Hayır hoşuma gitmez, ben dayanamıyorum öyle şeylere. Sevmiyorsam uzak olsun ama başına bir şey gelmesini isteyecek kadar da nefret boyutuna gelemem birine karşı. Hatta yapabileceğim bir şey varsa yaparımda, ne geliyorsa bu merhametim yüzünden geliyor başıma zaten.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Acısına ortak olur muyum bilmiyorum ama sevmediğimin birisinin acı çekiyor olması beni mutlu etmez. Var gerçekten sevmediğim biri, böyle sesini bile tahammül edemiyorum. Olabildiğince mesafeli duruyorum ama bazı durumlarda görüşmek zorunda kalıyorum o ayrı. Ama o'na bile diyemem "canı yansın banane" diye.
Kimsenin acı çekiyor olmasından zevk almam. Tepkisiz kalabilirim ama. Yani üzülmem ama sevinmem de. Biraz kindar biri olduğum için böyle hoş olmayan bir huyum var ancak şikayetçi değilim. Etme bulma dünyası da diyebiliriz. Şayet ettiklerini bulduysa...
Teröristlerin, masum insanların canına kıymış, yaralamış olan tüm katillerin ve suçluların acı çekmeleri evet hoşuma gider. Diğer türlü kimseden nefret etmem zaten.
Kız kardeşimden nefret etmiyorum. Bir yılı geçkin zamandır konuşmuyoruz kendisi ile. Evde ailecek para kazanıyoruz. Kız kardeşim ne yazık ki bundan yoksun kalıyor bir yıldır. Bu durum hoşuma gitmiyor, üzülüyorum da ama ne yazık ki kendisi daha da hırçın, sinirli bir yapıya bürünüyor zaman zaman. Şeytanlar düşmüş peşine farkında değil. Ve yapacak bir şeyim de yok. Kendi ayağına sıktı ve akıllanacağı yerde daha da azgınlaşıyor.
Hayır vicdanım buna izin vermiyor. Nefret etsem dahi acı çekmesinden zevk almıyorum. Katı kalbim yok yumuşuyorum unutmasamda. Sınırları koruyarak elimden bir şey geldiğince yardımcı olurum fakat her an yanında olmam.
Benim nefret duygum yok, nefret etmem insanlardan canlılardan, bana yanlışı olan insan dersen acı çekmesine müsade etmem, sevmediğim olsa dahi kurtarırım.
Evet. Düşmanım olarak gördüğüm bir insanla ileride barışsam bile nefretim bitse bile acı cekmesine içimden kahkahalarla eşlik edebiliyorum. Etlerini lime lime koparıp çiğ çiğ yesem doyamayacağım insanlar var.