Ailem. En çokta babam. Tıpkı benim onu kaybetmekten korktuğum gibi, O da beni kaybetmekten çok korkuyor. Babamı hiç ağlarken görmemiştim. İlk kez düşüp bayıldığımda kocaman adam başımda hüngür hüngür ağlıyordu. O anı hiç unutmam. Annem daha soğukkanlı biri, oğlak burcu, içinde yaşar çoğu şeyi, dışına yansıtmakta zorluk çeker. :)
Sorsan hepsi tabi korkarım der. Ama ben inanmıyorum. Çünkü söz verseler, destek olsalar bile bir gün kırıyorlar. Ve kırınca da bırak özür dilemeyi farkına bile varmıyorlar. Bu insanların beni kaybetmekten korktuğunu sanmıyorum yani ☾
Bilmiyorum. Hiçbir zaman insanların bana olan hislerinden emin olamadım. Güvenemedim. Öyle olduğunu düşündüğüm birisi var ama sadece var... Emin değilim.
Bana emanet 3 kız kardeşim var. Anne ve Babam vefat edince, onlar canım ciğerim.. Tabi yeğenlerde, bu gün teyzesi ufaklığa takılıyor, -özür dile bakalım anneden, o olmazsa sana kim bakacak , o da Dayııım diyor 3 yaşında cadı :D
Bende de bir kız kardeş, o da benden vazgeçemez herhalde diye düşünüyorum, zira otizm hastalığı nedeniyle ne benim ne de tüm ailenin farkında bile değil diye düşünüyorum.
Bence bak etrafına eminim seni kaybetmek istemeyecek birleri vardır ☺️
Gelelim bana vardır eminim 😌
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hic sanmiyorum menfaat dunyasi olmus 😅 adama ben ayriliyorum daha iyi bir is buldum gelecegim icin bu onemli dedim😅 adam saniyesinde arkasini dondu 1 saat oncede kardesim arkadasim biraderim diyordu 😅😅😅 herkes ayni kimse de cikip demiyorki herkes bir bireydir herkesin kendi hayalleri vardir herkes birbirinin fikrine saygi gostermelidir 🤣 bisemi oldu 👋🏻 Slktlrglt bukadar yani saniye yaaa saniye