Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Aydınlık tarafındayım. Ara ara karanlığa düşmüyor değilim ama tekrardan aydınlığa çıkmak için elimden geleni yapıyorum. Ben içimi rahat tuttukça hayat bana hep ışıklı olanı getirir. En ufak bir zorlukta pes etmeyi seçerse insan hiçbir zaman aydıklık tarafa geçemez.
Dünyanın 24 saatlik diliminde bazı yerlerinde gündüz yaşanırken, bazı bölgelerinde ise gece yaşanır. İnsan için de bana göre bu böyledir. Herkesin hayatında karanlık ve aydınlık taraflar vardır. Bazen aydınlıkta olur bazen karanlıkta. Ben şu an aydınlıkta olduğumu düşünüyorum.
Erirken damlattığımız mum damlalarından yeni mumlar oluşuyor. Herkes kendi ışığının altında olsun, erimek istemeyenler, başkalarının ışığını kullanıyor. Oysa ki erimek değil mesele olan, hiç yanmamak, düşünsene mumsun ama bir kere bile yanmamışsın.🤷♀️😄
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Bir çizgi var. Sağında iyilik solunda kötülük. Tam ortasındayım. Bazen insanlar sağa itiyor beni bazen de sola. Hani sözde diyor ya,
Bazen melekler kıskanır masumiyetimizi, bazen kötülüğümüzü görür de kaçacak yer arar şeytan. Hayat şekle sokulamaz; nefes hapsedilemez istek bağlanamaz nefs hiçbir zaman tümüyle öldürülemez. İyi mi yararlıdır yoksa kötü mü her zaman bilinemez. Gün gelir bir kötülük bir iyilikten daha faydalı olur.”
Aydınlık taraftayım. Her daim içim ya da çevrem kapkaranlıkta olsa aydınlıktan vazgeçmem. Çünkü karanlığı bile ikiye bölen, her savaşı kazanan aydınlık. Şu sıra pek normal olmasam da aydınlık tarafta olduğumu sanıyorum ☾
Hayatın tamda ortasındayım. Bir gözüm karanlığı bir gözüm aydınlığı görüyor... En ufak bir hatada kayacak tepe taklak olacak gibi en ufak bir başarıda şahlanıp parlayıp uçacak gibi...
Hayatin karanlik tarafimi aydinlik tarafimi şu an bunu soylemek gercekten zor robot misali insanlar sabah kalk ise git calis kazan kazandigin parayla birsey alama yapama gibi gibi insanlar aydinlik gormek istiyor artik