+1 yılBir kadının, erkeğin kendisine, evine ve çocuklarına bacak kadar maddiyat istemesini anlarım. Bu çok olağan bir şeydir. Zaten şahsen bende bir erkek olarak, kadınıma maddi sıkıntı çektirmek istemem. Altına ayriyetten bir araba çekecekte değilim alacak durumda da değilim, bir villa da alacak değilim, alamam, bunu isteyenlede işim olmaz. Ama kadınıma istediği bir elbiseyi, ayakkabıyı alabilmeli ve harçlığını verebilmeliyim. Onu muhtaç etmemeliyim.
Burada önemli bir nokta daha var. Kadının bunları istemesi normal dedim, ama bunun için evlenmesi bana göre, benim için normal değil. Çünkü maddiyat kaybedilebilir de. Maddiyatım varken beni seven, kaybettiğimde sevmez öyle ise. Oysa kaybedilen maddiyat olsun sadece, geri kazanılır. Yeter ki, erkeğin bu azmi ve anlayışı olsun. Evlilik, aynı hayatın acımasızlıklarına karşı koymaktır da bir yerde. Hayat müşterek demişler. Evlilik beraber düşüp kalkmayı kabul etmektir.
Maddiyat olmalı ama bu amaç olmamalı. Gerçekten çok zengin biri olsaydım, onun yüzüne karşı diyebilirdim, "Ben bunları bir gün kaybedebilirim" "Haberin olsun" o da "Önemli değil, kimseye muhtaç olmayalım o yeter" "Beraber düşüp kalkmaya hazırlanıyoruz" gibi konuşursa, işte o kadın mükemmeldir. Tamam evleniyorum. Haydi hayırlı olsun kendime :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlenmek için tek kişinin düzenli asgari ücreti 2' ye katlayacak maaşı ya da 2 kişinin asgari ücretli maaşı yeterli. Evlenmek için zengin olmaya gerek yok aslında ama kızlar için maalesef öyle ve bazı kızları evlenmemek için oylayan erkekler için. Şimdi biz erkekler kızlarda genelde evi çekip çevirebilecek olmasına ve güzel olmasına bakarız. Kızlar paraya, statüye, düzenli iyi bir maaşa ve tipe bakar. Sorun nerende kaynaklanıyor dersen kızların para, karakter, tipi set halinde yan yana istemesinden kaynaklanıyor. Bu neden ileri geliyor o kızların bir özelliği olmasa da babasının prensesi olarak yetiştiği için kendisine normal bir erkeği yakıştıramıyor onlara kimse güzel olmadıklarını söylemiyor. Biz erkeklerin evlilik için parayı bahane etmesi ise evlenmek istememekten özgürlüğün kısıtlanmasını istememekten kaynaklanıyor çünkü adam zaten evlenmeden evlilik tüm güzelliklerini yaptırabiliyor niye evlensin sevgilisine evi temizleten , düzenli seks hayatı olan, sevgi şefkati istediği zaman alan bir erkek evlenmez ki. Doktorların, Ceo'ların hayatlarına bakın hem geç evlenmişlerdir hemde boşanmışlardır. Adam elde ediyor zaten niye kadınların cefasını çeksin ki.
00 Yorumla
Zenginlik gerekir tabi. Her insan arar ister zenginligi... Fakat herkesin önem verdigi zenginlikler farklilik gösterir. Her insanin önceligi farklidir.
Saglik sahip olunan zenginliktir mesela, sonra duygusal anlamda sahip olunan hazineler, zenginligidir insanlarin... Düsünce ve fikir zenginligi... her insan ister degil mi?
Bir de maddi anlamda zenginlik var ki... insanin en büyük doyumsuzlugu da burada baslayabiliyor
Bazi insanlarin...
Maddiyatin da önemli oldugu kuskusuz. Icinde yasadigimiz dünya, su cag yasamin devamliligi icin vs. paranin önemini dayatiyor malesef kisilere. Fakat maddi anlamdaki zenginlik lüks yasam ise, malikaneler, villlalar ise kisinin arzusuna göre, bunu sart olarak kosuyorsa problem var demektir. Cünkü samimi bir evlilik maddiyat ile sürdürülemez. Bir iliski sirtini mülke dayayamaz. Bu nedenle özellikle de maddi cikarlar dolayisiyla yapilan bir evliliktende hayir beklenemez...50 Yorumla
+1 yılgeliri az olur, çok olur o önemli değil de, tembel, dikiş tutturamayan, başarısız bir insanı da kim niye sevsin.. ha az kazanır ama ekmeğini taştan çıkartır, ele güne muhtaç yaşamaz, kimseye yük olmaz, o insana laf edenin de cezasını Allah verir zaten..
64 Yorumla- +1 yıl
böyle kızlar kaldımı kaldıysa hemen korumaya almak lazım nesli tükenebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Yeterli gelire sahip olmak lazım.. Yeterli gelirden kasıt ise ev kirasını giderlerini ödeyebilmek, hatta ev alabilmek, araba alabilmek, bayanların giderlerini rahatlıkla karşılayabilmek, ay içerisinde canınız sıkıldığında bbirkaç defa dışarda yemek yiyebilmek, kredi kartları borcunuzu sorunsuz ödeyebilmek ve kenara birazda birikim yapabilmek lazım. aksi taktirde evlilikte tartışma sıkıntı olabiliyor.. Yani kısacası zengin olmak gerek üstadımm. Kızlar ne kadar önemli olan kalp sevgi desede,, dışarda yemek yiyelim dediğinde ise sevgi karın doyurmuyor denklemini göreceksiniz..
00 Yorumlasenin cebinde ne kadar çok paran varsa kadının aşkıda sana okadar çok olur
biz erkekler bu dünyaya çile çekmeye gelmişiz arkadaş işini kuracaksın evini arabanı alacaksın bir zillinin tiribini çekip onun gönlünü etmek için şaklabanlık yapıp duracak sın kız evet evlenirim dediyinde de kız çeyizini alıp gelecek :))))) ya keşke kızlar bizi alsa biz onları deyil onlar alsın evi arabayı falanda onlar çalışsın yeteri kadar mal varlığı edin sinler tersine dün ya olsa ne iyi olur ya birde kadın erkek eşitdir diyorlar ben bu eşitliği nedense hiç göremiyorum:)))10 Yorumla
+1 yılÖyle fakirlikler var ki, adamın bırak araba, ev almaya hali olmasını, ekmek almaya bile parası yok. Ha;dersin ki, karnı tok sırtı pek olsun, varsın lüksü olmasın. Böyle derlerse tamam, ama diyorlar ki parası olsun, lüks arabası, gıcır dairesi vs. olsun, ona kıl oluyorum işte. Hem zengine gidip anlaşmayı herkes becerir, o kolay iş;evlilikte önemli olan zor olan şeyleri beraber başarmaktır, o zaman evlilik evlilik olur. Yoksa kimse fedakarlık yapmadan, beraber ağlaşmadan evlilik olmaz, hayat eşi olunmaz öyle.
00 Yorumla
+1 yılilla zengin olunması gerekirmi bilmiyorum ama benim kendi görüsüm birseyler olmak zorunda ileride çünkü evlenecegin insanı mutlu etmek istersin üzmemek istersin onla vakit geçirmek ve bunun gibi bir cok sey sen simdi para olmadan evlenirsen çalısırsın belki sorumlu biriysen tabi ve ailendende destek yoksa ozaman calısacaksın ve evlendigin insana vakit ayıramadan ekmek parası derdine düseceksin ve cok sıkısacaksınız.. ama evlenmeden erkek ol kız ol hazırlıgın olursa meslegin sabit işin garanti ye alırsan iyi olmazmı? evin olsa araban olsa ozaman evlendigin insanı yani sevdigin birini daha mutlu edersin.. yannıs anlamayın sakın maddi durumu kötü olan birisinle evlenilmez demiyorum benim görüsüm.
