Neden böyle oluyor anlamıyorum?

Merhaba arkadaşlar, çok güzel bir ilişkim var. Çok seviyoruz, gerektiğinde her şeyimize koşuyoruz. Her anımda bana destekçi oluyor. Kısacası benim her şeyim ve onu gerçekten seviyorum. Ancak sevgilimden önceki ilişkim benim için çok farklıydı, yaşımın da verdiği ergenlik hissiyle ona çok bağlıydım vr ilk aşkım diyordum ancak ayrılık zamanında kendisinden yemediğim hakaret, yemediğim manipüle kalmadı. Öyle ki her gün konuşur, birbirimizi özlediğimizi söyleyip ağlar ama günün sonunda asla barışmazdık. Bu böyle bir süre gitti, evimin önünde görüşüyorduk, dışarıda görüşüyorduk kısacası bağı koparamıyorduk. Derken ben artık çok yıprandığımı fark edince artık o bağı tamamen kopardım ve hayatımda şu anki erkek arkadaşım girmiş bulundu. ( iyi ki girmiş) Fakat onun beni unutamadığının farkındayım, sürekli rüyalarıma giriyor. Beni gördüğünde donup kalıyor, sanki kendini unutturmamaya çalılıyor gibi. Ama böyle olunca kendimi çok kötü hissediyorum çünkü rüyamda sürekli görüyorum.. Sizce bu hislerin, rüyada görmemin sebebi ne olabilir. Lütfen sadece ciddi cevaplar verin

Neden böyle oluyor anlamıyorum?