Sinirlendiğinde ağlar mısın, ağlatır mısın genelde? Yoksa bunun kontrolünü sağlayıp düzgün iletişim kurabilen ender insanlardan mısın? 😲

Sinirlenince dümdüz yardırabiliyorum karşımdaki insana 😅 Kolay sinirlenmem bak sakinim fakat damarıma bakılırsa o sıkıntı işte.. Göz doldurmayı daha çok yapıyorum sanırım.. Benim de öfke patlaması yaşayınca gözüm dolabiliyor yalan yok.. Keyifli günler..
Selamlar,
Sinirlenince gözleri dolan kısmı çok geçtim. Benim için bir level atlama gibi bir şey oldu bu durum. Zamanın da çok doldu gözlerim. Doldukça daha da fazla geldiler üstüme. Bunun bir zayıflık göstergesi olduğunu anladım artık. Artık göz dolduran kısma geçtim. Biraz acımasız ve pervasız olabiliyorum. Fiziken değil ama söylerim ile oldukça yıkıcı olabiliyorum. Güzel ve hoş bir özellik değil tabi ki. Böyle olmasını bende istemezdim. Bir nevi savunma mekanizması diyebilirim.
Rica ederim.✨
Ben sinirli olduğum zaman elimde kutsal bir şey ve yiyecek içecek hariç ne varsa fırlatırım. Sinirli olduğum zaman bir kenara çekilip otururum başkasının kalbini kırmak hıncımı ondan almak huyum yoktur.
Sinirlenince sesim soluğum çıkmaz, hemen dizi açarım. Ejej
Ağlattın jdjj
Yok o şeydendir, izlediğin diziden.👀
Bilimkurgu izliyorum, ağlatmıyor.😕
Hayatımı izlemek ister misin?
Yo yooğ şaka, o kadar da sürünmüyorum bence, ya da sürünüyorum bilmiyorum.👀
Neden olmasın, parlak fikirlerim olabilir 🤔
Yok ben böyle kendi kendimi batırmaya bayılırım, ben bataklığımda mutluyum.👀😂
Anlıyorum, çırpınırsan hızlı batarsın. Ksıske
Bu önerin beynimin bir yerinde kazılı olacak, sağol ya daha da diplere geldiğimde bir selam da veririm sana.😂
Çenene kadar battığında değnek uzatırım. Xkkd
Biraz daha bekle, ölünce şey yaparsın ya.😒
Sjjjd
Yok ben böyle kendi kendimi batırmaya bayılırım, ben bataklığımda mutluyum.
Bil bakalım ne oldu şimdi?
Ama ben kendimi gömünce eğleniyorum, başkası gömünce kötü oluyor.😂😂
Sjjd onu demek istemedim, önce istemez yardım dedin sonra ölünce mi destek olcan dedin, dedirttim. Ehehe
Shaha😂😂 Her zaman ki hallerim, sen boş ver.😂
Tamam, yormayayım. Dkkr
Cevap
17Cevap
Sinirlenince genelde ağlamam. Ya yıkıcı olurum ya da uzaklaşırım. Burnumdan solur ve hızlı konuşmaya da başlarım ayrıca🤭
Sinirlenince gözlerinden ateş çıkan tarafım ben.
O zaman korkarım kendimden, çünkü küçük çaplı bir dehşet saçabiliyorum.
Gözleri dolan ama yine de göz dolduranım. Ağlasam bile ağlatırım. Çünkü susmam için ağlamam yeterli değildir. Kaldı ki bir ikizleri susturmak gerçekten çok zor ๑
Doluyor açıkçası hem de fena doluyor hunharca ağlıyorum hüngür hüngür. Sinirlendiğim için başkasını ağlatacak halim yok tabii ki de.
Nefes alır verişlerimi değiştirerek sinirli olduğum durumdan çıkarım baktım çıkamiyor muyum orayı terk ederim
Sinirlenince nedense gözlerim doluyor bu çok kötü bir şey
İnsanları kırmayı sevmem. Gözyaşı döktürmektense yüzünü güldürmek daha güzel 🙂
sinirlenince gözlerim hiç dolmaz eğer aşırı sinirliysem boks torbam var orada stres atarım
Gözlerim dolmaz.
Çok fazla sinirlenirsem ellerim titrer.
Gözlerim dolmaz, gülerim çok rahat tavırlar sergilerim, karşımdakinin sinirini bozarım.
Göz dolduran. Sinirli iken ben, ben olmaktan çıkıyorum. :((
Kalp kıran oluyorum. Bu yüzden çok insanı ağlattım.
Gözleri dolan , ve hıçkırarak ağlamak için geceyi bekleyen...
İkisinide yapmam. Geriye çekilir sessizleşirim sakinleşmek için.
Bu huyumdan nefret etsemde çok sinirlenince ağlıyorum
Bazenleri her ikisini yapan ama çoğunlukla göz doldulmuyorum.
Bir kere nasıl olduysa aşırı sert konuştum, daha önceden hep sulu gözlü olduğumu sanırdım ama fena laflar sayabiliyormuşum.
gozlerim doluyor cok sinirlendigimde tartisirken ya 🥺 nefret ettigim bi ozelligim malsf
Sinirlenince ortamdan giderim
Balık burcuyum, eh hâliyle gözü dolan benim. Ve bu huyumu kesinlikle sevmiyorum, ağlamak kesinlikle bana göre değil.
Göz dolduran tarafım çok kalp kırıyorum sonra da pişman oluyorum
her ikisi de mevcut hocam
Genelde ağlarım.
İkiside değilim bence.
Çoook sinirlenince gözlerim dolar tabii:/
Genelde sinirlenince böyle şeyler yaşamıyorum
Elim ayağım titrer, kaslarım gerilir, sesim titrer
Çok sinirlenince gözlerim dolar
İkiside Değil Tabikide Kardeşim
Yuksek sese gelemiyorum ferim bosalio dhdj
Dolan ve çoğu kez.
Bakışıyla dağ yıkan