El emeği hediyeler elbette daha sevilesi geliyor bana siz nasıl seversiniz?

Benim için hediyenin manevi değeri çok çok önemlidir maddi değerini asla sorgulamam önemli olan benim beğenmem bana hitap etmesin her zaman böyle oldum hayatımda hiç kimseden bir şey beklemedim muhtaç olmamaya çalıştım ama hediye çok farklı bir şey ve çok güzel insana kendini daha çok değerli hissettirir kimden geldiği de çok önemlidir hediyeyi değerli kılan sana veren insanın ta kendisidir menfaatsiz severek ve değer verilerek verilmesi beni daha çok mutlu eder🌹
El emeği olan hediyelerin maneviyatı daha bir yüklü oluyor. Çünkü kişi içinden geldiği için bize bunu emnir emek sonucun da hazır ediyor. Tabi hediye hediyedir. Niyet önemli ama dediğim gibi işin için de emek olunca daha farklı oluyor.
Bir de zanaat isteyen bir şey. Gerçekten birine patik örmek, kazak örmek, tespih yapmak vs güzel şeyler.
Tabi artık insanlar hazıra alıştığı için kimisi el emeği olan hediyelere burun kıvıra biliyor.
Ufak şeylerden de mutlu olmak gerekir.
Eliyle yapıp getirdiği bir profiterol, 4 katlı düğün pastasından daha kıymetli, lezzetlidir benim için..
Ben çok kıymet veririm el emeğine..
Lezzeti bile ayrı oluyor..
El emeğinin bitme noktasına geldiği şu zamanlarda, sırf benim için, beni düşünülerek yapılan şeyden daha kıymetlisi ve değerlisi olmaz..
#Vesselam
El emeği hediyeler çok değerlidir benim için. Üzerinde harcanan saatler, sabır ve çaba var sonuçta.
Hem saygı duyarım hem de hayranlık.
Cevap
3Cevap
Fark etmiyor gözüme hoş geleni alırım
Aslında ben hediyenin pahasına ya da ne olduğuna takılmam.. Benim için en önemlisi kimden hangi duygularla geldiğidir.. Keyifli akşamlar.
Keyifli akşamlar 🌸
Teşekkür ederim.. :)
El bebek gül bebek gibi bişey olmuş seninki 😄 şenmiii yaptınn bunu
Evet ben yapıyorum
Aferim eline iğne batmasın 🤭
Teşekkürler ama iğne ile yapılmıyor zaten 😄
Ne ile yapılıyor :))
Elimle örüyorum yani bir şey kullanmıyorum
El yeteneğin çok iyi o zaman 🌸
Bana özel uğraşılan bir hediye daha çok hoşuma gider.
Yinede her iki türlü de sevinirim pek ayırt etmem. Düşüncesi yeterli insanın.
Güzel bir kalem hediye aldım bugün nasıl yazıyor diye bakacağıma saçlarımı iyi topluyor mu diye bakmam biraz şaşırttı tabi😃 hediyenin maneviyatını seviyorum ben 😊
Ben hediye almayıda vermeyide sevmiyorum. Hoş muhabbet yeterli geliyor.
Hayir pahalı hediyeler severim