Ben bununla ilgili bir bence hazırladım. Konu kadın olunca doğal olarak uzun oldu :) ama neyi gördüm biliyor musunuz? Okumak artık insanlara o kadar zor ki, bir şey eksiktir belki bu paylaşım bana ne katabilir, değilse kaybedeceğim zaman en fazla 3 dk. Ama gereksiz onlarca videoyu elde kaydırmak daha kolay geliyor milletimize.. Ve okumak yerine, direk düşünce söylemek, alakasız yerden kulp takıp bir de onu savunmak daha kolay.. Tıpkı bunu yazdım ama 100 kişiden 5 inin tamamını okuyacağı gibi :D
Bir kadının ne istediğini bir kelimeye de sığdırabilirsiniz, 1 cilt ansiklopediye de. Yeter ki onu ANLAMAK İSTEDİĞİNİZE GÜVENSİN, o zaten bizim siyah beyazımızın içindeki GRİ yi öğretir.
Sabırla okudum. Siz anlayabiliyorsunuz evet. Çok güzel kelimelerle özetlenmiş çok güzel cümleler. Mini bir “kadınlar ne ister” klavuzu tadında olmuş. Çok beğendim, fikrinize sağlık 💫
Sizin gibi kelime dağarcığı bu kadar zengin ve kelimelerle dans eden birinden bu övgü cümleleri, demek ki bişeyler var orada, umarım herkes okur. Çok teşekkür ederim, sabrınız ve yorumunuz için.
Kadınlar sürekli anlaşılmak istediği için sade yapılarını dahada karmaşık hale getirebiliyorlar mesela akşam yemeğe çıkmak istiyorsan direkt söylemen gerekiyor dolaylı yoldan anlatmak erkek için anlamsız gelebilir aşkım ben acıktım ve yorgunum demek dışarıdan yemek söylenmesini beklemektir direkt söylese bukadar cümle kurmaya gerek kalmayacak ☺️
doru söylüyoruz üstü kapalı konuşmayı çok seviyosunuz olay felsefe veya edebiyat yapmak olsaydı takdir ederdik ama tamamen kendimden ödün veremem kolaya kaçamam gibi kuruntularla işleri zorlaştırmanız