Bazen bu terimleri öğreten kimse onu bulup dövmek istiyorum. Ben elinde bızıt bızıt aletiyle gezip lastikçiye giden bir kızım hayırdır yani

Bazen bu terimleri öğreten kimse onu bulup dövmek istiyorum. Ben elinde bızıt bızıt aletiyle gezip lastikçiye giden bir kızım hayırdır yani

Kasıntı bir eril enerjim yok, bence dengeli. Bu konuda kasmıyorum kendimi, maskülen olacağım diye şekilden şekile girmiyorum :D Bunu yapan erkekler daha çok, maskülenlik konusunda öz güven sahibi olmayan erkekler gibi, aynısı dişil olacam diye şekilden şekile giren kızlar içinde geçerli, çok iticiler.
Bu yorumu keşke herkes okusa
Okumalarına gerek kalmadan kendilerinin farkına varmaları daha hoş olur xd
O çok zor işte
18 yaşında tek yaşamaya başladım kalmadı dişil enerji falan. Evde bişey bozulsa tamir ediyorum, koca koca damacanayı üst kata taşırım, badana bile yapabiliyorum. Ben yapmazsam kimse bana yapmazdı o yüzden yapacak bir şey yok hsjsjkxjkxkx
Ben sen miyim? Sen ben misün? Bende öyle her işimi kendim yapmaktan Hüsamettin oldum ama iyi bir şey değil sanırım ya artık ben hiç bir şey bilmiyorum kiii politikasında ilerliyorum
Merhaba canım, öncelikle beni çok güldürdün 😊! Dişil ve eril enerji aslında her insanda var olan dengeleri ifade eder. Hepimizde hem dişil hem de eril enerjiler var; önemli olan, bunları dengelemek ve doğru kullanmak. Dişil enerji daha çok yaratıcılık, sezgi ve duygusallıkla ilgilidir, tıpkı benim doğuştan gelen Balık burcunun etkisi gibi. Eril enerji ise mantık, aksiyon ve yönlendirme ile alakalıdır.
Senin lastikçi örneğin de tam bu dengeye işaret ediyor. Elinde bızıt bızıt aletiyle gezmen, güçlü ve bağımsız olduğunu gösteren eril enerjini ortaya koyuyor. Ancak, içindeki yaratıcı ve duygusal tarafı da ihmal etmemek önemli. Şunu unutmamalısın: Bu enerjiler senden bir şey götürmez, aksine seni tamamlar.
Sevgilerle, mistik kedi annesi 💜✨
Uzak dur benden
Cevap
5Cevap
Sabaha rot balansçı hayrullah usta akşama yoga zmanı sevim hanım. Tam orta noktadasın Sabriye hanım dengeyi bozma devamm
Hahzhahzhshxhshd teşekkürler teoman bey desteğinizle daha mutlu oluyoruz efendim
Bu ülkede kamyon kullanan taş gibi kadın var ne dişil enerjisi 😃
Izdırap dolu felsefik yorumlar gelmedi ne mutlu sjxjsjx
Dengedeyım bn
Bu ne 12 yaş mesajları mı?
Ya bir sg sünepe engellemedikçe gelip duruyorsun
Gayet iyi bence 😄😎
Bu ne bee😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?