Bir arkadaşım var kahkahalarima güler falan iyi vakit geçiririz ama denk geldiğimizde normalde beni hiç aramaz sormaz ben soruyorum genelde. Bir tane daha arkadaşı var o ise bizim aramızı bozmaya calisiyor kızı biliyor ne kadar saçma dusundugunu falan ama o kızla sürekli yan yanalar yani o kadar sıkılıyor anliyorm ki bunu niye kendine yapıyor anlamiyorum kız hem aramızı bozmaya calisiyor hem tamam arkadaş olarak değeri belki benden çoktur ama eşit oldugumuzu düşünüyorum benden fazlası ne olabilir. Yani kıza aşıktir belki ama kız zaten kıskançlık falan çekiyor herkesin içinde gösteriyor. Benim anlamadığım benimde çocuğa karşı sertmi olmam gerek beni cagirmadigi yerlerde zorla o kız gibi cagirtirmammi gerek kendimi. İcimi döktüm okuduğunuz için teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel...
Güncellemeler
+1 yıl
Guncell
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
O kızın etkisi altında belliki
Evet görüyorum ama bir şey yapamıyorum. Kiz ikimizede nasıl desem baskı uyguluyor gibi. Her türlü ön plana atıyor. Ben arkadaşlığımizi bitirmeyi düşünüyorum uzuyor bu durum.
En kötüsüde kıskançlıktan hakaret falan ediyor ona onunla karşılık versem kavga cikicak
Çocuk kızın durumundan şikayetçi değilse bırak gitsin onları
Zaten öyle yaptım egosunu okşuyor ya bu kız ortamın huzurunu bozuyor istenmediği yere kendini davet ettiriyor çocuğun hareketlerini kısıtlıyor yemin ederim aşırı rahatsız ama ne kıymetli arkadaşlıkmis sadece çocuğu değil iki üç arkadaşımida calmaya çalışıyor. Tum nefreti bana çocukla aram iyi gulduruyorum diye
Ya çocuğun ben psikolojisinden şüphe ediyorum ya ben normal değilim ya çocuk
Kız ne gıcık bir şey ya seni kıskanıyor o zmn
Aşırı toksik biri. Ortaya bı muhabbet atıyor mesela kimsede çıt yok trip atıyor sonra. Cocuk bana şey diyor işte. Sen espri yapabiliyorsun 1-0 ondesin falan diye dalga geçiyor işte ben sana yanasiyorm sen yanasmiyorsun falan diyor ama şakasına bu varya kız yaklastirmiyor yanına hep bı bahane hem bir cemkirme canım ayağı çekiyor bugün bana kiskaniyim diye çocukla mesajları atmalar
Kıskanılacak bişey yokki kızım kafasında öyle kuruyor ki yani onunlada arkadaş olmak isterdim ben ama cidden böyle insanları görünce kendimi sorguluyorum. Kör olmazsın yani kendine baskı yaptirtmazsin bu kadar.
Ben çocuğun bana hislerinin olduğunu düşünüyorum cagirmasada o kız yüzünden o kız sadece bana kinlenmezddi bu kadar. Acikcasi benimde hislerim var çocuğa karşı. bugun soğuk yaptım anlasın diye o da soğuk yapti bitirdik arkadasligimizida. Aslinda hala çözüm arıyorum çocuga bakıyor her şey.
Bence de çocuğa bakıyor. Eğer kızdan rahatsız oluyorsa ve sana karşı bir şeyler hissediyorsa o kızı hayatından çıkarabilir veya bu kadar karışmasına izin vermez. Sen yine uzak durabilirsin belki çocuk döner.
Sanmıyorum o da onun gibi bencil olmaya başladı arkadaşına falan yazdırdı bugün tam bir rezillik başkalarını niye sokuyorsun ki araya
Çocukta tuhaf bı sana yanaşıyor bı ona 🙄
Yok kızım ona öyle samimi olarak yaklaşmıyor ki kankasi olarak bu kızda şey o benim sevgilim o benim kaderim hayatım falan yapıyor.
Ksjskshsjsns kız baya ciddi düşünüyor Allah kolaylık versin
Kız hiçte kaybetmek istemiyorum çocugu silip atmamak icin cirpincam bende galiba. Acaba diyorum kız gibimi davransam gaddar olsam
Çocuğun senden hoşlandigina eminsen kaçırma
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!