O kadar uzak ki.. kimseye ne kin, ne nefret duyuyorum. Bir dönem fazlasıyla nefret ettim insanlardan yaşadığım olaylar yüzünden. Ama şu an benim nefretimi bile hak eden bir insanın olduğunu düşünmüyorum.
Öyle anlar oluyor ki. Çok seviyorum😊 O kadar çok seviyorum ki herşeyimi karşımda ki insana vermek istiyorum. Hep mutlu olsun, iyi olsun, üzülmesin, hep yüzü gülsün istiyorum. Çok seviyorum işte. Sonra birşey oluyor, aramız bozuluyor öyle bir soğuyorum ki. Nefret dahi edemiyorum, kin bile besleyemiyorum. O kadar yabancı, o kadar uzak oluyorum ki. Hiç bir hissim olmuyor.
Hem nefrette sevgi kadar güçlüdür, birinden nefret ediyorsan sevdiğin içindir.
Çocukken Evet Ama Şimdi Çok Uzak Nefret Kin Boş İş Bunlar İnsanı Yer Bitirir Nefretin Ve Kinin Sonunda Kimse Hayır Görmemiş Tam Tersine Zarar Görmüştür Sen Sevgiyle Yaklaşacaksınki Nefretle Yaklaşan Yanlış Yaptığını Bilsin Sevgiyi Öğrensin Şu Dünyada Sevgiden Daha Büyük Bir Duygu Yoktur
kin ve nefret bana göre hastalıklı hisler birisine kin ve nefret besleyip hayatımda yer almasını sağlamam geride bırakırım hayatımdan çıkarırım daha iyi
Nefret ve kin duygusu bana o kadar ağır geliyor ki. İnsanlar nefretimi kazanmak için bunca zaman çok şey yaptı bana. Ne zaman böyle karanlık duygular kalbimi sarmaya başlasa nefes alamıyor gibi oluyor, mutsuz oluyorum. Bu yüzden herkesi Allah'a havale edip affetmeyi tercih ediyorum.
Hayır, çünkü kin ve nefret beslemenin en çok bana zarar vereceğini biliyorum, bu yükü taşımak onlara benden daha az zarar verir... Bir insana kin ya da nefret beslemek için beni öldürme kıvamına gelmesi lazım
Hayır. Kin ve nefret besleyecek kadar beni kızdırabilecek ya da kırabilecek birşey yapmak çok zor. Bu duygular basta insanın kendisini yiyip bitirir. Bundan kaynaklı o raddeye gelmeden hayatımdan çıkarıyorum.
Kin tutan biri degilim. Hayatımda kinlendigim tek bir kişi oldu. Gerçekten damarıma basan onunda hesabını öbür tarafa erteledim. Nefret ettiğim de çok az şey var. Ama basit şeyler mesela perde takmak, valiz taşımak 😄 nefret etsekte yapıyoruz
Malesef değil.. Elimde değil bazen ne kadar nefret etmek istesem de olmuyor.. Benlik duygular değil.. Ama sağlam silerim o ayrı.. Silerim ama nefret ederek kalbimi yoramam, yeterince yorgun.. Keyifli geceler..
Selam en sevdiğim fenomen 🥰 Kin ve nefret bana oldukça yakın beni ben yapan duygular. Genelde insanlara karşı çok kinci değilimdir ama hakedene hakettiğini fazlasıyla veririm. En yakın dostlarım bile beni böyle durumlarda tanıyamaz.
Bana çok uzak duygular bunlar. Kin ve nefret kişiyi içimizde yaşatmaya devam eder çünkü bu duygular çok güçlü. Içimizde azad etmedikçe o kişileri yaşatmaya devam ederiz. Bu yorumu yazarken şimdi deprem oldu çok fena off.
bugün evde bu konu geçti annemle kavga ettim çok kinliymişim sinirliymiş falan filan bayağa sıkıntı oldu ben her şeye gülmeyi sevmem mutluluk uzak olsun isterim ayrıca kin ve nefret bana daha yakın geliyor bilmiyorum sıcak kanlı insanlar da dahil
Herkes melek bi şeytan benim galiba😂😂 Kin tutarım kindar biriyim karşımdaki kişinin değerli ya da değersiz olması önemli değil intikamımı alırım. Nefret duygum neredeyse hiç yoktur nefret etmem nasıl olsa intikam alırım😁
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Hayır, ikiside bana çok uzak. Çünkü bu duygular hayatımızda olamayacak olan kişilere karşı beslenir. Hayatımda olmayan birine duygu besleyecek kadar akılsız değilim.
Kin besleyemiyorum. Kaybetmemek uğruna sevdiğim insanların hatasını görmezden gelme gibi bir huyum var. Bazen sırf bu yüzden salağa yatıyorum, anlamamazlıktan geliyorum.
Kin kitabında yok ancak öfkem 18 senedir şiddetlendi çünkü bu başımızda ki şahta din ucubeleri öfkemi devamlı körüklüyor.. Inşallah hepsi en büyük acılara nail olur.
Genelde umursamamayı ve görmezden gelmeyi tercih ediyorum. Sonuçta nefret de çok güçlü bir duygu , bunu haketmeyen biri için böyle bisi hissedip de kendimi uzmek istemem
Bu kadar değersiz, karşındakinin duygularıyla oynayan insan varken tavrımı bunu göre ayarlıyorum. Kinde beslerim nefrette beslerim üzerim de manipule eder oynarım onunla.
Benden çok uzak şeyler. İşim gücüm bi hayatım var onlarla ilgilenmeyi tercih ederim. Ama yaptıklarıyla kendinden nefret ettiren insanlar var hele ki birde mecburen görmek zorunda kalıyorsanız bu duygularda istemesenizde hayatınızda oluyor mecburen.
Önceden çok uzaktım, herkese ve herşeye sevgiyle yaklaşan biriydim ama daha sonra anladım ki insanlar bunu sadece suistimal ediyor ve ben boşa kürek çekiyorum. O yüzden artık çok yakınım bu duygulara ne yazık ki...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevmediğin birine böyle duygular beslemek saçma geliyor. Sevmiyorsan çıkar hayatından bitsin gitsin. Nefret ve kin kişinin kendine zarar.