Yoksa, karşı tarafın size cevap vermesini bekler misiniz?

Yoksa, karşı tarafın size cevap vermesini bekler misiniz?

Sonuna kadar bekliyorum, sabırla dinliyorum anlamaya çalışıyorum.. bendeki sabır taş olsa çatlar. Değmiyor canıma yazık
Bir insan neyse odur, hayal ettiğin değildir
Eğer sen elinden geleni yapıyorsan ve hâlâ değişiklik yoksa yapacak bir şey kalmıyor. Sen sonuna kadar dinleyerek ve anlamaya çalışarak doğru olanı yapıyorsun
Öyle herkesin yaptığı yanlışı kafama takmam, ister gitsin ister konuşsun, umrumda olmaz. Fakat değer verdiğim biriyse, savunmasını veya söyleyeceklerini duymak isterim. Nedenini bilmek isterim. Sonrasında o şansı ona vermediğim için hatta kendime vermediğim için pişman olmak istemem. Herkes son sözünü söylesin sonra hayatımdan çıksın gitsin.
Mantıklısı bu, kimsenin içinde bir şey kalmamalı
Yapılan yanlışa bağlı ya, bazı şeylerin açıklamasını dinlemeye gerek yok hani… zamanımı boşuna harcayamam.
son söz bende olmasa da olur bu durum da, son hamleyi ben yapmış olurum çünkü 😄
hayır her zaman için dinlerim dinlemeden kimseyi yargılamam. ama yapılan yanlışa göre de değişir veya kişiye göre değişir. yani değer vermediğim biri ise muhtemelen dinlemeden hayatımdan çıkartırım o kişiyi. çünkü umursamam.
Cevap
2Cevap
O son sözüm kolay kolay bitmez.. İyice içimi boşaltıp öyle giderim..
Karşı tarafı da dinler misin? Yoksa sadece kendi son sözün mü önemlidir?🤔
Dinlerim, dinledikçe daha da asabi olurum.. 😄
Bende çok lanet bir huy var. Birşeyin havada kalması beni deli ediyor bitecekse tam kopmalı o yüzden sonuna kadar giderim
En doğrusu bu değil mi zaten 🤔
Her zaman değil. Bazen ortaliği dağınık birakıp uzaklaşmak gerekiyor. O anda duyacakların ya da söyliyeceklerin asıl fikrin olmiyabilir. Sinir varsa bir es vermek en doğrusu ama yapamıyorum
Bence her zaman karşı tarafın son sözü alınmalı, belki hiçbir şey düşündüğümüz gibi değil, belki biz yanlış anladık
Aslında yanlış ruh halinden bahsetmişim. Ben sinir ve bitme odaklı söylemiştim. Ama tabi ki normal konuşmlarda dinlenmeli. Burdan bile ne olursa olsun engellemiyorum kimseyi
Anlaşıldı değişik : ))
Ağzını açtırmadan ağzıma geleni sayarım suratına püü yapar giderim
Ama bu yanlış davranış değil mi 🤔
Yanlışlarimi seviyorum 😂
Hmm evet bu benim yaparım ama söylerim de yapıcam diye.
Söylersin de karşı tarafın cevap vermesini bekler misin
Beklerim tabi ki ve karşı taraf nedense ihtimal vermez yapacağıma yaptığımdaysa suçlu ben olurum. Neden hep böyle 🤔
Karşı taraf açıklama yaptıktan sonra son noktayı koymadan gidiyorsan böyle olabilid
Demek ki, virgül de veya 3 noktada bitiriyorsun cümleyi
Bence çok ponçik olduğumdan dolayı sert olacağıma inanmıyorlar
Çok mu ponçiksin
Hıhııım aşırı derecede 😌
"Birgün herkes sürekli pişman olmaya alışacak umursamıycak" buda benim sözüm😅😅
Diyosun 🤔
Aslında hep sonuna kadar bekliyorum çünkü herşeyin bir sebebi vardır mantıklı açıklama beklerim, ha baktım susuyor o zaman sözümü söyler giderim
Dinlerim ama bildiğimden şaşmam..
Bana yapılan bir yalan var ortada..
Pardon yanlışlık var yazacaktım 😄
Yok dinlerim, üstüne dediklerine kanarım. Sonra bir aydınlanma yaşarım öyle çekip giderim
Yapılan yanlışa göre değişir.. Genelde dinlemeye gerek duymam..
Evet
Karşı tarafın ne söyleyeceği önemsiz mi?
Genelde dinlerim ama bira daha olursa insan artık dinlemek istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?