Kötü biri değil de, gamsız biri olmayı isterdim. Dert yok, tasa yok. Kim ne demiş, ne yapmış zerre umrunda olmayacak. Kim şu rahatlıkta olmayı istemez ki. Hayat bu insanlara güzel.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
tabi ki iyi insan olmak daha cazip ve makul ama insanların hepsi iyi olacaksa iyi olunabilir.. Eğer hayatta kalmak istiyorsanız kötü insanlarla baş etmeniz gerektiğini unutmamalısınız.. Açlık oyunları gibi düşünebiliriz.. İyi olanın değer bildiği bir zamanda yaşamıyoruz. Ya da kötü insanlar bile kendilerini iyi ilan ediyorlar öyle düşünelim.. Ben kendimi olumlu ya da olumsuz her türlü eleştirebilirim ama bir çok insan kendine mükemmeli oynuyor ve yaptığı her şeyin geçerli bir mazereti var.. Bence hak edene iyi olmak gerek.. Keyifli günler..
Çok benim tercihime bakmıyor bu sanırım, eskisi kadar iyi olduğumu düşünmüyorum ya da bunu hissetmiyorum ama eğer elimde olsaydı tamamen duyguzluğu seçerdim.
Bugüne kadar kötü insanlık anlarım da oldu vicdanen iyi insanlık hallerim de. Ben geçmişi ve anı gözlemlemeyi seven insanım tecrübe iyi oluyor insan hayatında. Kesinlikle bir kötü ve kaba davranma anında stopluyorum kendimi vicdanen o kadar kötü hissediyorum ki ciddi anlamda takıntılık anı vardır ya onu yaşıyorum ama son 8 senem mükemmel geçti kasıtlı bir insana asla kötülük yapamam o kadar çok üzer ki beni bu durum.
Artık pek emin değilim fark etmiyor bana yıllar sonra epey değiştim. Bir şeyden gayet eminim Gamsızlıkta Nirvanaya ulaşmaya başladım. Neyzen Tevfik modunda yaşıyorum. İrlanda' dan Boston eyaletine 30 yıl önce göç etmiş belalı bir ailenin kodaman üyesi olmak ve Los Angeles'ta sorunu olan ünlü varlıklı insanların sorunlarını yüksek meblağ karşılığı halletmek isterdim. Even if baseball sopası ile diz kapağı kırmak bile dahil bunun içine. Ne macera olurdu be efsane iş. Geliyor Ray Donovan.
Zamanın da yaptığımız kötülükler de oldu elbet ama bir faydasını görmedik. İnsan üzmek kolay bir iş değil ciddi mana da maneviyata zarar veriyor. Karakteristik gelişimimi tamamladığım da kimseyi yargılamamaya başladım kısasa kısas mantığım var biri beni üzerse üzerim, severse severim net.
Kızıldereli felsefesinde insan içinde iki köpek besler iyi ve kötu hangisinin karnı toksa o kisilige bürünürsün. Ben icimdeki iyi kopegi beslemekye gayret ediyorum ama bu demek degilki kotu olani ac birakiyorum insaniz neticede kisiligime yön vermese de zaman zaman aktif oldugu oluyor.
Zaten bu insanların bir tercihi. İyi insanlar iyi olmayı ; kötü insanlar kötü olmayı tercih etmişlerdir. Bu konuda kader, nasip ten söz etmek mümkün değildir