00 YorumlaYav saçmalamayın para dediğin elinin kiri Evlenmek için tek şart SEVGİ SAYGI ve KARŞILIKLI ANLAYIŞ dır. Gerisi teferruat. 3 5 kuruşun lafı yapılmamalı. Gerekirse 1 sene daha bekler çiftler düğün için beraber çalışır ortaya beraber koyarlar parayı. Bu kadar umursamayan şu lanet kağıdı bir halta yaramıyor. Bak ölen geri geliyor mu parayla? ya da giden? Ya da acı duygusu para ile geçirilebiliyor mu? hayır o zaman zerre önemsiz. Yaşayacak kadar olsun kafii gerisi şımarıklık..
13 Yorumla- +1 yıl
(: (:
- +1 yıl
Hiçç (;
Evlenmek için zengin olsun mantığı yoktur. Tabi bazı kızlar vardır çok çok bakım yaparlar onlar paraya bakarlar onların hayatları para olmuştur ondandır... Onun dışında bu konuda kızların her dediğine önemsememek gerekir bazı kızlar şöyle böyle olsun derler sonra yanına yakışmayacak biriyle çıkı verebiliyor.. Unutmayın ki kimse kusursuz değildir.
10 YorumlaErkeklerin yüzde 99 u ılle de güzel kız olsun su gibi olsun aman bir bakayım bir daha bakayım diye kari ararsa kadınlar da aman zengin olsun der. Ben ne eğitimli ne entel kadınlar gördüm yok ben istemem dese de bir adamın ilk meslegini Nerede çalıştığını soruyorlar şart değildir ama paraya bakmayan kızı bulmak için karşı tarafında bazı fedakarliklar yapması gerekebilir. daha cirkinine daha egitimsizine daha ozensizine belki daha uysalina daha evciline daha kıskanç olanına talip olma Şart değildir ama cogunlugun isteği odur. Mantık güzellik eşittir para (bir kırışıklık kremi bile 200 lira) güzel elbiseler ortamlarda hava atma ihtirasi. Fakir bir ailede yetişip bunun acısını çekme. Rahat etme. Daha ne olsun
00 Yorumla
+1 yılhacı bunların hepsi ne paramı paranın önemi yok falan der ama final de yine evin var mı araban var mı yap yap üstüme yap muhabbetine bağlanır mesele o yüzden ne diyim hayat adaletsiz bende zaten norveç te bir iş kurasım var olursa sktir olup gidecem bu çöplük ülkeden :)
00 YorumlaTÜR KIZLARIMIZ NE YAZIKKİ BU MANTIKTA YA KARDEŞİM MEZUN OLUYORSUN 22DE İŞE GİRİYORSUN 1700 tl YE 27-28 YAŞINA KADAR NASIL HEM EV HEM ARABA ALACAKSIN BU MİLLET BUNU SORMUYOR. ALAMAZSIN ZATEN İstanbul'da EVLER 400 BİN TL ARABA DESEN KIYTIRIK FORDLAR 100 BİN TL. EVLENİLİYORKİ HAYAT MÜŞTEREK 1 SEN 1 BEN BİRLİKTE ALMAK İÇİN. BEN AYDA 10 BİN TL MAAŞ ALSAM ZATEN NİYE EVLENİP TEK KADINA BAĞLI KALAYIM?
00 Yorumlasadece çıkar ve maddi koşullar doğrultusunda, ya da yaş kemale erdiği için yapılan bir evlilik türü değildir. insan aşık olduğu kişi ile de mantık evliliği yapabilir. evlilik çok zor bir yoldur, aşkın bittiği yerde (-ki mutlaka birgün biter) elinden tuttuğun adamın aniden zombiye dönüş-me-mesinin tek nedeni onu aşksız da görebilmiş olmaktan gelmektetir. bu yüzden sevdiğiniz adama (kadına) aşksız bakabilmeyi öğrenin. öyle de kabulünüzse onun için herşeye değer...
