Hayatta mutlu olanlar sizce daha çok mantığını kullananlar mı yoksa duygularıyla hareket edenler mi?
Mantık
Duygu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle önce mantıklı düşünmeniz gerekiyor, yaptığınız için ya da duygularınız sonunu mantığınız çözer. Duygularınızla duygusal hareketler ederseniz örneğin sevgiliniz olur ama çokta iyi biri değildir, sizi seviyordur. Duygularınızla harekete geçerseniz ne olursa olsun sonuna kadar götürür sizi, iyi ya da kötü sonuca. Ama mantığınız, önceden planlamanıza yardımcı olur. Büyük bir ihtimalle ilişkiniz ya da işinizin sonunu görebilir ve ona göre harekete geçebilirsiniz. Yani önce mantık, sonra duygu gelmelidir insan düşüncesinde sıralamaya. İkisini aynı anda kullanmak ise işlerinizi zorlaştırır. Bir işin hem mantıksal hem de duygusal yanını aynı zamanda ararsan işin içinden çıkamazsın. Ama önce mantığını arayıp sonra duyguyu bulursan içinde, yolunu devam ettirebilirsin. İyi sonuçlarla.
Hiç önemli değil :D Benim fikirlerim bunlar, önce mantık, sonra duygu.
duygularıyla hareket eden kişiyi yanlışa sürükler o yüzden mantık
Kalbinle hareket edersen anlık mutlu olursun, mantıkla hareket edersen ömürlük mutlu olursun zannımca :)
Mantığınız sizi risklerden korur. Duygularınız ise yaşadığınızı ispatlar.
Cevap
7Cevap
duygular yetmiyor malesef mutlu olmaya. mutluluğu geçtimde huzur.. malesef duygular genelde içindeki huzuru kaybetmene yol açıyor..
çevreye bakacak olursak mantıkla hareket edenler daha çokk mutlu ama bana göre ikiside olmalı...
Hic suphesiz mantigiyla duygularini yonetebilen kisi daha mutlu olur..
duygularımı kullanınca hem üzülen ben oldum o yüzden mantık daha iyi
ikisini doğru oranada kullanmak tabiki anı yaşamalı mutlu olmalı insan ama mantıksız davranıp sonra pişman olacağı şeyler yapmamalı tabiki
mantık pek mantıklı davranamasamda duygusal davranınca boyunun ölçüsünü alıyosun
Hep duygularımla hareket ettim ve hep mutsuzdum :/
Her ikisini de kullanan insan
İkisini de nasıl ve nerde kullanacağını bilen.
Herzaman heryerde sadece mantık
ikisini dengede tutup kullanabilen insan bence
rica ederim :)
duygularıyla hareket eden mantığıyla yön veren
Duygularini mantikli kullanan mutlu olur :p
Onemli degil. Cogunluk ayni yazmis l*n :D
Mantı pardon mantık :D
evet
mantıkk... kesınlıkle
Aradan sıvışanlar asddadf
Bilmiyorum ki keşke bilsem asdsadd
Her zaman mantığını kullanan insan mutludur
Mutku olmak istiyosan mantik
duygular geçicidir mantık
duygusal davranınca boyunun ölçüsünü alıyosun
Mantığını kullananlar
Değilim
Bir çok şey kaybettim
Tabi ki mantık.
Dengeyi tutturabilen
İkisi de mutsuz bence.
Mantığınla hareket ettiğinde imkansızın farkına varırsın. Duygularınla hareket edersen de imkansızdan bile bir ümit beklemek yorar, acıtır bir süre sonra.
Mutlu değilim...
Faydası dokunmaz ama olur.
Mesaj atarım.
mantıık.. :)
duyguyla haraket etmek beni cok korkutur.. ve her zaman üzer.. mantıgımın önderliğinde tabiki duygusal birşeyler yaşıyorum. ama körü körüne kendimi duygularıma kaptırmam.. sanırım bu yüzden mutluyum.. :)
ahahaha :)) biraz öyle.. :)
Tabiki mantık
Tabiki mantikkkk
Duygu var ama her zaman mantiginla haraket edeceksin yoksa ezilirsin eger duyguyla haraket edersen uzulen taraf sen olursun yasadim onun icin boyle diyorum
Mantık. :)
Mantık
mantık
Duygu hata dir
Her olan değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar