Bıktım artık her şeyden nefret ediyorum ne yapmalıyım?

biz istemedik boyle olmayı burnum çirkin diye hor görülüyorum girdiğim ortamda çekinir oldum zoruma gidiyor mu gidiyor ağızlarına laf oldu penguen gargamel yok sen şusun sen busun nedir bu ya tamam burnum yandan kamburu biraz fazla ama yakışıyor yüzüme boylu posluyum tip var ama yandan bozuyor burun önden iyi mi derseniz gayet iyi guzel yakışıyor fakat arkadaş dediğim kişiler olsun birşey olunca hemen burnun boyle aynı buna benziyon aşağılıyorlar dalga geçiyorlar ağlıyasım geliyor o yuzden hiç bir kıza açılamıyorum acaba bunlarda aynısını der felan diye doktora gittim estetik olacaktım ben seni ameliyat etmem burnunda birşey yok bu sana çok yakışıyor diyorlar burnum düz olsa eminim ki eski burnum gibi yakışmayacak o yuzden geri vazgeçtim estetik olmaktan ama nedense bizim yaşamayada hakkımız yok bunu anladım sırf insanlar yüzünden evden dışarı çıkamaz oldum hep ayna karşısındayım içime kapandım evde bile konuşmuyorum ailemle hayata küstüm kendi öldüresim bile geliyor aklımdan hiç çıkmıyor anca sevdiğim kızın fotoğrafına bakıyorum açılamıyorum 18 yaşındayım özgüven sıfır moral sıfır
Bıktım artık her şeyden nefret ediyorum ne yapmalıyım?