AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Aynen çok saçma birde şey var ya düğün masrafları erkeğe aittir gibi saçma sapan bir sürü şey.
Önemli olan zenginlik değil, herkesin ihtiyacı olan eşyaların evde olması. Fazlası önemli değil diye düşünüyorum.
Kıza bakacak kadar maddi gelirin olmalı yoksa kıza hayatı zehir etme
Eşine çoluguna çocuguna daha kaliteli bir hayat sunabilmektir mantığı
Yani ileride sıkıntı çekmeyecek kadar olsun. 5 kuruş parayla da evlenilmiyor. :) En iyisi kimseyi sıkıntıya sokmadan halletmek bu işi.
zengin demeyelim de cebe garanti bakılır en az 2000 lazım yoksa diğer türlü gelmez kız mız
aşk bir yere kadar para şart bu devirde mantık evliliği yapmak isteyen için en ön sırada
yok kardeşim iyi bir maaşın olması yeterlidir bana göre
parasız evlenilmez bu nette.. zenginlik sanmıyorum abartı
Zenginlik değil tabii ama belli bir maddiyatin olmalı.
katılıyorum kardeşim
Zenginlikten ziyade, mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorsan.
En azından başını sokacağın bir evinin ve düzenli bir işinin olması lazım.
Hiç fakir olamadım... nasıl bir duygu bilmiyorum...
aslında cok fakırsın haberın yok
Devam edersem sen felsefe yapacaksın... Cevap verirsem yanıldığını fark edeceksin... Sonra sen bana küfür edeceksin ben seni engelleyeceğim ve şikayet edeceğim... En iyisi burada dur..
yoo ben fakır bır ınsan degılım allah a hamd olsun da sen kucumsıyecı konusamassın ınsanlar ben senı sıkyet ettım coktan
Hem fakirlik var hem de aşşağlık kompleksi :)))
Zengin olması şart değil ev araba şöyle 2000 3000 euro maaş olsun yeter onlara hiç gözleri yükseklerde değil? :))) önemli olan aşk sevgi aşk pirzola yerine geçermi kendimizi kandırmayalım? :))
çünkü kadın güce tapar ve para da en büyük güçtür onlar için.(tenzih edebileceğim bir kaç delikanlı hatun tanıyorum aranızdada vardır illaki ama genel sonucum budur) Saygılar..
çok saçma bence
ama şöyle bir şey var evlenen kişilerin ekonomik bağımsızlığı olması gerektiğini düşünüyorum
yani evlilik adı altında anne babayı sömürmek de yanlış
Dışarda mı yatacaz el arabasına mı binicez zaten düğün masrafı bir ev parası kadar bu devirde az mantıklı konuşun şow yapmayın bu devirde markette bir sakızı bile parasız vermiyorlar
Ya öyle insanlar görüyorumki asgari ücretle çalışıyor adam evleniyor hem her kız aynı değilki paraya önem vermeyenlerde var arada sırada olsada görüyorum.
Zengin olmak değil, rahat geçinebileceğin gelire sahip olsan yeter
Aşk karın doyurmuyor. Öyle çok pahalı olmasına gerek yok ama ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir maaşı olması lazım bence.
Bu devirde 3000 tl altı sıkıntı olur bir erkek için
zengin olma degilde orta bir gelir şart
evine bakacak gelir ev kuracak bir kazancı olmalı bunlar olmazsa olmaz
hiç bir kız yokluk çekmek için evlenmez
zengin olmak değil de eşine kendisine destek olabilecek bir işe sahip olmak onemlidir. kadın veya erkek içinde geçerli bu
Bazı bayanlar illa evi olsun arabası olsun diye tutturuyo. bu konuda beylere acıyorum. benimle param için konuşulmasını istemezdim
evlenmek için zengin olmak şart degil tabiki , amma velakin bir miktar birikim olmadıktan sonra biraz zor oluyor
Tony montana ne diyo? İlk paran olucak paran olunca gücün olucak gücün oluncada bütün kadınlar senin olucak o hesap bu işler
Ev olacak düğün parası olacak eşyalar çeyiz tam olacak sonra rahat rahat evlenilcek 😄
zengin olmak değil ki. kimse sürünmek zorluk çekmek istemez hayattaki bütün çabamızda bu degil mi zaten. iyi bir yaşam sürmek istiyoruz. zengin olmak degil kimseye muhtac olmamak iyi yaşamak önemli
2 hafta kuaför paranızı vermese adam boşarsınız be, kimi kandrıyorsunuz:))
ben evlenicek olsam kocamin parasiyla değil kendi paramla giderim zaten kuafore..
gereken de öyle zaten, lafa gelince kadın/erkek eşit
evet... hemen hemen butun kızlar zengin arıyor... en azından evi ve arabası olan arıyor...
Züğürt tesellisi. Tabi para şart. Parasızi kim ne yapsın
Zengin'lik ALLAH'TAN Olduğun gibi görün doğru ol seni sevecek buna inan.
