Herkesten herseyden sogudum sizce haksiz miyim?

Etrafıma bakıyorum herkesin işine yaradığım kadar varım hayatlarında ya da o kadar ciddiye alınıyorum onun dışında hicbir zaman beni ben olarak sevmediler, her zaman insanların bir şikayeti oldu. En ufak bir ters düşmede insanların hayatinda ben yokum. Olmasamda olur zaten sadece artik yoruldum. Her ilişkide onaran taraf ben oldum ilk adim atan, çabalayan ben oldum. Ama artık herkesten çok soğudum. içimden artık bir sey yapmakta gelmiyor. Calistigim yerde insanların tavirlarindan bana karşı muneccinmişim gibi yapilan muameleden. İnsanların hayatlarınin merkezinde para, makam, mevki var insanların gozunu para ve mesleki hirslar burumus gozlerinin onundekini goremiyorlar. Bir insana nasıl davranilir bilmiyorlar robot bir insan bekliyorlar duygusuz, hissiz. Insan iliskilerim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben her zaman bir problem varsa çözülmesı için konu ne olursa olsun her zaman konuşma taraftarı olmuşumdur. Çünkü başka türlü çözülemez karşınızdaki insana tavir alarak, müneccin muamelesi yaparak çözülmez. İçinize atarsınız konuşmazsınız buda doğal olarak davranişlarınıza yansır farkında olmadan karşınızdaki kişiye olumsuz davranislariniz olur. Bir problem oldugu zaman adım attiğımda konusmak icin her zaman alıngan, kafasında kurup kurgulayan, sorunlu kız olarak ilan edildim.
Güncellemeler
+1 yıl
Sanki sessiz sinema oynuyoruz kimse kimseye net degil kimse duygularimi dogru yasamiyor herkes takma diyiyor fıtratıms ters bu tarz durumlar nasıl takmiyim
Herkesten herseyden sogudum sizce haksiz miyim?