00 Yorumla
+1 yılsaçmalık. buna mantık evliliği deniyor sanırım. aldatmalar da en çok bu tarz ilişkilerde yaşanıyor. sevmiyorsan niye evleniyorsun. sevmediğin insanla ömür mü geçer. ve para gerçek mutluluk mu. vasıfsız ve basit insanların hayata bakış açısı işte. zengin koca veya kadın bulmak. ilki daha yaygın..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. sana bir örnek. ben bir kızdan hoşlanıyorum. kızın maaşı benimkinin iki katı ve aynı yerde ben onun alt kademesinde çalışıyorum. çıkma teklifi edeceğimi fark etti bayağı belli ettim çünkü. benimle muhabbeti kesti. şimdi ben varlıklı olsaydım böyle olurmuydu bir düşün
00 YorumlaZenginliğe birşey diyemeyeceğim ama tanidigim her yeni evli kendisini çok çok asan eşyalar alip sonra yillarca borclarla ugrastilar.
Zenginlik olmasa da bayanlarda çok fazla zengin görünme meraki var, 30 bin liraya mobilya mi olur arkadaşlar sonuçta kiraya gidiyorsun birde maaşlari 2.000 civari ikisininde.00 Yorumla
+1 yılBir erkekle evlilik düsünmem icin
1. Kültürlü olmasi ve hayata bir çok bakış açısı ile bakabilmeli. (İleri görüslü, açık fikirli olmalı)
2. Irkçı olmamalı hos görülü olmalı
3. Zengin olması gerekmiyor sadece cimri olmasın
4. Hayvanları sevsin lütfen dogaya saygısı olsun.
Bu kadarı yeter :)17 Yorumla- +1 yıl
Bütün kızların istekleri bunlarla sınırlı olsa, bekar erkek kalmazdı herhalde ortalıkta... :)
- +1 yıl
@sansyokki2 sen açık fikirli ol ne harika kızlar bulursun :)
- +1 yıl
Aman yanlış anlaşılmasın, kendi adıma şikayetçi olduğum ya da beklediğimi bulamadığım için falan yazmadım onu. :)
İnsan hayatın içinde hep görüyor-duyuyor, tanık oluyor öyle şeylere..!
Hani, genele hitaben o şekilde bir düşünce belirttim, yazmış olduğun gayet mütevazı kriterlere istinaden... :) - +1 yıl
@Blue1990 olabilir yukarda dediklerime sahipse
- +1 yıl
@cd8734 ben şu an evlilik düsünmüyorum
kimse ailesindeki iyi durumu bırakıp kötü duruma geçmek istemez en azından ailesi gibi -eğer durumları normalse- biriyle evlenmek ister ama aşk bu ne olacağı belli olmaz paraya değer vermek doru değil ama şahsen olduğum durumdan daha kötü duruma geçmek istemem
00 YorumlaZenginlik değil ama evleneceğin insanın düzenli bir işinin olması ve ufacık bir evi olması bence gerekli.
Evi olmasa bile en azından iyi bir maaşı olursa rahat geçinilir. İki tarafta çalışırsa çocuk olma durumundada daha rahat olunur. Yoksa öyle çok zengin birini aradıgını düşünmüyorum insanların.00 YorumlaYa ginemi paraya ya parayla gercekten satet olmuyorrr gercekten rvlenmek icin ikiasik birbirine saygili sevigili olsun yeter neden para hep dusnyonuz ya
40 Yorumla
+1 yılsoruyu tam alamadık ama evlenmek için zengin olma şartı olur mu sence... tek göz odada tek bir yatakta evlenmeyi göze alabilecek birisini bulursan bile evlenirsin... bazı şeylere evlenince de kavuşursun...
04 Yorumla- +1 yıl
bazı kafalar o mantıkta bıtmıyor
- +1 yıl
aşk göze almaktır... büyüklerine sor bakalım evlenirken neleri varmış...
