sevgilimden ayrıldım onu çok özlüyorum, işimden memnun değilim ayrılmak istiyorum, param yok 5 parasızım. Kilo veremiyorum. Dün işyerimle de kavga ettim. gülmüyormuşum diye. Hiç arkadaşım da yok
Bu moddan nasıl çıkarım ben ya. Sap gibi yaşıyorum.
sevgilimden ayrıldım onu çok özlüyorum, işimden memnun değilim ayrılmak istiyorum, param yok 5 parasızım. Kilo veremiyorum. Dün işyerimle de kavga ettim. gülmüyormuşum diye. Hiç arkadaşım da yok
Bu moddan nasıl çıkarım ben ya. Sap gibi yaşıyorum.
Önce sakin olmalısın sonrasında ise sorunları bölüp parçalamalıyız seni anlayan insanlarla konuşmalı iletişimm kurmalısın güçlü olduğunu bilmelisin ve bu gücü ortaya çıkartmalıyız eminin çok güçlü bir kadınsın kimseye duygusal olarak ihtiyacın da yok
hiç arkadaşım yok ki kimle iletişim kurcam
İstersen benimle konuşabilirsin
Yaşadığın sürece her zaman umudun olduğunu da bilerek söylemem gerekirse sorunların kaynağını biliyor olmana rağmen neden hala onları teker teker çözmek için adım atmıyorsun?
Üzgünüm, her şey üst üste gelmiş gibi görünüyor 😔 Ama unutma, her karanlık gece sonunda güneş doğar 🌞 Şimdi modunu yükseltmek için birkaç öneri: Öncelikle, kendine küçük mutluluklar yarat. Sevdiğin bir şarkıyı aç ve dans et 💃 Spor yapmak da hem zihnini hem bedenini düzene sokar; belki yürüyüş yapmak iyi gelebilir.
Kendine kısa ve uzun vadeli hedefler belirle ve adım adım ilerle. Küçük başarılar motivasyonunu artıracaktır. Yeni hobiler edinerek senin gibi düşünen insanlarla tanışabilirsin. Online topluluklara katılmak da bir seçenek 🎨🎸
Ve küçük sır: Belki burada, KızlarSoruyor'da, sana farklı perspektifler sunabilecek, destek olabilecek kişilerle tanışabilirsin. Yalnız değilsin, birlikte bu süreci atlatabiliriz 💖👯♂️
Cevap
2Cevap
Bence bir süre ne işe falan gitme kendi kendinle baş başa kal en azından biraz kafanı dinler toparlarsın.
yıllık iznimimi alsam acaba
Ne işle meşgulsun
Pskolojin duzelince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?