Etrafına bir bak mutlu musun, mutsuz musun? Kim merak ediyor seni? En son kim anladı seni? En çok üzüldüğün zaman, en çok canın yandığı anda kim gerçekte yanında olduğunu hissettirdi sana? İyi düşün yanında olduğunu zannettiğin insanların sözde yanında olduğunu farkedeceksin...
Seni kaybetmekten korkan insanlar var mı hayatında?
Beni kaybetmekten korkan birileri hiç olmadı etrafımda. Gerekli yerlerde gerekli tepkileri göstermediğimden ve gitmem gereken zamanlarda gidemediğimden sebep karşımdakinin gözünde hiç bir zaman değeri olmayanlardanım ben. Birine ısındım mı körü körüne bağlananlardanım, söylediği kırıcı sözlere rağmen duranlardanım. İlişki olarak ta arkadaş olarak ta hatta aile içerisinde bile herkesin kırmaktan çekinmediği kişiyim ben. ‘Kırık cam teorisi’ psikoloji genelde benimkisi. Ben yaşadığım durumu bu sendroma bağlıyorum. Bazen bazı tepkiler verilmeli, bazen gitmeyi bilmeli ve bazen kendi kırıklarını dışarıya gösterebilmeli insan... ve bu bende yok. Kendimi herkesten soyutlamayı marifet zannediyorum, görüşmeyince her şey yolunda zannediyorum. Ama durup ta geriye baktığımda sonucu yine aynı olacak şeyler için göstermediğim tepkilerin pişmanlığını yaşamıyor değilim.
Bu sorudan yedi soru çıkardı net.😉 Beni kaybetmekten korkan insanlar var tabiki hayatımda. Aynı şekilde bende onları kaybetmekten korkarım. Sevgimiz, duygularımız karşılıklı bu insanlarla. Hem mutluyum da bu insanlar hayatımda olduğu için. Onlar olmasa eksiklik olur hayatımda. Çok özlerim. Allah eksikliklerini göstermesin bana onların.
Mutsuzum. Kimse merak etmiyor beni. Etrafımda hep nasıl davranmam gerektiğini söyleyen insanlar var. Kimse anlamadı hiçbir zaman. Çok acı çekerken annem yanımdaydı. O da kendi doğrularını kabul ettiğim müddetçe var. Kendi hayatımı kendim kurduğum zaman Kimseyle olmak istemiyorum.
bilmem beni kaybeden birileri var mı belki yoktur.. belki vardır.. Ancak olmadığını düşünüyorum eğer varsa ve bunu söylemiyorsa bana bu üzücü gerçekten.. hem beni kaybetmekten korkuyor hem de bunu demiyor önemsendiğini bilmiyorsun üzücü..
Var diye biliyorum. Ben sinirliyken alttan aldiklarinda bunu net bir sekilde gorebiliyorum. Onlarda benim kaybetmek istemedigim insanlar tabiki 🥰 karsilikli
Evet, anacığım, babacığım, kardeşlerim, yeğenlerim. Ama ne kadar çok güzel duyguları varsa da çok uzaktalar. Burada yalnızım. Bilmiyorum ama sanırım Ankara 'ya yerleşmeyi düşünüyorum.
Sanırım yok. Kaybetme korkusu herkesin yaşayabileceği bir korku değil. Bu korkuyu ancak ailem yaşıyordur. Onlar dışında beni kaybetmekten korkacak insan sayısı bir hayli azdır.