Birkaç hafta arabasız kalacağım için bugün toplu taşıma aracı kullanmak zorundaydım ve kullandığıma bin pişman oldum 😑 Arkamdaki koltukta iki kız telefona son ses vermiş video izleyip gülüyorlardı. Ve çok sesli konuşuyorlardı. Başım şişti 😑 yürüyerek gitsem daha iyiydi 😑
Görgü kurallarına uymayan insanlar sizi çok rahatsız eder mi?
Ah.. hem de nasıl. Deliriyorum gerçekten. Ses takıntım vardır, yanımda biri sesini yükseltse, hatta bazılarına normal gelse de ses tonu acayip deliriyorum, illa bir uyarma gereksiniminde buluyorum kendimi. Ayrıca, yemek yerken ağız şapırdatılması ikinci kırmızı çizgimdir. Masadan kalkıp giderim sinirden o derece katlanamıyorum. Hiç iyi bu huy değil bu kadar delirmem ama engel olamıyorum maalesef kendime.
Anlattığın iki durum da gerçekten çok sinir bozucu şeyler 🙄 yani eğer uyarmana rağmen yapmaya devam ediyorlarsa ve ondan sonra kalkıp gidiyorsan bence kötü bir huy değil
Kesinlikle sinir bozucu. Evet, uyardığım halde de yapan insanlar oldu.. Dövesim geliyor. :D Ksye hep kibar tarafımı gösterdim, içimden en çıktı. :D Bu konuya zaafım var üzgünüm...
İnsanların mesela açmaması gereken bacaklarını yerlerde yayılarak oturması, olayı daha bugün derste konuştuk, o kadar sinir olduğum bir durum ki anlatamam, yani görsel bile var bunun için, nasıl oturman ve nasıl oturmaman gerektiğini gayet güzel gösteriyor. Ben sen rahat otur diye sıkışık oturmak zorunda mıyım? Düşününce aşırı sinirleniyorum gerçekten. Herkes oturmasını kalkmasını bilse keşke ama bunlar herkesin rahatsız edeceği şeyler, yani bunun gibi şeylere dikkat etsek daha iyi olacak sanki? Bir sürü de konu var tabi ki, bu onlardan birisiydi.
Evet rahatsızlık durumları oluyor. Bir şey demiyim şimdi dururlar diye düşünüyorum ama yok hacı durmuyorlar. Özellikle biri yüksek ses ile konuştuğunda bana bir şey oluyor. Kafasını topuklarıma sürtesim geliyor. Ağzımdan yanlış bir şey çıkmasın diye de oradan uzaklaşırım hemen. Asla yüksek sese gelemem.
Fazlasıyla rahatsız ediyor, mesela araba kullanırken acelesi olmamasına rağmen gereksiz şov yapıp makas atmaya çalışanlar ya da kırmızı ışıkta 1 saniye bekledi diye kornaya abananlar fazlasıyla sinirimi bozuyor. İnsanların beklemeye, başkalarına saygılı olmaya tahamülü kalmamış. Artık insanlar fazlasıyla bencil ve artniyetli düşünüyor.
Çok haklısın ışık sarıya döndüğü aaaaaaan o gaza basılıp ışıktan kalkış yapılacak böyle 35 sıra arkadaki araç bile sarıya döndüğünde hareket edecek yoksa bu devran yürümez kskfjdjdj te allahım ya.
Evet beni cok ediyor ama sanki bir insanlar kendimizi o kadar cok kasmisizki hayatda aslinda civil civil olan konusmalar vs artik bize ters gelecek oldu, belkide isden sonra ciktigim ve yorgun oldugum icin baskasinin gülmesine tilt oluyorum bilmiyorum ama bir yandanda mutlu insanlarin mutlu olmasini isterim video izlemek veya sesli konusup gülmek onlarin hosuna gidiyorsa.
Eder. Bir de tiktok vs. aptal şeyler izlerken gelen kekoca müzik sesleri geliyor hoparlörden. Sen kekoca şeyler izliyor olabilirsin ama en azından sesini kapat ki milleti kanser etme ama nerde?
Çok varr ozellikle dikkat cekmek icin vir vir konusan kisiler. Dolmustaydim neyse yanima sokuldular uc kisi kiz diyoki dun otobuste bi tanesi tum hayat hikayesini anlatti ne ayip sonra basladi kendi anlatmaya ne garip insanlar var ya. Yok ev aldik su kadar yok bunu aldik bu kadar
Evet ediyor. Bacaklarını 180 derece açarak ya da poşet, çanta koyarak yanındakinin oturma alanını işgal edenler ve sesli bir şekilde car car konuşanlar...
Her insan birbirinin özel alanını rahatsız etmeyecek şekilde saygılı ve düşünceli olsa en azından sorunlarımızdan bazıları bir nebze azalabilirdi. Böyle düşüncesiz insanlardan haz etmiyorum cidden
Evet evet kesinlikle mesela sınıfta çocuk sümkürüp duruyor sürekli ters ters bakıyorum gitsin lavaboda yapsın pislik iğrenç birisi zaten nefret ediyorum ondan