Tutarsız davranışlar sergileyen insanlara karşı nasıl bir ruh haline bürünüyorsunuz?

Tutarsız davranışlar sergileyen insanlara karşı nasıl bir ruh haline bürünüyorsunuz?
Tutarsız olan insan daha ne kendinin ne de isteklerinin farkındadır ve henüz karakteri oturmamıştır. İçsel meselelerini çözüme kavuşturmayan kişinin eylemlerinde de tutarlılığı sağlanması beklenemez. Bu görevi ben üstlenemeyeceğime göre onu kendiyle baş başa bırakmak gayet makuldür. Diğer türlü beraberinde sadece yorgunluk getirir.
Bence en kötüsü ne istediğinini bilmeyen insanla muhatap olmak, karşındaki kişiyi dengesiz yapar. Uzak durun
Tutarlarsa tutarliyim, tutmazlarsa, tuttarsizim kim demis bunu? Sana ödev
Araştır jsjs
Sen çalışkan bişi çıktın he
🙄hı hı
Cevap
14Cevap
Tutarsız davrananlardan, söylemleri ve eylemleri birbiriyle örtüşmeyen insanlardan soğurum. Çünkü güven vermeyen tiplerdir. Ve anladığım an arama mesafe koyarım..
Kendimden uzak tutarım tutarsız hallerini uzaktan ibretle izlerim ve Allah'a havale ettiğim gibi yok sayarım ruh hastalarını.
Soğumak bir yana direk hayatımdan siliyorum öylelerini
Evet ne istediğini bilmeyen insanlardan haz etmem...
Sormak değil ama nedenini öğrenmeye çalışırım sonuçta insan durduk yere dengesiz olmaz hayatta yaşadığı birtakım olumsuzluklar sıkıntılar o insanı o hale getirmiştir kötülemek istemem ama bir desteğimde olmuyorsa yargılamak yerine sessiz kalmayı tercih ederim
Hemen ön yargıda bulunmuyorum çünkü hayat şartları zorlaştı insanların beyni çok dolu istemsiz olabiliyor bazen bu yüzden kişiyi irdeleyip öyle karar alıyorum
duruma konuya göre davranış degisebilir ama özü sözü bir değilse güvenmemeyi tercih ederim sogumak farklı bir durum önce ısınmam gerek o biraz zor
Evet soğurum. Tutarsız insanlar genellikle ne istediklerini bilmeyen kararsız kişilerdir ve karşısındakini çok yorarlar.
Hayır çünkü günümüzde çoğu insan böyle insanlara eleştirel değil ılımlı yaklaşmayı denemek lazım 💁♀️
Soğurum. İnsanların ne istediğini bilmeyen yanıyla uğraşmak oldukça zor
Evet fazla yoruyor. Mesafe iyidir
Yorumlara bak ya sanki herkes dört dörtlük skcjjfjjd
soğumam için oldukça yeterli bir sebep oluyor tutarsızlık.. Bir dakika önce söyledikleri, bir dakika sonra yaptıklarıyla tamamen zıt..
Locasını bildiklerimin sahnesini gördükçe hem gülüyorum hem sövüyorum..
Sinir olurum tutarsız davranışlara. Bir öyle bir böyle konuşup bizim de dengemizi bozuyorlar. Hangi sözüne ayak uyduracağımızı bilemiyoruz sözü sözünü tutmadığı için.
Aha ben bu kesinlikle susarım sözler veripde eyleme dökemeyen insandan net bana kendini belli eder soğururm..
Hem de anında. Belki dil sürçmesi, o anlık ifade edememe sorunu vardır diye yoklama çekerim. Çok uzatmadan sonuca varırım.
Önce bir dikkatimi çekiyor bunu yapmasına sebep olan ne? Sonra psikolojim de hafif oynamalar olunca geri duruyorum.
Soğumam bile yok sayarım. Nötr bir hale geçerim direkt.
Evet soğurum, bir insan ne istediğini bilmiyorsa onunla işim olmaz.
Ne istediğini bilmeyen birine hayatımda yer yok.
Anında soğurum..
Dengemi bozmasına müsade etmem..
Dengesiz insanı sevmiyorum, tutarsız tutarsız davranması soğutur beni kendinden.
Evet soğurum dengesiz insan en sevmediğim insan tipidir
Dengesiz tutarsız insan hayatımda yeri yok ki güvenmem
Tutarsızlık göbek adım
Anında siliyoruz baş agrısı istemiyoruz
Jet hızıyla:) hoş geldin
boyle sacinii basini yolmak istiyorum
yapicam tutmayin beni
Elbette bir duruş olması gerekli. Yanarlı dönerli oldu mu hiç haz etmem yani..
Ben öyleyim ama kendimden henüz soğumadım
Evet sessiz sedasız uzaklaşırım
Soğurum.
Hemen buz gibi soğurum
Midem bulanır ve bir daha bakmam yüzüne
Ay evet
Evet sogurum. Buz gibi olabilirim
sogurym
Soğurum
Evet aşırı soğurum
Soğurum
Evet soğurum.