Bize kendini hislerini seni tanıt desek cevabın ne olur?

#DeliMavi
17 Mart 2022

Genel olarak iyi niyetli biriyim, yediğim darbeler insanlara olan güvenimizi sıfırladı o ayrı konu..
Genel olarak enerjik , mutlu, yardımsever, kimsenin işine burnunu sokmayan, sevince çol seven aşırı sadık, gülmeyi çok seven, kırılınca içine kapanan insanlara küsen biriyim..
küsmemi kin olarak yorumlarlardı ailem, bir gün dedim ki siz anlamıyorsunuz beni, o kin değil dünyanın en büyük kırgınlığı küsüyorum anlamıyorsunuz!
Kin tutan insan kötülük düşünür ve yapar!
Ben öfkelenip küsüyorum ama kimseye bir kötülük yapmıyorum!
Şimdi söyleyin kinci miyim, değil miyim dedim ve o tabu da yıkıldı
Kimsenin etlisine de sütlüsüne de karışmayı sevmem kısaca
Teşekkür ederim 😊 seni tanımak güzel...
1996 yılında Rize ilinde dünyaya geldim. Aşırı yaramazlıkla geçen çocukluk, eğlenceli yaşam derken 25'e kadar ulaşabildik. Hayatım 3 evreden oluşuyor. 0-9 yaş arası ve bu dönem kötü bir çocuktum. Büyüklere laf atan, laf sokan biriydim. Teyzemin kısa boylu bir kocası var. Onlara gittiğimiz bir gün yemek yememiştim ve bana ''Yemek yemezsen büyüyemezsin'' demişti. Ben de ona ''Sen bu yüzden mi bu kadar ufak kaldın?'' dedim.
Yine hafif tombul bir komşumuz ekmek almamı rica etti. Kabul etmeyince annemden bana söylemesini rica etti. Ben de ''Yemesin ekmek zaten şişmanlamış şişmanlayacağı kadar.'' diye bağırdım. Falan böyle insanların kilo ve dış görünüşleriyle alay ederdim ve hiç affetmezdim.
9 yaşımdan sonra çok içine kapanık bir çocuk oldum. Sessiz ve sakin. Bir an her şey değişti. Utangaç biri de oldum. Ama arada rüşvet, fiziksel şiddet, tehdit, şantaj yaptığım olurdu arkadaşlara. :D Ta ki 16 yaşıma kadar. 16 yaşımda biraz daha açıldım. Kendime düştüm falan derken okuldu mokuldu işti falan yaşıyoruz öyle :D
Aaaaa sen benim hemsehrimsin şaşırdım...
Rızasının neresi? Merak ettim, akraba filan çıkarmışız🤣
Rize'de oturmuyoruz ama merkezdendik biz :)
Ben Targaryen hanesinden YarabantlıRakıŞisesi, isminin birincisi, meereen kralı, andalların, rhoynar ve ilk insanların kralı, yedi krallığın hükümdarı, diyarın koruyucusu, büyük çim denizinin khalı , zincir kıran, ejderhaların babası, rüzgarın esintisi, hoyrat dağların ele avuca sığmayan yiğidi, kırlar da at koşturan dünyaya nam salmış ecdadın torunu. Ben ki alemin prensi, annesinin bir tanesi, Kızlar soruyorun bey efendisi. Görüş yazarım her günün ertesi. Daha varda yoruldum başka zaman devam ederim artık :D diziler birbirine girdi bende
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yıllardır bu soruyu bekliyor musum gibi oldu patlama yaşadım hahah :D
Çok iyi ifade ettin ben anladım seni🤣
Teşekkürler 🤗😀
19 yaşındayım kendi halimde takılıyorum öyle gidiyor işte hayat okuyorum aynı zamanda büyük sağlık sorunları var bir taraftan da onlarla uğraşıyorum en çok sevdiğin şey ne diye soracak olursan kesinlikle bebekler derim ya da kediler
Geçmiş olsun, Rabbım şifa versin...
Teşekkür ederim
Teşkürler 👯♀️♥️
Rica ederim
Cevap
30Cevap
Yani ne kadar anlatsam da anlattığım şeylere ters şekilde hareketlerim olabiliyor. O yüzden beni duygularım yönetir diyebilirim. Mantığım ise durdurur.
Teşekkürler
Rica ederim
Herkesin kandili mübarek olsun.
Kendimi anlatmayı sevmiyorum zaten buraya yazmaya kelimeler yetmez 😀
Normal bir Türkiye vatandaşı. Lazım.
Hiçlik ülkesinde yaşayan benlik budalası;
Varmış gibi davrananların yokluğu,
Isınmış ruhların soğukluğu…
Yürüdükçe eriyip,
Bilinmezliğe doğru evrilen
Yine de bunu anlamazmış gibi davranıp
Ben varım ben varım diye didinen
İnsanoğlunun en sefili
En cühelası
En bedbahtı…
Şa’şaalı kalabalığın içi küflenmiş şizofreni
Uzun şamdanlı masalarda tüm mumları üfleyip
Aydınlığı karanlıkla becayiş edeni..
Ben kim miyim?
Huzursuz bir yalı..
Dıştan mavilikler içinde
İçi küflenmiş…
Ve çürümekte.
#su
Teşekkürler
İzmir'de doğmuş, anne ve babası bankacı olduğundan büyükanneleriyle büyümüş, liseyi İstanbul'da kazanınca okumaya gelmiş, yatılı okumuş, üniversite ve master sonrası girdiği çok uluslu şirkette moskova ve londra ofislerinde birer yıl çalışmış, sonrasında İstanbul anadolu yakasında uzun yıllar yaşamış ve Şubat 22 itibariyle londra ofisinde çalışmaya başlamış; her sene ortalama 70 kitap okuyan, Almanca ve ingilizceyi çok iyi bilen, 25 yıldır düzenli su topu ve yüzme sporu yapan, kültürlü, bakımlı, esprili, uyumlu, ayakları üzerinde durmayı seven biriyim.
Teşekkürler...
En sevmediğim soru.. :))
Birine kelimelerle kendimi ifade etmeyi sevmiyorum..
Kimseden de bunu beklemem.. Çünkü çok da dürüst gelmiyor bana ben böyleyim, şöyleyim demek..
Biraz gözlem lazım bunun için..
Duygularını hep en uçlarda yaşadığımı söyleyebilirim detaya girmeden..
Teşekkür ederim...
Yalnız, fazlasıyla yalnız bir adamım. Hayatım; işimden, kitaplarımdan ve dizi & filmlerden ibaret diyebilirim. Çok fazla insan sokmuyorum hayatıma ama bunun sebebi asosyal olmam değil. Gördüm ki az insan çok huzur denklemi hayatın her alanında geçerli.. Onun dışında, gerçekten kafa dengi bulduğum insanlarla birlikte olduğumda enerjim fazlasıyla yüksek olabiliyor..
Teşekkürler
Sana da iyi kandiller..
Allahsiz, kitapsız, anarşik, Fenerbahçeli, Kadıköylü, bağımsız, öğrenip gelişmeye meraklı, seks düşkünü, ama kadın budalası olmayan, abtalliga tahammülsüz, iyi insan olmaya çalışan... vs
Ve adam gibi adam teşekkürler...
Ne demek😊
Ben bir duyarım ardımın görülmesini bekliyorum. Insanların gördüğünde buz gibi zannettigi aslında sıcacık bir kahveyim. Bazen zor şeyler düşünür işin içinden çıkamam ketumum ama karıncalara ağlar kedilere ölürüm.
Teşekkür ederim...
Ben herhangi bir insanım. Basit yaşamayı seven, sıradan, sade ve mütevazı hayatı seven, yalnızlığı çok seven, özgürlüğüne konforuna düşkün bir insanım.
Kandilimiz mübarek olsun ⚘
Teşekkürler

