O göz teması kuramıyor ya da göz temasu kısıtlıysa ne olacak? Yani kulağı sizdeyse eğer umursamayın başka yere bakmasını göz onun gözü nereye bakıp nereye bakmicana siz karar veremezsiniz. Belki başka tarafa bakınca dinlediklerini daha iyi anlayabiliyor. Allah Allah
Ben konuşurken karşı tarafın sadece duyması! Özellikle belirtiyorum.. duymak ve dinlemek arasında ince bir çizgi var! En nefret ettiğim tiplerdendir, kalkar giderim
Menfaat için şekilden şekile giren, kendine saygısı olmayan, laf cambazı olup gerçekte bir adımdan öteye gidemeyen, küfürü mağrifet sayıp ahkam kesen, klavye tipler