- +1 yıl
yasım kucuk gıbımı
- +1 yıl
ne ilgisi var, büyüklerine diyorum, dedene ve onun yaşıtlarına...
Arkadaş doğru söylüyor tabiki bu doğruyu ilk kez farketmiyoz. varlık içinde evlenip kedi köpek gibi didişip yollarını ayıranlarda çok. tam terside oluyo. zengini bulup gönül eğlendirp aldatanlar da fazla bir çok örneği var kapitalizimde maddenin en değerli olduğu bir dönemdeyiz. ee insanoğlunda edep haya da kalmadı..
00 Yorumlazengin olmak değil de iyi şartlarda yaşamaya devam etme gerekliliği diyelim. aşk dediğimiz şey geçici birşey aşık olup evlenenlerin çoğunda 3. seneden sonra isyan etmeler başlıyo aileler genellikle evladının iyiliğini düşünür o yüzden durumu iyi birisiyle evlenmesini ister.
00 Yorumla
+1 yılZenginlik kavramı biraz kaba geliyor bana mesela ben rahat bir şekilde yetistim hep maddi açıdan. Manevi açıdan veremediklerini öyle karşılamaya çalıştı ailem ama ben daha çok sevilmeyi seviyorum paradan ziyade. Aşk olsun yeter ki ben sokakta da yatarım diyemem ama su an ki lukslerimden vazgeçebilirim aşkım için alışveriş gıda herseyin kalitesi düşebilir belki olmayabilir bazen ama aşkın kalitesi düşmez dusmemeli
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası günümüzde evlenmek çokta kolay bişi değil. Yapılacak masraf en az 50 milyar kadar miktar ve bu miktar bazılarına göre az gelirken bazılarına görede ulaşılması zor derecede birikim isteyen bir para gözükmektekdir. Ne kadar çabuk istesekde bazı şeyleri onları özümsemeden yapmamızın doğru olmadığını düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBende bunu anlamıyorum kardeşim farz et ki araban evin paran var ilişkiye bunları kattın peki kız sana neyle geliyor ne katıyor ilişkiye hiç bişey annesinden babasında görmedikleri şeyleri başkalarından bekliyorlar
10 Yorumla
+1 yılevlenen birisine bir sor bakalım kız tarafının istediklerini gerekli olan şeyleri düğün masrafını ev masrafını istenilen takıları vs. vs. bu devirde evlenip düğün yapmak ve bir kızın küçüklükten beri kurduğu hayalleri gerçekleştirmek için kesinlikle zengin olmak şart.
00 YorumlaBu mantığı anlamış değilim. Yarına çıkacağının garantisi yok be adam neyi bekliyoruz? Evlenelim herşeyi çalışarak emek vererek yavaş yavaş yaparız. Ertele ertele En güzel günler Yalnız geçiyor.
23 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Ama şu sorunda var ki birbirimizden çok uzağız. Evlenecek insan ne siz nede biz bulabiliyoruz. Toplumsal bir kopukluk var aramızda...
Aşkta yüzü gülmeyenler napsın bari rahat edelim diyorlar , aşk yok para yok o zaman niye evlensin garipler
10 YorumlaGenelleme yapmak gerekirse cogu kişi sıkıntıya gelemiyor rahat edeyim düşüncesi var böle kisiler aşkı sacma görür.. şahsen ben duygusal bir insanim bir kisinin parasi evi arabasi nebileyim tipi icin evlenmem oldugu gibi kabul edip severim .
00 YorumlaZengin değilde belirli bir para olması gerekir, Türkiye deki boşanma sebeplerine bakarsak maddiyattan oluyor büyük bir kesimi, senin kiz kardesin varsa işsiz gücsüz biriyle evlendirir misin? kuru sevgi karın doyurmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen para anlamda zenginlikden bahsetmisin sanirim ben açıkcası öyle olmasını istemem sahsen düzgün bir isi olsun tembel olmasın ev ve arabası olmasada olur ya ben anlaşdığim vede sevdigim birini istiyom güvenir birini para kazanılır sorun değil ama huzur veren bir esi blmak daha büyük bir zenginlik
00 Yorumlazenginlik değil ama bir evi arabası sağlam bir işi yoksa zor.. ama bu söylediklerim 30lu yaşlar için geçerli, 30dan önce bunları yapmak aileden bir gelir yoksa zor.. abimde bunları yaptı ve yeni evlendi 30unda.