sanırım yeterli :D
Yeterli, sen bizdensin geç kenara🤣🤣🤣
İstediğin kenara🤣
Sorun yok devam et orada tek halay çekenler var sende takıl kafama göre...
hadi bakalımmm hobaaaaaaaaa :D
https://youtu.be/kiFVuMP-y-c
Yesssss, obaaaaaa🤣🤣
Kendimle övünebileceğim bir yapım yok.
Hayatta hiçbir başarısı bulunmayan, niteliksiz ve vasıfsız bir insanım. Sert bir yapıya sahibim. Ciddi ve sinirli biriyim. Duygularımı ifade edemem. Nitekim çoğunu da kullanamam. Sosyal ilişkilerde zayıfım. Umursamaz ve kayıtsız bir insanım. Keyfime göre yaşarım. Hayallerim ve gelecek planlarım yoktur. Yalnız yaşarım. Böyle bir insanım. 🍂
Teşekkürler
Rica ederim. 🍂
Teşekkür ederim zlooo😊🎼🎶
33 yaşında, Hayatta hem yek yaşamış. Tüm başarılarını ve başarısızlıklarını tek başına yaşamış duygusal ama hırslı. Biraz işkolik.
Teşekkürler
Öncelikle herkese hayırlı kandiller. Rabbim nicelerine erişmeyi nasip etsin inşaallah. Bana gelince sıradan basit biriyim. Herhangi bir özelliğim yok. Sıradan basit hayatımda gayet mutluyum çok şükür
Bil mukabele.
Ben bir garip ademYüküm şu cihanı alem. Alem içinde alemler içimdeBilinmez hangisi daha ağır gamda hikmette.🙂
şimdi herkes kendinde olmayan şevlerle övünecek :D ben kendimi kısaca şöyle özetliyim :D
Hayatını kendi yönettiği hapishanesinde idame ettirmek isteyen bağımsız bir bireyim.
Kesinlikle dürüst açık sözlü bir insan olduğumu anlatırdım direk
Kendimi övmeyi sevmediğim için bu soruyu da sevmiyorum
Kim beni nasıl görüyorsa öyleyim
Kandilinizi kutlarım.
Kendimi su olarak tarif edebilirim. Bereket ve felaketi barındırıyorum. İçmesini bilene şifa, bilmeyene dert. Hızla çarpan ölürken usulca dalan ferahlar.
Yok anlatamam benimle yaşayıp kendin görmen lazım nasıl bir insan olduğumu
Sıradan biriyim , hayırlı kandiller annem
Sıradan mı? Neyse susuyorum 🤣
Peki sustum 😁
soguk ve gozlemci kisacasi ikizler
Mutluluk ve hüznu aynı ayda yaşayan biriyim.
Çabuk sinirlenen biriyim
Ben topraktan bir canim
Kendi halimde insanım.
Merhaba ben kara bahtlı güzel kız.
Allahın bir kulu.😃
Yaşayan bir organizma
Anlatılmaz yaşanır 😂👍Keyifli günler..
ne eksik ne fazla sıradan bir adam..
Sıradan bir insan evladı
Faydası yok geçmiş kalınmış figaninn.
Benim sonum belli
Anlatmamayı tercih ederim.