Genellikle insanlar karanlık yanınızla mı yoksa aydınlık tarafınızla mı karşılaşıyor? Yeri geldiğinde karanlık, yeri geldiğinde aydınlık tarafımla karşılaşır. Tamamen karşımdakine bağlı :)))

Ruh halime göre değişir. Ama genelde aydınlık yanımı herkese, karanlık tarafımı kendime gösteriyorum. Çünkü benim karanlığımı gören bir daha aydınlığa erişemeyebilir ☾
Ona göre ayağınızi denk alın diyorsun yani 🤣
Bir insan bana karşı benim İyi niyetimi gözetecekse bana yol gösterecek benim yolumu aydınlatacak cinsten gelirse ben de ona o şekilde giderim. Ayna misali beni bir insan nasıl görmek istiyorsa bana da aynı o şekilde gelmeli benim karanlık tarafımla tanışmak istiyorsa da yine aynı şekilde kendisi kendi karanlık taraflarını gösterebilir öyle vs atarız yani sıkıntı yok. Ama genelde aydınlık bir insanımdır Işıl ışığımdır cıvıl cıvılımdır keyifçi bir insanımdır anı yaşarım. 👸🌿
Sona doğru gene bir reklam korkusu gelmeye başladı 🤪
Ben böyleyimm 🤪
Sen böylesin ben öyleyim 🤪 ben reklam yapıyor muyum 🤪
Bu reklamsa yapıyorum uleynn🤣🤣
Hahaah aaa şuna da bak inkar da yok 😱
Reklamın iyisi kötüsü olmaz niye inkar edem 🤣
Hahahaa vay arkadaş 🤣 dürüstlüğün takdire şayan yalnız 🤪
Dankeşön hahha 🤣
Rica ederim bitte schön 🤪
Karanlık tarafımız genellikle seks merkezli çeşitli yaklaşım ve fantazilerden oluşuyor. Herkes öyle düşünüyor.
Derinin de derinin de başka biri çıkar hep. Ne karanlık ne aydınlık sadece yalın gerçeklik.
Cevap
6Cevap
Aydınlık yanım :D karanlık yanımı gördüklerinde şaşırıyorlar vahşileştiğim için. Aslında melek vibe da vermiyorum ama körlerse onların sorunu.
bilmesek :D
haha bilemem derdi birileri
hahaha polemiğe girmemek içindir o :P
Valla karşımdaki insana bağlı o neyse yansıması o olur
insan insanın aynasıdır diyorsun yani :)))
İnsan olan en insani yanımı görür, olmayan en çirkef illet yanımı.
Çirkef illet deyince mesajı aldım seni kızdırmayim pek 🤪
Bu genelde karşı tarafın bana tavırlarına göre değişir
karanlık tarafını bir göstersene :D
🌚
bu da çok karanlık oldu be :D
Djjxj
kişiye göre değişiyor gerçekten. ben yine de only sith diyeyim de tarafım belli olsun.
bir kadın ben jedi ım derse inanmam zaten :D
Karanlık tarafımdan keyif alabiliyorsa aydınlık tarafımda nirvanaya çıkarız. Bu nedenle karanlık tarafımı gösteririm.
Hangi tarafı hak ediyorlarsa onunla Müşerref oluyorlar
Her iki tarafımı da gösteriyorum insanlara.
Siparişim hızlı gelsin diyenler buzzz gibi bir yemekle karşılaşıyorlar desem kötü biri olur muyum 🥺
ben de diyorum benim yemekler niye soğuk geliyor :D
Kurye sağ salim gelsin de, yemek buz gibi olsa da olur yaz birgün ve farkı gör 😂
yok ya değişen bir şey olmuyor :D 2 dklık yürüme mesafesine soğuk getiren bile gördü bu gözler :D
Erzurumda falansan normaldir hocam 😂😂😂
hahah yok Ankara çöl iklimi :P
Dinlerken karanlık, yaşarken aydınlık.
Çok felsefik bir cevap olmuş :)))
We wasn't born yesterday.
