Merhaba
Enerji dediğimiz şey var mı sizin bünyede, yetiyor mu sizden sonra çevrenize de?
Enerji dediğimiz şey var mı sizin bünyede, yetiyor mu sizden sonra çevrenize de?
Enerji saçmıyorsam bile var olan enerjiyi de sömürmem. İnsanların yaşam sevincini yok etmeyi hiç istemem. Mutluyken onları da mutlu ederim ama mutsuz, depresif zamanlarımda kötü enerjimi bizzat kendime saklarım.
Ben nasılım bilmem ama iki insan yüzü görsem eve zor dönerim enerjim yerlerde ertesi gün bile zor toparlarım çalışırken çok zorlanıyordum sanki her bir insan ruhumdan bir parça alıp götürmüş gibi yorgun çökerim garip bir his gerçekten 🥺
Eğer pozitif hissettiğim günümdeysem çevremdekilerin somurtması imkânsız.
Kendimle birlikte onları da güldürmeyi eğlendirmeyi seviyorum.
Negatifsem de kendimi yiyip bitiriyorum sadece, başkalarına yaymıyorum bunu.
Tüketenleri bir bir atıyorum hayatımdan onlar gerçek birer vampir ve mutluluk emiciler. Pozitif olmayana çok konuşana kapım kilitli.
https://www.youtube.com/embed/0Z2EejRHTbMCevap
15Cevap
Enerjimi tasarruflu kullanıyorum, her pilin bir ömrü var. Kdk
Ben böyle mi öğrettim sana dgdf
Sular kesikti o ders günü dkdk
Bak Allahın işine dgdf
Jskel
Benim yanımda olan kişilerden hiç böyle ruh emicisin gibi bir tavır sezmedim..
Her zaman neşeli olurlar..
Wow güzel soru sevdim ben bu soruyu.
Öncelikle enerji yaydığımı düşünüyorum. Dert , tasa anlatmam , somurtmam her zaman gülmeye pozitif kalmaya çalıştığım anlar oluyor. Müşteriler , arkadaşlar olsun tebessümle yaklaşıyorum.
Ardından aileme karşı da hep pozitifim çünkü her zaman pozitif enerjiye inanan ben elimden geleni yaparak negatif enerjiyi püskürttüğümü düşünüyorum.
Çevremdekilere göre şekil alan yapıya sahibim..çevremdekiler enerjimi sömüren cinstense enerji yayma ihtimalim sıfırın altında..
Normalde insanlarla çok konuşmam, ama hiperaktif biriyim. Samimi olduğum kişilere karşı kendimi açarım, yani hiperaktifliğimi dışarı yansıtırım. Genelde sıcakkanlı, tatlı bir insan olduğumu söylerler (her ne kadar katılmasam da buna).
Çoğu zaman enerjim yüksektir olmadığı zamanlarda da yansıtmam karşımdaki insanların enerjisini düşürmekten hoşlanmam.
Enerji yayan insan psikolojisini bilen anlayışlı biriyim
Dul sevgilim beni çok enerjik buluyor ve her zaman rahatlıkla isteyerek veriyor.
Enerji santrali gibiyim :)
Çok iddialı dfsd
Maalesef iddialı ama gerçek bu :)
Yayarim geneldee
Enerjin bitmiyor derler🤗
Enerjim yüksektir tüketen taraf olmadım hiç
Enerjik olmak çok güzel bir şey ya
Genelde enerji yayarim :))
Ortalamayım
Tüketen
Tüketiciyim galiba
Insanlara yayarım ben de kendimi tüketirim