Bir yanım özlese de diğer yanım nefret ediyor. Sizce bu normal midir?

Bir yanım özlese de diğer yanım nefret ediyor. Sizce bu normal midir?
Çok normal bir duygu, geçmişte veya şuanda sevilen bir kişiye karşı kızgınlıklar varsa bu şekilde hissetmek normaldir. Arttırıyorum daha fazla duygu bile hissedilebilir. Nefret her halükarda sevgiyle eşleşiyor, genellikle karşıda sevmek istediğimiz ama bizi çok yıprandıracak bir kişilikten ötürü içten içe çok fazla kızma durumu gibi çeşitlendirilebilir nefret. Özlem de sevgiyle eşleşir bu ikisinin aynı anda hissedilmesinde bir problem yoktur.
Özlem ve nefret özlem sevmekten geliyor nefrete ondan geliyodur geçmiş olsun resi fena dercede aşık olmuş sun.
Sevmekte aşka dahil reis ama gönlün olsun deli gibi sevmek diyelim.
Sever belki reis sevilmicek biri değilsin bence
Olur tamam reis😊😅
Teşekkürler
Dengesiz birine aşık olduysan evet ikisini bir ara da yaşıyorsun..
Allah yardımcın olsun bende yeni kurtuldum öyle birinden 😮💨
Sağol ")
E tabii ki böyle durumlarda çok karşılaştım kendimde yaşadım hani bir insana değer verirken aynı zamanda o insanların nefret ettiğini de biliyorsunuz ve kötü bir duygu
Cevap
3Cevap
Hayır duyulamaz.. ya özlem olur ya da nefret olur.. çünkü bir kişiyi başta seversin ama sana hata yapar sonra da özlem nefrete dönüşür.
Duyabilirsin. O kişi sana travmalar yaşattıysa ama hayatında vazgeçilmez bir kişiyse. Anne baba kardeş vb.
duyulur tabiki psikolojide bir karşılığı da var hatta
Sevdiğinden nefret etmezsin boş hissedersin nefret de bir duygu aşk gibi. Bu yüzden normal.
Karşılığı yoksa bile çabalayın. Zamanla sizi sever emin olun. 🙂
Tecrübe konuşuyor burada. Ama sınır da çizin red edildilirseniz tekrardan iletişimi kesin o da sizin yokluğunuzu arayıp duygu geliştirsin.
Rica ederim her zaman 😇🙏
İkisi birden duyulmaz ya çok seversin ya da nefret edersin
Hayır kesinlikle olamaz çünkü ikisi birbirine çok zıt kavramlar...
Güzel duygularmış. Var bir yaşanmamışlık herhalde
Evet ona aşk diyoruz ahsh 😂
Aynen senin sonunu iyi görmüyorum ahdh
Hayır duyulmaz. Nefret edersin ya da etmezsin ortası yoktur. Şu an bir zamanlar çok sevdiğimden nefret ediyorum. Asla ortası yok.
Çok normal olabilir
Normal ikisi de duygu çünkü.
Yaşadım bunu evet.
Sanmıyorum
Duyulabilir evet
Evet duyulabilir.
Olabilir mümkün
Duyulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?