Zengin olmaya gerek yok, evini kurup eşine çocuğuna bakabileceğin kadar gelirin olsa yeter
Evini kurup derken, ev kurmak nasıl?
ev kirası, ev eşyaları ;)
İyi bari kendini bir şey zanneden kızlardan değilsin. Bir ev alacak parası olmalı deseydin ananın evinden getir o evi derdim ama isteklerin makul. Adamın evin kirası ödedikten sonra 2 bin lira kadar maaşı olsun ya da karı koca asgari ücret alsınlar yine yetirirler. Bu arada yatak odası ve beyaz eşya kızdan biliyorsundur belki. Kendilerinde mal-mülk olmadığı halde erkekten bekleyen kızların hiç anlamadım doğrusu. Adamın parası varsa zaten sana niye yedirsin zaten parası olan erkek evlendikten sonrada yaşıyor yaşıcağını.
Herşey ortak alınmalı ve erkeğe yüklenmemeli bence ;)
Parası olmadığı halde evi, arabası, birikmiş, parası, iyi bir işi olan adam bekleyen kadın sonuçta kendi özelliklerinden üstün bir adamla evleniyor. Bence bu adamla ilişkisi sevgi karakter ilişkisi değil. Adam başka kadınlarla birlikte olsa , her gün aynı yemei yemese ben kadına acımam çünkü hakedşiyor. Paradan, mülkten gelen bazı özellikler aldatarak dengelenmeli ki denklik bulunsun. Sence erkek aldatsa kadın bir şey demeli mi bu çıkar ilişkisinde?
Zengin olma değilde maddi durumu olmalı en azından. ya da elinden tutan yakınları olmalı.
Gelirimde var herşeyimde evliliğe çok uzağım ama tabikide belli bir
Kotanın üstünde olma gerçeği var iyi bir
Hayat için
Cok fazla zenginlik istemiyor kafinlar. Sadece gelir iyi olsun ele gune muhtac olmasin. Istedigi seyi alirmen hesap etmesin.
Zengin değilde, benden az maaşı olmasın hem kendi geleceğimiz hemde ileride çocuklar olduğunda rahat bir yaşamımız olması için önemli.
Canım o iş aslında gönül zenginliği ama bazı insanlar (!) onu para ev araba mal mülk zenginliği yapmıştırlar efenim.
Zengin olmasada kendi ayaklarının üstünde durması herşeyi bedavaya getirmemesi gerek
oyle olmasa aıle kuramaz zaetn bırak evlenmeyi
Ya öylede aile kuranlar ama daha iyi yaşam için bu standartların olması gerek
iyi yaşam istiyorsan namazı olan biriyle evlencen kardeşim parayla bir b*k olmuyor bence..
tembel olmasin yeter para herzaman kazanilir yeterki caliskan olsun biri ;)
benım tanıdığım tum fakırler aldattı yanı ıse yaramaz cıktı ayrıca benden para ıstedıler o yuzden zengınle evlenmek ıstıyorum.
Senden üstünse aldatır tabi bunlar yaşanan şeyler.
benden üstun mu benımle aldattılar sevgıllerını ne alaka anlamadım.
evlilikteki kavgalarin cogu paradan cikiyor bilginize ne kadar iyi gelir o kadar az kavga!
Zengin değil tabide geçinecek kadar para geliri olması lazım bence.
Herkeste yok o düşünce. Ama karına ve çocuklarına bakacak kadar bişey olmalı elinde.
Zenginlik istersen kanaat yeter.
Nasihat istersen ölüm yeter.
napcaz? sokaktamı yatıcaz? çocuğumuz aç mı kalsın? ha! doğururken hastanede rehin mi kalalım :(
Herkes
Güzel
Rahat
bir
Hayat
Yasamak
Ister
Yani
Tarafsızım
burada bayanlar çok sempatik yazılar yazmış ama ben çoğuna inanmıyorum. İlk koşacakları şart maddiyat.
Hayır tabi ki 2 gönül bir olunca samanlık seyran olur hesabı bende ikimiz de çalışır yaparız her şekill :)
Zengin değilde, Ailenin sağlığını güvenceye alabilecek maddi durumlu olmak lazım. Kira falan zor iştir
Yok..
ama aç insanlada kimse evlenmez. En az bir ev araba İ iş bankada birazda para olması gerekir.
Daha rahat bir hayat için ömür boyu cirmalarsin sonra
Ne alaka ya evini normal derecede geçindirecek kadar olması yeter.
Zengin olma değilde maddi durum yeterliliği diyelim biz ona
Olmaz olur mu ama olmaz olsun. Maddiyat olsun da o mantık olmasın. Ama olmayınca da olmuyor kardeş.
Güvence , kendini güvende hissetme , muhtaç olmama , hayat standartlarında yükseklik beklentisi
Zengin olmak değil, yeteri kadar mal varlığın olması. Misal evin olması gibi.
Oyle biri var diyelim nasıl bulacan?
evin olması yetmez bacım çok fazla tür dizisi izliyorsunnn :))
Neolcak benimbuhalim e tamamen katiliyorujm :-)
o parayla gezersin eğlenirsin istediğini yaparsın para olmayınca bir boq olmaz
Oyle olmayan kalbi temiz insalarda var ama bulmak zor
Saçmalık. Birbirini sevip evlendikten sonra beraber ortak birşeyler edinirler zengin olmaya gerek yok.
(: (:
Zengin olmak değil ama maddi durum iyi değilse ilerisi nasıl olacak düşünmek lazım
Hic onemsemedim maddi durumu buyuzden cogu kisi beni enayi gibi goruyor, olsun