03 YorumlaÇünkü herkes rahat yaşamak istiyor mantık bu. Herşeyin dört dörtlük farzedelim paran yoksa sıfırsın kişilerden önce para geliyor. Genelleme yapamam tabiki ender rastlanan dünyalık menfaatlara bakmayan yüreği güzel insanlarda var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla bu saatten sonra evlenmesemde olur. Kadınlar para için evlenmiyormu EVET eee parasız kalsam terkederlermi EVET eee Kadının vajinasınımı alıyorum. Yoksa tüm hayatımın arkadaşınımı... Maddiyat için terkeden veya maddiyatçi kadınlar Her zaman Ama her zaman iticidir... O beğenmediğiniz Rus kızları bile daha Karekterli inanın bizim o armut tipli Türk kızlarından...
30 Yorumla
+1 yılsevdigim icin sogan ekmek yerim diyeni bulmak zor, ki denilmezde yani zaten asklar olmus 3 gunluk sonra hemen bosanma , bari olmusken zengin olsun biraz dimi..
10 YorumlaBöyle bir mantığa sahip olan insanlar sadece geleceklerini garanti altına almaya çalışan insanlardır. Sevmedikleri halde bile evlilik yaparlar. Sırf para yemek için yani. Uzak durmak gerekir böyle insanlardan değerli kardeşim...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZengin olmak öyle kolay değil. Geçiniz...
Fakat her kadın ve erkek maddi durumunu belli bir yere getirerek evlenmeli. Kendime bir ev kurmadan ve belli bir birikim yapmadan evlenmeyi düşünmüyorum.11 Yorumla
+1 yılher kezin gözü tok, sözde ölümlü dünya şu yorumlara bak;evi olsun, arabası olsun. bizde 1,05 bacak boyu istiyoruz hanginizde var:)
20 YorumlaBu çok eskiden beri var olan bir kuraldır; kadınlar eş olarak en güçlü erkeği ister. Eskiden bu kabile reisiydi, iyi avlanan kaslı erkekti, şimdi gücün tanımı değişti. Artık parası olan erkek daha güçlü oldu. Yapacak bir şey yok yani, en güçlü erkeği seçme isteği bütün kadınların/dişilerin doğasında var. :)
00 Yorumla
+1 yılZenginlik değil abicim mesele. Sorumluluklarını yerine getirebilmende mesele.
Yoksa düşmem dersin düşersin.
Şaşmam dersin şaşarsın konunun zenginlikle alakası yok bence.00 Yorumla
+1 yılÖyle mantıklı var evini gecindirsin zora düşmesin yeter önemli olan evdeki zenginlik değil huzur.. zenginsindir parayla herşeyi alirsin ama huzuru bulamasin ne anladık o zaman zenginlikten...
00 Yorumla
+1 yılİllaki zengin olman gerek değil. Evin olmalı ve iyi bir maaş almalısın. Kızların evlenirken düşündüğü şeyler. Bunlar olmazsa ve tipte olmazsa kız bakmaz bu kadar basit.
01 Yorumla
+1 yılİlla zengin olması değil olay. Tamam bazı kadınlar var paraya tapan cins onlar için demiyorum. Hiçkimse zorlukla yaşamak istemez. Evini rahatça gecindirebilecekse o idealidir bence
00 Yorumlabir adamin ekonomik durumuna bakmayan kadın, saftır.
cocuklarinin gelecegini dusunen her kadin onlara iyi bir hayat sunmak ister, bu seçim ellerinde oldugu icin maddiyata bakmalari gayet dogal.00 Yorumlazengin olmasak bile belli bir standartta yaşamak için para lazım. ille çok şaşalı çok gezip tozan bir hayat değil belki.. ama ailemizin temel ihtiyaçlarını (sağlık, beslenme, barınma ve eğitim) karşılamak için lazım yani..
