Annem ruh hastasının teki ve hep hayatımı kötü etkiliyor, sizce nasıl korunabiliriz?

Benim annem çok Zeki sinsi kötü bencil cimri ve hasta bir kadın. Komşular akrabalar kimse sevmez. Çünkü çok bencildir. Beni de doğurunca mesela çalışmak istememiş hayat boyu sen bana borçlusun ben seni doğurdum baktım dedi. Üniversite tercihimden ne yendiğimi giydiğime her şeyi kontrol etti. Ne zaman sözünden çıksam ayıldı bayıldı beni evlatlıktan reddedip beddualar etti. Hiç aşık olmamı eğlenmemi gezmemi istemedi hep burnumdan getirdi. Neyse şimdi mezun oldum çalışıyorum. Ayrı şehre taşındım ev tuttum. Kendi evinde huzur vermiyordu. Her dakika benim evim benim malım benim arabam diye burnumdan getiriyordu. Genelde hep engelli tutuyorum sonra arada açtığımda direk yüzlerce kez arıyor mesaj atıyor ve canımı sıkacak bin tane şey söylüyor. Yok niye böyle yaptın. Yok senin yüzünden böyle üzüldüm yok işte benim şeyimi ver. Yok ben sana bunu veririm ama sen bana bunu ver. O kadar sinsi ki. Mesela ben sana şunu getireyim istersen ya da yardım edeyim diye bi yem atar sonra sen ona güvenir işte maaşını söyler ya da bir Bilgi verirsin. Sonra o sözünü tutmaz. Banane ne vericem senin paran var git onla al der. Ya da işte odamın anahtarlarını kitliyorum eşyalarımı izinsiz karıştırıyor diye. Her laf arasında anahtarlarımı ona yollamamı istiyor. Ya da arabasının yedek anahtarı bende normalde arabasını asla vermez ve vermek istemiyor. Yine laf arasında sadece bu arada anahtarı yollasana diyor. Bu kadar mal delisi ve evlat sevgisiz bir Kadın şeytan hayatımda tanımadım. Geçen biri bana arabayla çarptı eve geldim kaza geçirdim diye. Allah uzun ömür versin arabam iyi mi git yaptır hemen canım dedi bana. Hani sana bir şey oldu mu demedi. Ben de ona açıkça diyorum. Keşke gebersen de kurtulsak diye. Hiç sevmiyorum. Tam bir şeytan.
Annem ruh hastasının teki ve hep hayatımı kötü etkiliyor, sizce nasıl korunabiliriz?