Allam hiçbir yerde huzur yok)) KS üyeleri... aklımıza sıkıntılar dertler😀 yumuşacık pamuk gibi yastığa başımızı koyunca mı gelir?Bu adamda niye bu kadar çekici))
Sıkıntılar aklımıza başımızı yastığa koyduğumuz zaman mı gelir?
Sıkıntılar bölüm sonu canavarı gibi adeta. Gece yastığa başını koyunca o karanlık tavan sana her gece tekrarlıyor yaşadığın sıkıntıları. Yeni bir güne umutla uyanıp sürekli tekrarlıyoruz. Sonra yine tavana bakıyoruz bir bakmışsın kısır döngüdeyiz. Bazı geceler güzel hayaller, bazı geceler de uykusuzluklar. Yavaş yavaş düzelecek inşallah dünya hep böyle giderse halimiz duman. Bazı geceler uyumak bile istemiyorum uyuyunca sanki zamanım boşa gidiyormus gibi hissediyorum. Kendi mi süte yoğurta verir oldum uyumak için :D
Sıkıntılar aklımıza başımızı yastığa koyunca gelir bende hep öyle olur gün içinde koşuşturmadan pek akla gelmez ama gece yattığımızda hemen aklımıza gelir. Gece aklımıza gelen hep olumsuz şeyler oluyor sıkıntılar, iş durumları, gönül işleri veya başka sıkıntılı durumlar. Ne kadar düşünmeyelim desek de aklımıza geliyor ben de müzik açıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ya da film dizi açıp ona bakıyorum kötü düşüncelerden zihnimi arındırmaya çalışıyorum.
İnsanın vicdanı yastığıdır derler. Rahat koyabiliyor isek başımızı demek ki vicdanımız da rahat. Benim de bazen düşünceler alır aklımı ama öyle uyutmaz boyutta değildir. Yastığımın yumuşaklığı vicdanımın rahatlığından gelir.
Benim için zaman mekan kavramı yok sıkıntım varsa hep aklımı kurcalar onu mutlaka cozerim veya o sıkıntıyı kafamda en arkaya atıp yalnız kaldığımda düşünürüm...
yastiga koyunca kafayi binbuir tane sey dolaniyor aklimizda zaten. hepsi de kotu seyler, sıkıntılar dertler problemler. nedenini ben de bilmiyorum ama adamin en cekici resmini paylasmissin ç surata dustum :D
Aslında hayır çünkü varsa insanın bir sıkıntısı gün içinde iş yerinde kafaya takmama ya çalışıyor. Kendim için soyliyeyim, ama yastığa kafayı koyduk mu işte o zaman başlıyor.