"Allahım şuna yarım kalıp söyleyemediklerimi söylemeyi nasip et" diye dua ederim 😄 Çokta dert etmeye gerek yok çünkü hakikatleri öğrenmek istemeyecek olan kişi daha fazla dinlemeyip çekip gider. Bunu daha önce birkaç kere yaşadım dert etmeye değmez
Bazen o terk edip giden ben olabiliyorum, bunu karşımdaki yaparsa da o anki nabızla belki sinir olurum ama sonrasında daha kötü olaylara sebebiyet vermediği için anlayışla karşılarım.
Bende uyuz olurum bu duruma. Yani ne konuşulup tartışılacaksa herkes eteğindeki taşları döksün ve bir sonuca ulaşılsın. Kaçmak çözüm değil konuşarak cözümlenmeli
Konuşuyoruz bi çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz, mikser ya ortalığı karıştırıp herkesi birbirine katıp ne konuşcam ben sizinle diyor 😒 çok meraklıydık sankii 😝
Ya ne diyosuunn uyuyamıyorum öyle olunca 😅 tam konuşacakken bi baktım gidiyor 😃 napim dedim arkasından mı bağırim 😂 gece olunca da aynen aklıma sonradan gelen şeyler için ceza olarak nefesimi tutuyorum 🤦🏻♀️
Zaten hatalı olduğunu düşündü ki kaçıyor diye hicbirsey yapmam kendime bir keyif kahvesi yapar ayaklarımı uzatır kahveni içerim 😂 sonra o çıldırır neden tepki vermedim diye 😂😂