Mantıkla düşünerek yaşamak
Duygusal düşünerek yaşamak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne zaman duygularımla düşünüp hareket etsem sonunda hep üzülüyorum ağlıyorum yani insanlar resmen beni duygularımla yaptığım şeye pişman ediyorlar. Yani o yüzden ne zaman duygularımla hareket etsem sonu hep hüsranla bitti..
O yüzden belli bir süre sonra hep mantığınla hareket etmeye başladım iyice düşündüm iyice karar verdim. Bir şey yaparken bin kere düşündüm sonra hareket ettim sonra yapmam gerekeni yaptım ve hiç pişman olmadım mantığınla hareket ettiğim hiçbir şey adına pişman olmadım şimdiye kadar bundan sonra da hep mantığımla hareket etmeyi düşünüyorum insanlar duyguların katilidir..✨
İnsanız ve elbette duygularımız var ama her duygunun heyecanına da kapılmak olmaz.. Benim için mantık daha önce gelir.. Daha ergen yaşlarda insan duygularıyla hareket edebiliyor ama yaş büyüdükçe ve yaşam tecrübesi arttıkça insan mantığının sesini daha fazla dinler hale geliyor.. Tabi ki duygularımızın peşinden gidelim ama giderken yanımıza mantığımızı da alalım.. Keyifli akşamlar..
İnanın mantıksal düşünmek aşırı yorucu ve mutsuz ediyor. Kendimden biliyorum olaylara, konulara, arkadaşlıklara hepsine mantıksal açıdan bakarım fakat bu durumdan hiç memnun değilim, ama doğma büyüme böyleyim sanırsam
'Lanet olsun duygularımla.
Cevap
10Cevap
Abla valla ben her zaman mantıkla yaşıyorum :( Bence duygular kısa vadede, mantık uzun vadede mutluluk getirir :(
Bu Emperyalist düzende en iyisi kafaya göre yaşamak diyorum
Mantıklı düşününce, duygular ile hareket edilince batarsın.
Bence duygusallık insanı mutlu eder mantıklı okumak daha önemli
Düşünmeden sorgulamadan boş kafayla yaşamak insanı mutlu eder
Duygusal düşünmek mutlu eder ama mantıksal düşünseydim diye pişman olur insan her seferinde
Mantık iyi yerlere getirir ama mutlu etmez duygusal kararlar mutlu eder
insan belli bir yasa kadar duygularinin esiri olur. Belli bir olgunluga ulasinca da mantik duygunun önüne gecer ve duygular o andan itibaren esir duruma düser.
Mantık her zaman mutluluk getirir.
her ne kadar mantık desemde ikisi bir arada olmadan olmaz bence
Mantıkla düşünerek yaşamak
Mantılıtabiki
Duygunun sonu hüsran olabilir
duygusal düşünerek yaşamak daha mutlu eder
Mantıklı düşünüp, duygularına kulak vererek.
Duygularıma yenik düşerek mantığım diyorum.
Mantık başarı duygusallık mutluluk getirir
Mantıklı Düşünmek.
Düşünmemek mutlu eder..!
Mantıkla yaşamak..
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?