Kısmen. Hakkımda kötü düşünen biri beni iyi tanımıyordur. Beni tanımadan hakkımda olumsuz düşüncelere kapılmaları, önyargılı olmaları epeyce can sıkıcı. Bari tanıyıp öyle karar versinler nasıl bir insan olup olmadığıma. O zaman bu kadar dokunmaz insana...
Hayır, kendi düşüncelerime göre yaşıyorum ben. Başkalarının düşünceleriyle şekillendirecek kadar küçük ya da önemsiz görmüyorum hayatımı, hata da yapsam kendim öğreneyim sonucunda. Herkes kendi hayatına odaklı kalsın, insanlar istese de istemese de saygı duymayı öğrenmek zorundalar. Her yerden burunlarını gördüğüm teyzeler ya da tek işi gücü millete konuşmak olan hanımlar ya da amcalar görmek istemiyorum, ki benim hayatımı kimse ağzına dahi dolamasın mümkünse. Bu tür insanların kendi hayatlarına odaklanamama sebepleri elle tutulur bir şeylerinin olmaması bana göre, bu yüzden diğerlerini konuşurlar ancak, eleştirirler, yererler ve bu acizce geliyor...
Annemin babamın ve Ablamların dışında kimin hakkımda ne düşündüğü önemli değil. Ailem bir noktaya kadar karışır bana ve diğerleri sadece hayatımı izler. Konuşmaktan ziyade icraate önem veririm.
Başkaları başkaları olduğu sürece ne düşündüğünün bir önemi yok. Klasik tabirle geçtiğim yollardan geçip yaşadığım şeyleri yaşayıp ondan sonra konuşmaları gerekir ki önemi olsun.
Kesinlikle o söze katılıyorum Kimin benim hakkımda ne düşündüğü umurumda olmaz zaten düşünmeye hakkı yok Ben kendimi biliyorum birinin benim hakkımdaki düşüncelerini düzeltmek veya iyi görünmek için parmağımı oynatmam onlar kim ki benim mutluluğumdan önemlimi önce kendilerine baksınlar sonra gelip düşünsünler.
Önem verdiğim kişilerin düşünceleri önemli , tanımadığım ya da sevmediğim kişilerin düşünceleri çokta önemli değildir. Çünkü hayatımda bir yerleri yoktur.
Sadece benim iyiliğimi istediğini bildiğim yakınlarımın düşünceleri önemlidir. Beni tanımayan ya da hayatımda önemli bir yeri olmayan ne isterse düşünsün zararim yoksa umrumda olmaz
Çok önemsiyorum keşke önemsemeZsem kimseyi umursamadığumda da yine tepki alıyorum hiç birşeyin farkında değilmişim diye bok değilim farkındayım da görmek istemiyorum duymak şstemşyorum
Herkese göre şekil alamayız illa çıkacaktır farklı düşüneni Benim fikrim benim doğrumdur burnumun dikinden şaşmam milletin fikirlerini pek Ti ye almam o yüzden :))
Ozguvenlisin ozaman iyi güzel peki inatçılık da varmiydi inat edermisn yoksa kabullenirm evet sen doğrusun ben yanlış düşünmüşüm diyebiliyormsn hayırr kabullenmem benim fiktim benim doğrumdur mu dersin
umrumda değil çünkü bir insan ne yaparsa karşı taraf onu beğenmez saçınızı uzatırsınız laf ederler saçınızı kesersiniz laf ederler bu hayatta aptal insanları tatmin etmek çok zor o yüzden en temizi uğraşmamak ve ciddiye bile almamak