Sen için kan ağlarken, gülebilir misin?

Yansıyor ister istemez ama genelde bu sinir halimde oluyor. Bu yüzden sinirliysem ve canım sıkkınsa kimseyle konuşupta kalbini kırmak istemem, üzüntüm zaten dışımdan aktığı için onu saklamam da mümkün olmuyor. Her halükarda yansıtıyorum.🤷♀️
Üzüntüm yansıtmaz ama nefretimi yansıtabilirim eskisi kadar muhattap olmayışı bile nefretimin bir parçasıdır. içimde yaptıklarını yapma düşüncesi var ama bazen de kendimi bunun için yormak istemiyorum onların olduğu uyduruktan konum belli benim olduğum konum belli kendini hiç onlarla aynı kalıba sokmam valla ama açıkça söylerim nefret ettiğimi. Kimsenin bana yaptığını ve dediğini kolay kolay unutmuyorum ve bunlar aklıma geldikçe nefretimin fitili daha çok ateşleniyor daha çok nefret etmelisin diyor cidden güzel bir şey bu sağlam adımlar atmanı sağlıyor
Cevap
4Cevap
Tavrım sadece hak edenedir, diğerlerine bunu yansıtmam.
Neden bir kişinin neden olduğu olumsuzluğun bedelini başkalarından çıkarayım ki.
Yansıyor. Biri canımı sıktığında o sıkkınlık otomatikman diğer insanlara da yansıyor. Elimde değil.
Herkese yansımaz sadece o kişiye yansır ama o kişiye de pis yansır.
Geçmiş olsun o kişiye. Bana bunu yapan ona neler yapmaz 😬
Aklını alırım 😎
Daha çok içime atarım ama çok gıcık olmuşsam arkasından söverim ne yalan söyleyim çekiştiririm :D yüzüne söylemem çünkü bağlarımı koparmışımdır
İster istemez tabii ki yansıyor bütün duygular sadece nefret değil
Biraz dalgın oluyorum ama asla yansıtmam bu konuda çok master oldum 😃
Herkese yansımaz tabiki , duygularımı belli ederim etmemek için çaba sarf etmem
Genelde hep öyleyiz zaten. İçimiz fırtına ama dışarıya gökkuşağı.
Peki ya gökkuşağın kaybolduysa
Hayır asla belli etmem birini kızıp başkasıni kırmam öyle yapanlardanda nefret ediyorum
Oyle nefret duygusuna sahip olan biri degilim ama birine giciksam her turlu belli ederim. Mimiklerimden bile herkes anlar
Eskiden ikiyuzluydum sanirim hoslanmasam bile konusurdum, su an oyle degil hoslanmiyorsam konusmasyi kesiyorum
Ben nefret gütmem
fotideki bey yakisikliymis
Hayır mümkün olduğunca yansıtmamaya çalışıyorum
Herkese yansır
Hiç belli etmem
Evet
Kimseye yansıtmam..
Arada
Genelde içimde yaşarım bu tür duyguları
Maalesef evet
Bazen evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?