Ne zaman doğdun o zaman 🤔
Karanlık tarafımı ben bile bilmiyorum.
zamanla ortaya çıkar kendiliğinden :D
Çıkartmazlar umarım, böyle iyiyim ben :D
haha bir gün çıkacak şimdiden antrenmanlara başla sen :P
Tamam. :D
karanlık tarafım yok ki 🙄
öyle bir kadın dünyada yok fizik kanunlarına aykırı bir kere :D
niye var işte 😀
karanlık tarafı olmayan kadın olmaz lütfen ama itirafları alalım :D
yav yok karanlık yanım 😂
diğer soruda yaptığın şeytanlıkları anlatan ben miydim :P
o şeytanlık mı çocukken dayımın arabasını çizdim aklım ermiyormuş 😂😂
içgüdüsel yapıyorsun işte o içindeki karanlık taraf :P
hayır 🤦🏻♀️😂
hadi hadi itiraf et :D bunda utanılacak bir şey yok :P
Genelde kötü yanımı gösteririm uzaklaşsınlar diye
neden kardeşim :)
uzaklaşsınlar diye
onu anladık :D neden uzaklaşsınlar istiyorsun :D
çünkü lütfen
Bir yerlerini bilsinler diyorsun 🤪
Ben hep aydınlığım 😏
Kadın olup da aydınlık tarafta olacak hayret :O
Ay sizde haklısınız ama tüm kadınlar da karanlık değil ya 😅
hahaha öyle deme ama her kadının karanlık bir tarafı vardır :D
Karanlık taraf herkeste vardır ama onu aktive eden etkenler kadınlarda daha fazla bence 😂
hahaha en sonunda ortak bir noktada buluştuk :P
Hep aydınlık olduğumu söylemiştim efendim 😂
ama olmadı en son dediğin çelişiyorsun şu an :P
Ama hayır çelişmiyorum insanlara hep aydınlık tarafımı gösterdiğimi kast etmiştim 😅
hiç mi birinden öç almaya çalışmadın ne bileyim yaşlı bastonlu amcanın bastonuna tekme atmadın :P
Hayır maalesef hiç öyle şeyler yapmadım ya 😪
sinekte mi ezmedin :o
Bu sabah evin içindeki örümceği dışarıya koydum 😅
hahaha aynı ben arkadaş hamam böceğini öldürmemi istemişti havlu kağıt ver dedim gittim aldım dışarıya attım :D ama gece uyutmadıkları için iki sinek leşim var :D
Haha inanmıyorum elinizi kana mı bulamadınız 😂
Bütün canlıların yaşamaya hakkı var ben kıyamıyorum hiç birisine ☺️
ben de olabildiğince zarar vermem ama bütün gece uyutmazsa yakarım çırasını benim de kırmızı çizgilerim var :D
Ay klavye azizliği yaşamışım yeni fark ettim 😂😂
Benim neden kırmızı çizgilerim yok ya😅
haha farkettim bozuntuya vermedim :D uykuma kanat çırpanı yakarım affetmem :D
Haha çok incesiniz 😂
Galiba bende uykunuza kanat çırpıyorum, bu yüzden artık iyi geceler diyorum efendim. Teşekkür ederim sohbetiniz için 😂
Haha Estağfurullah öyle bir şey yok kaçmak için beni bahane etmeyiniz hanimefendi 🤣 ben de teşekkür ederim sohbetiniz için iyi geceler. ☺️
Haha kaçmak için bahane mi, aşk olsun sizi düşündüğüm için şeyettimdi ben 😅😂
Bilemedim öyle göründü bir an 🤣 bir de ben prensip olarak uyumuyorum sızıyorum 🤣
Yok yok öyle görünmesin bakınız hala buradayım 😂😂
Değişik bi prensipmiş, sanırım sizi uyku tutmuyor 😅
Haha ne sen sor ne de ben söyleyim uyku sorunlarim var uyudugumda da ya biri arıyor ya da biri uyandırıyor 🤣 evet hala buradasın 🤣
Zaten hep öyle olur efenim, kim rahat uyuyabiliyor kii 😂
Haha bilmem illa vardır rahat uyuyabilen 🤣 unide bir arkadaşım vardı sınavı vardi uyandır beni demişti adamı uyandiramamistim o kadar üstüne çıkıp tepinmistim bana mısın demedi 🤣
Hahah yaa benim de abimle ablam öyleler ama abim asla kabul etmez uyanmadığını, hatta azıcık ışık olan ortamda bile ben böyle uyuyamam falan der 😂
Ben en ufak tıkırtıya uyanıyorum valla o yüzden öyle uyuyan insanlara imreniyorum ☺️
Ben çok derin uyumuyorum aslında ama doğumdan sonra sürekli uyanmaktan bi süre sonra uyurken bebeğimin ağlama seslerini duymamaya başlamıştım çok kötü bi durumdu 😂
Bu gereksiz bilgiyide sizinle paylaştığıma göre artık gidebilirim efenim 😅😅
O normal olabilir hahah tamamdır hanımefendi sizi serbest bırakayim ben sohbet için teşekkür ederim ☺️
Ben teşekkür ederim iyi akşamlar ☺️
Kanatları mı gören var mı
Cıks yok 🤔
Canımın sıkkın tarafı ile
Aydınlık
her kadının karanlık bir yanı vardır :)))
Aydınlık
Aydınlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?