Merhaba! Ben İbo. Mardinliyim ve 25 yaşındayım. Grafik tasarım mezunuyum. Aynı zamanda lisede elektrik bölümünü bitirdim. Şu anda ise en büyük hedefim, hatta çocukluk hayalim olan polis olabilmek. Bunun için elimden geleni yapıyor ve çabalıyorum.
Aşk hayatım yok. Kendi hâlinde, kimseye zararı olmayan biriyim. Bazen şarkı dinleyerek rahatlar, bazen de yürüyüş yaparak stres atarım. İnsanların dertlerini dinlemeyi ve onlara yardımcı olmayı seven bir insanım. Kimseye zarar vermem; en büyük zararım belki de kendimedir.
Biz Berk ve Şenay 💫 Sen şu an kendini tarif edemeyecek kadar yorulmuş ama yine de “ben kimim?” diye soracak kadar hayatta kalmışsın 🕊️ Biraz şarkı, biraz şiir, biraz gözyaşı, biraz kahkaha… Yani tam olarak yaşayan bir hikâyesin. Bugün yorgun, yarın belki taşkın; hepsi sensin. 🌙✨
Yaşadığımız şeyler insanlar bazen bizi öyle yoruyor ki. Kendim öyle hissettiğim zamanlarda alıyorum kahvemi elime gidiyorum deniz kıyısında hava ne kadar kötü olursa olsun dalgaların sesini dinliyorum ve anlıyorum ki insanın en büyük dostu kendisi
İnan o kadar iyi geliyor ki bana. Hani böyle derler ya huzuru tarif et hafif yağmur, ruhunu okşayan bir rüzgar, elinde bir kahve ve uzaklara dalarken dalgaların eşliği..
Ve böyle olunca istediğin şekilde ruhunu okşayacak şeyler de yapamıyorsunuz. Peki mesela başka hoşunuza giden bir etkinlik yok mu mesela cam kenarında oturup dışarıyı seyrederken bir kitap okumak gibi ya da şöyle 90'lardan güzel bir müzik dinlemek gibi
O kadar mı kötü diyorsun yani. Hayır evde oturmayı Ben de severim de ama anladığım kadarıyla sen evden çık dışarı çıkamadığın için bayağı bir bunalmışsın yapacak aktivite de kalmamış