10 Yorumlaevlenmek için zengin değil fakir olmamak gerekir, evlilik ''ay aşkım para olmasada olur iki kuruşa geçinir gideriz '' sözünün bittiği yerdir. Yaşayan bilir..
00 YorumlaBence yok ama sosyal yaşantısını devam ettirecek ve hayatını idame edecek kadar para olması lagzım kı budan yıne bırıkımden ve ortalama bır maaş tan gecer...
00 Yorumla
+1 yılbunu bende anlamıyorum evlendikten sonra sevdiğiyle çalışarak olmak istiyosada olur yani mantıksız bişey bu
10 YorumlaEvlenipte ne yapacaksın hacı boşver biz evliyiz de ne oluyor :)) Ot gibi yaşıyorsun boşver en güzeli bekarlık benden tavsiye sana bak beni zamanın da büyüklerim çok uyardı bir hevesle evlendik adamlar haklıymış :))
00 YorumlaBurayı bilmem ama genel olarak var öyle bir mantık.. Ev olacak araba olacak, başlık parası kalktı yerine ev araba filan geldi..
20 Yorumla
+1 yılçocuk olmayacaksa para hiç gerekli değil bence, hatta yurt dışında yaşasaydım , hippi gibi dolaşırdım kocamla mesela:))
00 YorumlaKadında daha rahat yaşamak adına. Erkekte de sanırım parayla daha güzel hatun bulmak amacıdır bilemedim :)
00 Yorumla
+1 yılZenginlik anlayışın nedir o önemli. Kimi için huzur sevdiği insan; kimj zaman baknotlar.. tercih meselesi. Para insani esiri yaparsa asla zenginlikten bahsedilemez.
10 Yorumla
+1 yılamac zenginlik degil ki.
Evi gecindirebilmek icin fena kazanmamak gerekir.
ama kadın da calısacak sa ortalama bir gelir oluyorsa zaten gecim sıkıntısı olmaz00 Yorumlazenginlik şartı arayan da var aramayan da, kimisi eş ister kimisi standart. sen hangisini isteyeni eş olarak sececeksin sana baglı.
00 YorumlaZengin değilde orta gelirli filan gerekli.
Fakirlerin evlenmesini pek doğru bulmuyorum. Geçineme derdi maddi kaygılardan olacaksa evlenmek yasaklansın bile derim.00 Yorumla
+1 yılevi olmalı çoluk çocukla kiralık evlerde sürünemem zor olur. Aileyi geçindircek işi maaşı olsun ee birde arabası olsun yeter
01 YorumlaCebinde birikmiş paran altında araban, evin, ve güzel bir kariyerin yoksa senin yerine dibine sokarlar, insanda özgüven bırakmazlar.
10 Yorumla
+1 yılKızların % 50 si zenginliğe önem vermediğini belirtmiş banada öbür % 50 denk geliyor arkadaş Nerede aranılan % 50 kim yiyor benim hakkımı
00 YorumlaBu yüzden 30 yaşıma kadar evlenemeyeceğim, o yaşa kadarda temiz kız kalmadığı için evlenmem, ben bekar doğdum bekar yaşar, bekar ölürüm. Ölümle nişanlandık sadece :)
00 YorumlaValla bu devirde para geçiyor aşk karın doyurmuyor. Ayrıca aşk evliliği yerine mantık evliliği yapacağımdan dolayı işi iyi olmalı kesinlikle. En az üniversite mezunu ;)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince çocuk falan durumları varya. İşte okumasıydı cartıydı curtuydu veya rahat yaşamdı falan deyip sırf zengin diye birileriyle evlenen çok tanıdığım var -,-
02 Yorumla- +1 yıl
@spotter pek değil.
- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler